Klip, klip

I går viste jeg en have med stramt klippede hække, men formklip er mange ting. Se for eksempel buksbomkuglerne her, som blødes op af  viltre storkenæb. Det er også en måde at bruge formklippede elementer på. Billedet er fra Riets have.

 

claus20110620_074334

 

Jeg beklager; men der er ikke så megen tid til bloggen i disse dage. Kom hjem fra Holland i går aftes, gik ude og arbejde til det blev mørkt og fortsatte her til morgen sammen med min utrættelige stab. Der skal jo helst se så nogenlunde ud til weekenden, hvor flere af jer kommer. Det er som en eksamen hver gang.

 

Nu vil jeg køre til Pæoneksperten, hvor jeg jo træder op kl. 19.30.

15 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på at dit publikum lader dig bestå eksamen :-)

  Tak for de seneste par videoer, det er super dejligt med sådan en DalbyTV kanal...det rigtige fjernsyn er ikke meget tændt i denne tid...

  God aften til dig og alle dem der skal høre dig i aften hos Pæoneksperten

  SvarSlet
 2. Lycka tiil och grattis till de lyckliga besökamde!
  Varma hälsningar Lydia

  SvarSlet
 3. Og vi glæder os rigtig meget til at se din have. Hvad blev der af skyggen på billederne? Det var pænt

  SvarSlet
 4. Da jeg er censor, kan du roligt slappe af :-))

  SvarSlet
 5. Det er dejlig harmonisk at se på. God fornøjelse til dig og alle som skal besøge dig (de heldige asener). Efter hvad jeg har set rundt omkring i blogland bliver det jo nærmest et bloggertræf - mon du kan styre dem?

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Jeg glæder mig og er sikker på, at din have vil se dejlig ud i weekenden. Det er vist klart "bestået" på forhånd.

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig også Claus og jeg lover at ingen af os vil kommentere et par stykker ukrudt.
  Men jeg kan levende forestille mig hvordan du har det.
  Forøvrigt fik jeg min svigerinde til at hoppe højt af glæde da jeg spurgte hende om hun ville med ned og besøge dig.
  Vi glæder os begge og er taknemmelige over at være mellem de udvalgte.

  SvarSlet
 8. Vi glæder os rigtig meget til at komme, men du behøver altså ikke ligge vandret i luften ( eller med enden i vejret) for at please os. Mon ikke flere af de besøgende vil finde det befriende, hvis du også har lidt ukrudt hist og her.

  På snart gensyn

  SvarSlet
 9. Det er just præcis sådan som Riet, at jeg forestiller mig at bruge Buksbom kugler med tiden... Lige nu er de så små som stiklinger fra sidste år, men det er da en start hhihi (jeg skal bare leve længe nok ;))

  Kære Claus. Jeg tror på, det er meget vigtigt at leve i nuet. At være der helt og ikke med et ben på vej til en bærbar eller mobil. Ikke for at glæde hverken mig eller andre... Men vær nu sød ikke at overbelaste din menneskelige harddisc - ejheller med samvittighedsnag!

  Jeg håber, at du har haft en god oplevelse i aften og vil arbejde ivrigt i haven frem til dine mange besøgende på søndag træder ind ad lågen. Jeg kender fornemmelsen af at ville give andre en rigtig god oplevelse ved lige at give en ekstra prik over i'et hist og pist og alle vegne.

  Og jeg kender også den sitrende forventning ved at nærme sig netop din låge, lidt ærbødig, fornemmelsen af noget unikt og så måske en smule nervøsitet over, hvordan manden nu er live...

  Intenst og spændingsladet. Nyd det og hav en rigtig god søndag kære Claus - og ikke mindst flokken af heldige!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 10. Hei Claus
  Dessverre får jeg ikke høre deg, men kanskje det lages et opptak slik som en gang tidligere. Hvis så blir jeg glad hvis du legger det ut. Hvis ikke er det ikke lenge før det er søndag og et visst hagebesøk. Herlig!!!

  Regner med at din "eksamen" går utmerket, det blir nok høyeste karakter fra oss alle.
  Hilsen Unni

  SvarSlet
 11. Rigtig god fornøjelse på Søndag Claus - og så håber jeg også du får slappet lidt af engang imellem :-)
  K. Gro

  SvarSlet
 12. Jeg er nu sikker på at du får topkarakter!

  Glæder mig!

  Ulla

  SvarSlet
 13. Jeg har været heldig at se din have et par gange før. Jeg glæder mig til gensynet og til at se de nye tiltag i din have. Vi ses på søndag :)

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Selvom det helt bestemt er en del af glæden ved at få gæster, så kan man også godt køre sig selv lidt op nogen gange. Det er der sjældent nogen grund til.
  Mig bekendt er det ikke dronningen der har været blandt de heldige, for i så fald ville man nok kunne finde en grund :-)
  Spøg til side Claus. Dagen bliver forrygende uforglemmelig uanset hvad.

  De bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  Du behøver ikke være nervøs for din "eksamen", for du har da bestået, og skulle der være lidt ukrudt hist og her, er jeg sikker på at det ikke ses, for de besøgende bliver da helt bjergtaget, når de ser din smukke have. Ja, jeg og min mand er nogle af de heldige, og kan næsten ikke vente til det bliver søndag. Men pas nu på dig selv, for du har da godt nok travlt med mange ting.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet