På haveshow

 

Nu skal I se, hvor jeg har været i dag.

25 kommentarer:

 1. Tak for kikket - sikke en dejlig stemning.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for kigget. Det er skønt at kunne være lidt med på sidelinjen.

  SvarSlet
 3. PS: Hvis ikke du har forladt Riet igen, kunne man måske bede pænt om en lillebitte video fra hendes vidunderlige have? Den bliver jeg aldrig træt af at sidde og sukke over :-)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Sidder efter 3. dags intense havearbejde... Synes næsten som en belønning af komme ind til så dejlig en fremvisning af hollandsk haveshow. Mange takker!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Tack, tack Claus för att du så generöst delar med dig av din have, dina kunskaper o dina upplevelser.

  Lisa o Andreas

  SvarSlet
 6. Kære Allesammen!
  Husk nu at det er i morgen, lørdag, at DR starter nogle genudsendelser af Anne Justs HAVEN I HUNE -
  og tak Claus, for video.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 7. tak for kigget.
  Jeg håber af du eller en af de andre læsere kan hjælpe med af besvare et mystriet i min have.
  Hvis du/I har lyst og tid til af hjælpe så ser her
  http://2ret2vrang.wordpress.com/2011/06/18/hvad-er-det/

  SvarSlet
 8. Jeg tror, man kan blive helt elektrisk , naar man kommer til saadan et show, faa lyst til at kaste sig over alt af bare entusiasme . Vidunderlig skont for ojnene , og nu har jeg lige opdaget , at der er masser af dine videos paa you tube, saa hvem faar sovet i nat... ?!

  SvarSlet
 9. Hej Claus!
  Jeg bliver i så godt humør af dine herlige indslag. Planteglæde er skøn! Jeg bliver samtidig fyldt med lyst til selv at komme ud og opleve nogle af alle de skønne steder, du snuser rundt på, og ville ønske,at du kunne få tid og lyst til at lave en lille inspirations-liste med spændende adresser :o)
  Tak for det store arbejde du lægger i dette projekt!
  Kh Helle

  SvarSlet
 10. Lotte Nr. 5...

  Hej Claus.

  Tak for endnu en dejlig video, tænker at der jo også må være sådanne "markeder" herhjemme, ville da være dejligt hvis nogle kunne fortælle hvor og hvornår ???
  En kommentar til "de sure planteskoler" dem i Randers området kan ihvertfald ikke være utilfredse, når jeg tænker på alle de blomster, buske og roser osv jeg er blevet fristet til at købe ;-))
  Ha' en dejlig dag allesammen ;-))

  SvarSlet
 11. Tack för den visningen, nu blev jag verkligen sugen på att åka på trädgårdsshow. Om inget annat så får det bli Sofiero i augusti, där ställer jag själv ut hos Gesneriasterna...men hinner förstås gå runt en hel del bland andra utställare och försäljare.
  Ha en riktigt skön helg,
  Lydia

  SvarSlet
 12. ¨Tak for en skøn video, Det er som en reklame - jeg får helt lyst til at bruge mine penge der :-D
  Fortsat god tur i Holland. Jeg stemmer da opgså for en lille rund tur i Riets have ;-)
  Gro

  SvarSlet
 13. Kære Sweet-pea,

  uha uha... for et farligt fristende sted at blive sluppet løs:o) De forskellige stande er meget æstetiskt arrangeret og det var en sand fornøjelse at komme med dig på hollandsk haveshow. Tusind tusind tak fordi du samler så meget nektar til os herhjemme.

  De kærligste hilsner og tanker fra dit vemodige hjemland,
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Tusind tak for en dejlig video, det er en helt fantatisk stemning kan man mærke. glæder mig til flere indslag fra dig.
  Mette

  SvarSlet
 15. Hej Claus.

  Tak fordi du giver dig tid til at forsyne os med video fra et dejligt plantemarked. Hvem ville ikke gerne være der? Glæder mig til dit næste in-put, håber ikke du drukner i regn.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 16. Kære Claus,

  hvor har jeg savnet livet i kommentatorboksen her hos dig, Sweet-pea. Håber det fortsat lykkes mig, at komme igennem som "anonym". Den sidste tid har budt på en hel del udfordringer, både af computermæssig og anden art. Men jeg har heldigvis kunnet følge med på sidelinjen.

  Jeg bliver helt glad i låget over at se alle de passionerede plantefreaks på haveshows-videoen:o) I sådan et forum føler man sig hjemme og forstået:o)

  Maj og juni har været helt ekstremt travle havemåndeder for mit vedkommende iår. Nogle gange spørger man sigselv, hvad i alverden det er, der får een til at knokle skelet og muskelmasse ud af kroppen i helt op til 16 timers havearbejde i træk? Hvad det er der driver een til, at arbejde i haven selv efter mørkets frembrud og kun lader sig stoppe af regnvejr, hvis det bliver så voldsomt og grelt, at det begynder at dryppe (og svie!) i øjnene?

