Plads til forbedringer

Når jeg læser de kommentarer, flere af jer kommer med angående plejeniveauet i Bilka, kan jeg kun sige, at det virkelig piner mig. Jeg ved at flere fra koncernen læser med her, og jeg er sikker på, at man vil forsøge at rette op på dette.

 

Jeg må sige, at det i hvert fald ikke er alle steder, det forholder sig sådan. For små to uger siden besøgte jeg tre jyske butikker, og her var alle planter velpassede. Håber derfor, at det er nogle, som har nogle positive tilbagemeldinger. Jeg kan jo se, at der i mange af Bilkas havecentre er dygtige og engagerede ansatte, som sætter en ære i, at alt er i bedste orden.

 

Modsat kan jeg kun opfordre jer, der ikke er tilfredse med standarden om at kontakte Bilka. For – som det fremgår – er der helt sikkert plads til forbedringer.

14 kommentarer:

 1. Jeg har ikke så meget at udsætte på Bilka. Jeg har købt flere stauder og de har gennemgående været i orden. En enkelt eller to har ikke rigtigt haft lyst til at gro, men det er, hvad man kommer man ud for. Generelt har tingene været i orden, de gange jeg har taget på ekskursion. Der var i foråret "noget" med nogle af forårsblomsterne som f.eks. primulaerne, men dem gik jeg så bare uden om. Der har heller ikke været sortsnavn på enkelte planter som f.eks. hortensia og træpæoner, hvilket er ærgerligt, men pyt.

  Krukkerne har været et HIT, som jeg har fyldt bilen med. Blot synd for Bilka, at en del af dem havde fået skader i deres forretning. Personale eller kunder har været lidt for hårdhændede (tror det stammede fra måden de var stablet på). Men så kunne jeg jo bare finde de fine.

  Hele ideen med at få dig ind i folden er genial. Kvalitet og specialvarer til rimelige priser må være formålet.

  SvarSlet
 2. Jeg bor i Herning, hvor A-Z lige er blevet til Bilka. I den anledning er der lavet en ny haveafdeling, hvor blomsterne er særdeles velpassede. Vistnok på grund af elektronisk styrede vandingsborde? Men jeg har da oplevet de begrædelige tilstande med knastørre visne blomster i andre Bilka- afdelinger, sidst et sted i Københavns omegn - og så undlader man jo at købe. Hilsen Birgit

  SvarSlet
 3. Hej Claus

  Jeg har handlet en del i Bilka i Aalborg og i A-Z i Hjørring. Jeg har altid været tilfreds og synes at de fuldt ud kan sammenlignes med områdets planteskoler. Selvfølgelig er udvalget ikke så stort pga den manglende plads, men kvaliteten har bestemt altid været god.

  Jeg besøger iøvrigt din side hver dag og har flere gange forsøgt at skrive tilbage uden held. Men nu fungerer det bare helt perfekt, med dette nye system.

  Janne fra Løkken

  SvarSlet
 4. Jeg har lige været en tur i Bilka Horsens, og der var jeg ikke imponeret over deres plantepasning. Mange af dem hang temmelig meget med hovederne og andre så generelt bare triste og tørre ud.

  Sidst jeg var i Bilka Hundige så planterne fine ud og de stauder jeg købte der vokser alle som blev de betalt for det :o)

  SvarSlet
 5. Hej
  Jeg vil bare sige, at jeg blev meget positivt overrasket efter mit besøg i det nye Bilka i Herning. Deres havecenter så virkelig indbydende ud og deres blomster så flotte og velpassede ud. Nu var jeg der godt nok lige på åbningsdagen, så der var nok også gjort ekstra meget ud af at det skulle se flot ud. De havde dog ikke alt det, jeg gik efter, men jeg fik mig da et par Pilebladet Pære, som jeg har søgt efter et stykke tid. De er virkelig flotte, så dem er jeg rigtig glad for.
  Med venlig hilsen
  Lise, Silkeborg

  SvarSlet
 6. Jeg bliver nødt til at tilføje, at jeg ikke er enig med Janne om kvaliteten i Bilka, Aalborg. Efter de første besøg tidligere på foråret og forsommeren og ved det begrædelige syn af misligholdte planter og almindeligt rod, så mistede jeg interessen. Der er i den grad plads til forbedringer.

