Undskyld

Jeg har SÅ dårlig samvittighed, over at jeg ikke får svaret på jeres spørgsmål. Men jeg har ganske enkelt ikke tid. Lige nu knokler jeg løs i haven til omkring midnat hver aften. Spurter ind en gang imellem, lægger på bloggen, publicerer kommentarerne og løber ud igen. Håber, at I kan tilgive mig. Det er på ingen måde for at være arrogant. Men det er altså svært for mig at nå alt. Jeg prioriterer at lægge på bloggen; så må spørgsmålene vente.

Håber, at I forstår. Jeg er løbet …

24 kommentarer:

 1. Det är väl inte så konstigt att du inte hinner med det! när det är så mycket att göra i trädgården.
  Sommar hälsning
  Mariana

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Selvfølgelig forstår vi dig,vi er jo selv ved at plante alle de skønne planter som vi er blevet lokket til at så,( puha det er mange) så er vi jo ikke det rejsende folk som dig, på den måde skulle vi jo mener at vi havde mere tid end dig. (Ved nu ikke). God tur til Holland i morgen.
  Knus fra det midtfynske Pia.

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Dårlig samvittighed er ikke en kreativ følelse - haven er også årsag til at jeg bare tage et hurtigt kig hos dig og et par andre blogger, for inspiration, også bare løber ud i haven igen, uden at komme med den lille kommentar som jeg egentlig burde - min dårlige samvittighed. Men det skal være lysten der bære værket og ikke samvittigheden. Så nyd med god samvittighed denne smukke 2. pinsedag i haven og ikke ved pcén.
  God Pinse Susan

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Nej altså dårlig samvittighed - med alt det guf du lægger her og alle de arbejdsopgaver du dermed inddirekte giver os? (spørgsmål som ikke forventes besvaret;o)
  Vi er taknemmelige for, at du både laver video og viser skønne sager.
  Selv har jeg gravet en masse akelejer op, mens jeg endnu kan sortere i farverne og fjerne dem, som har den "forkerte" farve. Det giver jo så plads til at fantasere om, hvad der må skrues i hullerne...
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Vi har vist alle forrygende travlt i haven, der skal plantes ud, og på samme måde som alle de ønskede planter virkeligt skyder i vejret nu gør de uønskede det også. Så jeg er sikekr på alle tilgiver dig
  //Mette

  SvarSlet
 6. Hej Claus.
  Jeg synes det er en rigtig god prioritering, du gør der. Selvom jeg gerne "spiser skønne billeder af din hånd", og inspireres af din ordlyd, så må lysten til at udøve ikke mistes eller gå tabt i andre - omend nok så gode - projekter. Der er jo ved at udøve i haven, at vi lever...
  Desuden skal haven jo også være fin, til jeg kommer og ser den ved selvsyn :) - hvor jeg glæder mig!
  Venligst Majbritt

  SvarSlet
 7. Nej du må i hvert fald ikke have dårlig samvittighed!
  Nu glæder vi os jo alle sammen til at vi skal med dig ud og rejse i morgen!
  :) Vi er bare så heldige at få lov at kikke dig over skulderen!

  Jeg har netop fået malet en terressevæg og hængt et ternet flethegn op, og plantet 4 af dine kæmpe klatreklokkeblomster op ad. Uha det bliver flot!! -tænk hvad du er skyld i!
  Rigtig god rejse til dig!

  SvarSlet
 8. Kos deg i hagen uten dårlig samvittighet, jeg er bare så takknemlig for at du tar deg tid til å dele med oss. Og jeg skjønner ikke helt hvordan du rekker, men jeg nyter godt dine innlegg:)

  SvarSlet
 9. Jeg tror godt at vi kan forstå at du har meget at se til :-)

  SvarSlet
 10. Ja jeg vil mene de samme. Ikke have dårlig samvittighed. Du giver så meget fra dig og ofte svarer du jo på spørgsmål gennem dine videoer. Jeg er lidt ny her, men det er også et fantastisk "publikum" Hvor er I bare gode til at give noget godt fra Jer.
  Kærlig hilsen Hanne, Haverslev

  SvarSlet
 11. Hej Mester.

  Nej hør nu, du skal da ikke undskylde noget, selvfølgelig har du forrygende travlt i haven, ligesom alle os andre. Hvis vi bare er så heldige at få lidt vise ord fra dig og lidt billeder fra haven hver dag, så må vi vist være mere end taknemmelige. Har selv travlt i haven, så jeg er heller ikke så god til at komme med en lille kommentar hver dag, selvom jeg selvfølgelig er herinde og kigge hverdag :-)
  Pas nu på dig selv, og få hvilet ud.....

  Sommerhilsner Bettina

  SvarSlet
 12. Hej Claus! Du må da ikke ha dårlig samvittighed! Vi andre, som endda ikke har så meget at lave som du, går jo også ude til vi ikke længere kan se for mørket.Er igang med 3 Louboutin sko så jeg får heller ikke kommenteret så meget som jeg ville ;)

  SvarSlet
 13. Claus , dårlig samvittighed er det sidste du skal ha` med alt det guf du fodrer os med.. en blog er en spændende ting men en tidsrøver, for alle ..
  Som sagt før, os læserer kan jo osse prøve at svare hinanden hvis der er noget vi har erfaring i. Det er der jo osse nogle der gør,.
  Jeg har prøvet en runde rundt til andre havebloggere, men der gik en virus i "maskineriet" så
  det står lidt på ventepenge igen.
  Nyd din tur til Holland UDEN dårlig samvittighed. pin os bare lidt med små kik, vi har været så forkælet på det sidste med de skønne rejsevideoer, vi kan godt gå lidt på "skrump".
  kh Gunvor

  SvarSlet
 14. Få nu ikke stress over den dumme computer. hold dig til haven, det er den bedste medicin.
  Du skulle jo gerne være frisk til den 26 juni, når jeg kommer på besøg :)

  SvarSlet
 15. Kære Claus.