  Konstant flossede negle med sørgerande. Ben der ikke tåler at blive vist frem i nederdel til offentlig beskuelse, da de er fuldstændig forrevne efter nærkampe med rosenbede. Lakerede tånegle, hvor lakken ikke holder mere end et par timer i et par ufikse havesko. Det eneste tvprogram, der bliver tid til, er vejrudsigten, - den er så til gengæld meget meget vigtig!

  Den dårlige samvittighed stikker desværre også af og til sit grimme fjæs frem, - apropos dit indlæg med overskriften "Undskyld", Claus.
  Haven fylder så meget og passionen er så brændende, at den optager det meste af ens tid og rigtig meget af ens tankeunivers, ihvertfald her om foråret og i forsommeren, mens alt klargøres. Mon ikke mange af os, kan nikke genkendende til dit "Undskyld" som overskriften på et tidligere indlæg, Claus? Undskyld, at jeg ikke fik gjort rent i denne uge! Undskyld, at I skal have "nem" aftensmad iaften? Undskyld, at vi ikke har inviteret dig i så lang tid Tante Agathe. Undskyld, at jeg glemte at vaske din yndlings t-shirt, mit kære skattebarn. Undskyld, at vi ikke har besøgt dig i over 2 mdr. Onkel Svend. Undskyld jeg ikke har fået besvaret din mail, din sms. Undskyld at jeg ikke har fået ringet tilbage. Unskyld, undskyld, undskyld....! UNDSKYLD, AT JEG ER EN HAVETOSSE!

  Nu må I have mig UNDSKYLDT...jeg skal i haven og have plantet en masse, inden der kommer regn.

  Mange undskyldende og kærlige hilsner til jer alle.

  Fortsat rigtig god blomsterrejse,Claus:o)

  SvarSlet
 17. Tak for rundturen det så helt skønt ud, bare det var mig der gik der, men jeg må "nøjes" med at glæde mig til Garden living faire i Hillerød til august - den har lidt af samme stemning som du viser her:)

  SvarSlet
 18. Kære Lotte Nr. 5,

  det lyder som en rigtig god idè, at lave et Claus Dalby-bloglæser-træf i Ålestrup Rosenpark:o)

  Jeg er ked af at jeg først får svaret på dit spørgsmål nu, men du ved... tiden....UNDSKYLD!:o)

  Jubiiiiii, vi skal se "Haven i Hune" i eftermiddag. Det bliver et meget meget dejligt gensyn:o)

  Mange grønne hilsner fra TANTE GRØN, som glemmer at skrive sit navn, da jeg ikke er vant til at skrive under "anonym"....UNDSKYLD!:o)

  SvarSlet
 19. Det er meget skægt - og absolut interessant at være med dig rundt på oplevelser. Glæder mig altid til næste klip.

  SvarSlet
 20. Nøjjj hvor er jeg bare misundelig på dette show/marked. Hvor du bare heldig Claus og opleve dette. Hvorfor har vi ikke noget lignende herhjemme?
  Til Lotte nr 5 så findes der plante-byttemarkeder rundt om i landet. (søg på google for mere info om disse) En fantastisk ide, man tager planter med, som man godt kan undvære og får dejlige nye med hjem :-) Jeg har prøvet det i Jægerspris sidst i maj og kom hjem med 11 nye planter.
  mange havehilsner fra Helle

  SvarSlet
 21. Dejligt at se at alle planterne ser ud til at have stået i potterne et stykke tid og derved har fået dannet godt rodnet.

  Jeg er lidt ny på plantemarked fronten og synes det er ærgerligt at se at nogen stiller op med nypottede ting.

  I morgen går min tur ikke til plantemarked men til Birgit Reimer, Caroline Mathildestiens Planteskole. Hende har jeg besøgt jævnligt gennem mange år og i morgen smutter en god haveveninde med derned, som aldrig har været der før. Er sikker på at vi også hos Birigt kan finde lidt forskellige lækkerier.

  God weekend, som vist kalder på gummistøvler og regntøj.... men det er jo godt for haven :)

  Susanne, Nivå

  SvarSlet
 22. Kan varmt anbefale det skønne Bingerden show - altid 3 dage i juni måned, se www.bingerden.com . Tag en tur til Holland og se på haver, planteskoler og show - du bliver ikke skuffet. Det er nemt at finde en charmerende B&B og selv i den mindste flække kan man finde de mest fantastiske haver. Kh Helle, Odense

  SvarSlet
 23. Nøj... det var da nok det lækreste have-show jeg har set. Alle de dejlige etablerede planter.
  Der kunne jeg godt finde på at tage ned og kigge, en dag :-)
  Tusind tak til dig igen, Claus, fordi du viser os alle de spændende ukendte steder rundt omkring.
  Kun lidt over to timer til Haven i Hune nu :-D

  SvarSlet
 24. ughh Der vil jeg ned,, med en fyldt pengepung, og en stoor kuffert. Det må være som Charlie og Chokoladefabrikken, at gå rund sådan et sted..
  Det var godt det holdt tørvejr, herhjemme er vejret godt broget, men vi trænger til regnen, der er ikke ordentlig vådt under træerne endnu.
  Tak for kikket, glæder mig til flere lækkerier.
  kh Gunvor

  SvarSlet