Pyha

 

Efter nogle meget hæsblæsende dage i haven er jeg nu nået til Rotterdam, som de næste dage er min base. Jeg er hernede med indkøberen, Mads, fra Bilka, og de næste dage skal vi rundt til en masse planteskoler for at se på næste års sortiment. Om jeg glæder mig? Ja, som et lille barn til juleaften.

 

 

claus 014

 

 

Indrømmet. Det var svært at forlade haven, som nu begynder at vise sig fra sin mest eventyrlige side. ’Alchymist’-rosen er i fuldt flor op ad huset. Se blot billedet her, som jeg tog akkurat inden, jeg tog afsted. Det er næsten ligesom forældre, som går rundt med billeder af deres børn. Hyggeligt.

 

Bemærk, hvordan de to roser mødes under vinduet.

 

 

claus 011

 

 

Jeg skal nok love jer, at denne underskønne rose kommer i Bilka næste år.

 

I skal for øvrigt lige høre, hvor vi bor. På det skønneste hotel på havnefronten i Rotterdam. Et herligt sted i luksuriøs funky stil. Lige mig! Det har Mads valgt med omhu.

 

Se mere her.

16 kommentarer:

 1. Det ser forrygende ud med roserne op ad husmuren Hos dig - jeg har ladet mig inspirere og rev en flise op i terassen i april og flyttede min Alchymist derhen - gid det bliver lige så flot som hos dig:)

  SvarSlet
 2. Hvor er der FLOT i din have lige nu, ham Alchymisten er da uovertruffen, det vil sikkert skabe en vis trængsel i Bilka, når den kommer i sortimentet.

  Nyd nu Rotterdam og kom snart tilbage.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Var lige et smut forbi på virtual tour i lobbyen - så dig godt nok ikke...kiggede også på terrassen, men du har vel travlt med at se på alt det vi ønsker os til næste forår;0)
  Alchymist, den kan jeg vist ikke længere leve uden, fortsat god rejse - hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Jeg har gået og undret mig over at rosen ikke var at finde i Bilka. Men alt tager jo sin tid. Perfekt, at den kommer til næste år. Så vil jeg købe nogle af dem.

  Venlig hilsen Janne

  SvarSlet
 5. Hej Mester.

  Han er vel nok heldig ham Mads.... :-) sådanne at være på tur med dig.
  Håber du også får tid til at nyde turen, og slappe lidt af.

  Sommerhilsner Bettina

  SvarSlet
 6. Kan det naesten blive mere romantisk?? Hold da op hvor er det skont! Kan godt forstaa, det var svaert at sige farvel.
  Hyg dig i Rotterdam.

  SvarSlet
 7. Så flotte de er! Jeg forstår det må være litt vanskelig å reise fra hagen nå som den er i full blomstring! Jeg føler det litt slik hver gang jeg reiser hjem fra mitt landsted i sverige, men der er det på langt nær så blomstrende og vakkert som hos deg.
  Da tenker jeg som så at hagen jo er der når jeg kommer tilbake neste gang også!
  Ha noen riktig fine dager i Rotterdam!

  SvarSlet
 8. Heldiggris:) Og alchymist er jo helt vindunderlig:) Mon om den er godt herdig her hos meg også...
  Ha en god tur:) Klem

  SvarSlet
 9. ugh den skønne rose.. Det ser ud som du har mixet den med en senere blomsterende clematis? Det er osse det jeg har lumske planer om til efteråret, dvs pergolaen til dem er planlagt som et feriejob.
  Selve plantningen er det nok klogt at vente med til efteråret.
  Min rose helena hybridia er lige begyndt at blomstre, så nu sidder vi "sub rosa" og drikker kaffe, ør i hovdet af duften.
  På denne tid af året er man konstant rosensniffer.
  Er spændt på hvad I finder på af fristelser dernede.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 10. Jah! Nu skal vi ud at rejse igen, er vild med at være med på en kikker.
  Rigtig god og spændende tur.
  Smuk og sund din Alchymist.

  Kærlig hilsen

  Engblomsten

  SvarSlet
 11. Hvor er der eventyrligt smukt i haven. Kan godt forstå, det er svært at rejse fra den.
  God fornøjelse i Rotterdam.

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Jeg kan godt forstå, at det er rigtig svært for dig at skulle forlade din skønne have. Den er jo vidunderlig. Så mange farver og så mange skønne roser allerede nu.
  Nyd det i Amsterdam, dejligt at skulle bo ned til havet. Amsterdam havn er jo en af de allerstørste havne. Jeg glæder mig til alle de gode planter du vil få fat i til Bilka. Og så får vi dem også til rimelige priser.
  Mange hilsner

  Mette Marie

  SvarSlet
 13. Fantastisk - bare Alchymist dog ville blomstre hele sæsonen, jeg blvier altid ked af det når de få sommerblomstrende roser jeg har, takker af. Derfor har jeg ikke Alchymist endnu, men den er godt nok svær at komme udenom. jeg kan jo ikke få nok af roser, så jeg har næsten kun roser der blomstrer flere gange.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 14. Når jeg sidder og ser billeder fra din have kan jeg næsten ikke vente til at jeg skal op at se din have med egne øjne .Det ser jeg som en stor gave .Mvh Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet
 15. Smukt, smukt! Jeg nyder også virkelig haven i øjeblikket og ville være meget svær at lokke bort lige nu - i sær fordi jeg altid får så dårlig samvittighed over at overlade de mange krukker (ca. 200 stk), drivhuset og min lile "planteskole" til naboen! Lige nu er de fleste af mine roser på deres absolut højeste, med undtagelse af new dawn og the fairy som ikke er sprunget ud endnu. Til gengæld har jeg aldrig tidligere oplevet at have blomstrende akelejer, pæoner OG purpursolhat på samme tid - men det har jeg lige nu. Jeg er fuldstændigt klar over at det er solhatten der er galt på den..............har andre oplevet noget tilsvarende?

  SvarSlet