  SvarSlet
 7. Jeg handler ofte i Bilka, Århus. deres haveafdeling er fin. Generelt synes jeg planterne er velpassede. Udvalget er passende for almindelig mennesker, men nogen gange ikke nok til nørdede folk som os. De plangter jeg kan købe i bilka, plejer jeg at købe der, fordi kvaliteten er fin og prisen god.

  Jeg synes det er fint claus, at du samarbejder med bilka, håber det kan øge den generelle haveinteresse.

  mvh Lone

  SvarSlet
 8. Når vi nu er i gang med ros og ris til div. Bilka havecentre, kan jeg sige, at jeg bor midt mellem Horsens og Vejle og altid foretrækker Vejle afdelingen. Måske mest fordi Horsens afdelinger er for lille. I Vejle har jeg købt flere "Dalby" planter som alle har klaret sig fint. Desværre har jeg også købt 4 løg af den skønne mørke lilje (Landini), hvoraf kun en har vist sig, men det er sikkert ikke Bilkas skyld.
  Jeg har dog oplevet nogle ganske usle tomatplanter og krydderurter, ligesom jeg har været der, hvor den stakkels medarbejder ikke vidste hvor de forskellige planter var - fordi han ikke kendte dem. Han sagde dog, at han ikke var vant til at være i den afdeling. Heldigvis kunne andre kunder hjæpe med at finde kæmpe verbenaen, som var den efterlyste.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 9. Jeg havde fornøjelsen af Bilka Ishøj der var superchecket; alt stuttede og der var ikke et blad der vendte forkert eller noget rod i krogene. Meget (alt for)indbydende!

  SvarSlet
 10. Kære alle - ris eller ros! Jeg ved, at Bilka tager kritikken meget alvorligt, og man vil gøre alt for at rette ind.

  SvarSlet
 11. Jeg handler i Bilka i Viborg og syntes egentligt at deres kvalitet er helt fin.
  Deres plantevogne som altid skubbes ud foran butikken ser i varmt vejr triste ud, men går man så ind i haveafdelingen så er det straks bedre. Men hvordan skal de da også få en vandslange om til forsiden af bygningen??? Forståeligt nok - men ikke pænt.
  Kvaliteten af planterne og hvordan de passes er steget kraftigt i det sidste års tid - måske efter du er komme med ind over Claus? Og jeg kan sjældent klage over noget. Har flere gange overhørt de ansatte planlægge "næste uges plantetilbud" - hvordan der skulle arrangeres og flyttes rundt. Og de lyder meget interesserede og dygtige på området.
  Har da oplevet slatne planter... med det er undtagelsen.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 12. Min erfaring er at der er utroligt stor forskel på kvaliteten i de forskellige butikker. Her i Holstebro er det ikke for godt mens butikken i Næstved f.eks. er rigtig god. Den har jeg ofte anbefalet folk.

  SvarSlet
 13. Else Schiønning22. juni 2011 kl. 17.19

  Hej. Jeg synes Bilka i Aalborg er særdeles indbydende og har sunde og flotte planter. Jeg handler der en del. I foråret købte jeg dog 2 træer - pilebladet pæretræ - den ene er blevet fin med smalle blade lige som forventet. Den anden er enhelt anden slags med store brede blade. Jeg har en stærk fornemmelse af, at nr 2 bliver ret stor og jeg ved egentlig ikke hvor jeg skal gøre af den. Det synes jeg er ret ærgerligt. Bonèn var jo for længst smidt væk. så deet. Venlige hilsner
  Else Schiønning

  SvarSlet
 14. Kære Else - du skal da have det træ byttet, hvis det er forkert. Jeg synes, at du skal tage et billede, dels af det rigtige og dels af det forkerte træ. Synes, at du skal printe min kommentar ud og tage den med ud i Blika. Hils butikschefen fra mig. Er sikker på, at han vil være behjælpelig.

  SvarSlet