  Du er sidste stop på vej til drømmeland idag. En travl dag! En dag, hvor jeg har virket igen - ikke ude men inde, hvor der trængte. Imorgen er jeg ude igen - fuld fart for at indhente det forsømte. Sådan er det bare. Imorgen er der atter en dag. Og jeg ønsker dig en rigtig oplevelsesrig tur til Holland! Skulle du komme forbi "vores" veninde med den dejlige vilde - nej helt ubeskriveligt smukke have, som ikke helt er til at fatte, så giv hende et kram fra Bornholm! Og nu du er ved det... Læg venstre hånd om din højre skulder og højre hånd om din venstra skulder og klem; et cyberkram fra mig til dig ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 16. Hei Claus
  Kos deg i Holland:) Jeg har bare den limegrønne Zinnia og en fuksiafarget, hvis fargene på bildene holder hva de lover. Plantene er klar for utplanting nå og jeg gjør som du sier og lar dem etablere seg for så å klippe dem noe ned. Godt med gode råd for jeg var nettopp inne på om jeg skulle klippe dem før jeg satte dem ut.

  Godt å høre at du også er seint inne da jeg stadig vekk får høre at jeg ikke er riktig klok som er så seint ute hver kveld. Da er vi to, noe som straks gjør det bedre:)

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 17. Hei Claus
  Jeg er enig med Majbritt om å prioritere tiden i hagen. Alle som har hage vet hvilket arbeid det er å få på plass alt, og spesielt når en i tillegg har prosjekter som du. Når jeg går inn om kvelden så forstår jeg ikke hvor dagen har blitt av!Det er så mye å gjøre, men det er viktig å også ta seg små pauser og nyte. Håper du tar deg tid til det. Gleder meg til å se dette flammebedet ditt om små to uker. Det blir vel en riktig fristelse:)

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Nej, du må da endelig ikke have dårlig samvittighed, for den kan jo ikke bruges til noget. Det er jo vigtigt og også meget sundere at være i haven og bruge din kreativitet, som kommer alle os, der læser din blog til gode. Har selv travlt i haven med at grave op og omlægge, da jeg jo bliver så inspireret at dine billeder og videoer, så gå du bare i haven til det bliver mørkt, ligesom en stor del af os andre gør, for at nå alle vores projekter. Men husk at få hvilet og god tur til Holland.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 19. Jeg er selv i haven hele tiden. Hvor skulle jeg da ellers være.

  Jeg er vildt glad for at kunne kigge forbi på bloggen en gang imellem og jeg er virkelig er flittig kunde hos Bilka. Dine planter er efterhånden godt repræsenteret i haven. Tak for en super indsats og nogle et supergodt staudeudvalg.

  P.S jeg har indstillet harddiskoptageren til at optage Haven i Hune

  SvarSlet
 20. Kære Claus

  Vi kan om nogen forstå din travlhed - der bliver heller ikke til så mange timer i blogland for mig, der er jo hele tiden nye projekter i haven.


  Knus
  Mette

  SvarSlet
 21. Jamen Claus, Når man har valgt at have have, som du har, så koster det. Tid. Meget tid. Håber du kan lade det være en fornøjelse og ikke en stress årsag, fordi du tænker på alt det andet, som du mener, at du "bør" lave. Nyd at lave have. Alle os bloglæsere, klarer os. Du har før opfordret til, at alle byder ind med svar. Så man kan stadigt spørge, men muligvis kommer svaret fra en anden blogger. Der er sikkert rigtig megen ekspertise ude i Blogland :-))

  Jeg kan ikke hitte rundt i din kalender, men der var vist noget med Holland, som andre skriver ovenfor. Så god tur!

  SvarSlet
 22. Hej Claus Dårlig samvitighed skal du absolut ikke have, det er nu haven skal nydes, både på den stille måde og den mere fysiske, så må vi vente til have holder pause med at få svar på alle vores spørgsmål. God tur i Rotterdam
  Hilsen Pia Veberöd

  SvarSlet
 23. Jep, det forstår jeg så UDEMÆRKET. Jeg er, utroligt nok, inde lige nu (kl. 21.50), men ellers er jeg også ude til det bliver mørkt, når vejret er til det og det har det jo været i mange dage nu. Er LIVET da ikke bare herligt? At man så er en lille smule træt næste morgen må man så bare tage med. Mine roser er også lige nu på det ypperste. Min Constance Spry har blomster-hoveder så store som pæoner. Nå, det har denne rose, OK, - men det er da yndefuldt og helt fantastisk. Min Louise Odier dufter, så det er en fryd og og og og - En helt igennem herligt tid, hvor alt stadig er friskt og smukt. Du er tilgivet, Claus!

  SvarSlet
 24. Kære Claus
  Det er så rigeligt det du allerede gør, nyd at du har så meget dejligt at tage dig til og GLEM DEN DÅRLIGE SAMVITTIGHED.

  Kærlig hilsen Susanne, Nivå

  SvarSlet