Levende billeder fra Riets have

 

 

God fornøjelse.

14 kommentarer:

 1. Sikke en skøn have... Jeg fik massere af billeder på hvad og hvordan jeg kunne tænke mig min nye have skal se ud. Plantestativet var afsindigt smukt, den blå jernbænk, den ønsker jeg mig rigtig meget. For ikke at snakke om alle de roser oppe i luften.
  Et eventyr, det er hvad min nye have skal være. :)

  SvarSlet
 2. Et fantastisk sted med en skon atmosfaere, helt sikkert et hit hvis man vil holde en lille ferie paa disse kanter. Mon ikke det bliver naesten ligesaa svaert at sige farvel til Riet og Joeb ( ? ), som det var at sige farvel til dine roser :-)

  SvarSlet
 3. En rigtig dejlig start på en ny uge. Skøn video og virkelig godt optaget, hastigheden var lige til pas.
  De bedste morgen hilsner Josefine

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Tusind tak for gensynet!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Godmorgen Claus,
  Tusinde tak for den meget dejlige fim fra Riets have. JUHU, hvor det sætter drømmene igang.. så smukt så smukt! Det er altså stor stor kunst at lave sådan en fin have!! Tak for kikket og forsat god rejse til dig. Bedste hilsner Fru Krull

  SvarSlet
 6. Tak for videoen. Hvor er det dog en helt eventyrlig have.

  Eden Rose/Willestrup er også en af mine yndlinge.

  SvarSlet
 7. Hi Claus, thank you for the "levender billeder" from Riets lovely garden and from Bingerden.
  Have a nice week,
  hartelijke groeten Willy

  SvarSlet
 8. Åh, en så fantastisk have, der bare emmer af skønhed! Når jeg nu igen oplever Riets have -takket være dig, Claus - så er det slående, at man fyldes med en sådan ro og velvære ved synet. Præcis ligedan har jeg det, når jeg nyder billederne i bogen om Tasha Tudors have. Jeg ved ikke, hvordan og hvad der sker med een, men det føles fuldstændigt magisk, afstressende og totalt vidunderligt!

  SvarSlet
 9. Jeg har ikke tidligere "været med" i Riets have,men fr søren da et syn. Det er jo solskin til en ellers gråvejrdag i DK.
  Kh Anita

  SvarSlet
 10. Hej Claus.

  Nu fik jeg set de sidste indlæg i omvendt rækkefølge - 2 så smukke haver og så forskellige, jeg tror, jeg foretrækker denne have, man kan bedre "trække vejret og få skuldrene ned". Den næste er mere højtidelig. Her er atmosfæren vidunderlig.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 11. Hej Mester.

  Tak for turen rundt i Riet´s haven, hvor smukt der er.
  Forelskede mig i Eden rose (Villestrup) sidste weekend, den må jeg absolut ud og ha´, så skøn den er med sit marcipan agtige udseende.
  God tur hjem.

  Sommerhilsner Bettina

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Tak for et dejligt gensyn fra Riets have, og så in live.

  Engblomsten

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Tusind tak fordi du viser os den ene dejlige video efter den anden. Hvilken skøn have med skønne blå farver hist og her. Og hvilket skønt marked du var på. Hvem der blot kunne købe hvad som helst uden at skulle tænke på, hvad det koster. Jeg ville sandelig også gerne være fri for bar jord i min have, men det kommer til at koste tid og penge. Jeg er dog på vej. Køber planter hvor jeg end er, argumenterer med mig selv, at det har jeg da råd til. Selv fra Botanisk have i København må jeg rejse i tog med planter til Jylland. Og i Bilka må man købe så mange planter at man næsten ikke kan bære dem, de er jo rimelige. Og så må man have råd.
  Mange hilsner

  Mette Marie

  SvarSlet
 14. Hej Sweet-pea:o)

  Tusind, tusind fordi du viser os alle de vidundelige hollandske have-juveler. Det føles jo næsten som at være på pilgrimsrejse, for alle os haveelskere.

  Den belgiske, klassiske, formelle have er meget meget smuk, stilren og elegant, og det hvide haverum er virkelig verdensklasse:o) Rendyrket æstetik og et pragteksempel af en formel have.

  Meeeeen, det bliver nu alligevel under videoen fra Riets have, at jeg vælger at lægge min jubel-kommentar, for den vækker nogle helt andre følelser i mig. Jeg er jo en "føler", og et stemningsmenneske. Jeg ELSKER ELSKER ELSKER Riets have. Hendes legende, uformelle, kreative, detalje-rige og meget meget personlige cottage-stil. Riet er en rigtig "stemnings-stylist" i min optik og hendes have er så drømmende og med et meget fortættet og intenst udtryk. Jeg kan godt se det elegante i en smuk indramning af et blomstermaleri v.h.a formelt klippede hækkede, symmetri etc.....men jeg holder allermest af blomstermalerier uden alt for mange "indramninger".

  Utroligt som man kan komme til at holde af 3 hollandske havepersonlige som Anna, Riet og Jan uden nogensinde at have mødt dem. Deres haver rører mit hjerte.
  Dermed kommer de også selv til at sætte sig dybe spor i min bevidsthed.

  Ja, her er een, der meget gerne ville have et lille havehus a la Riet, så tag endelig tommestokken og målebåndet med til Holland næste gang, Claus:o)

  Hav en superskøn midsommeraften i pæonernes tegn.

  Stor tak for alt det smukke du deler med os.

  De kærligste hilsner og tanker,
  TANTE GRØN

  SvarSlet