Video d. 2. juni 2011

Her er en lille øjebliksrapport fra Risskov. God Kr. Himmelfartsdag!

10 kommentarer:

 1. ...også god Kr. Himmelfartsdag til dig.

  Hold op hvor er den flot den blå farve på Tibet valmuen.

  Sikke dog et flot kig du har fra havestuen det bliver helt sikkert kun skønnere som dagene går.

  SvarSlet
 2. Åh mange tak for en fantastisk kaffepause i rejseforberedelserne, kære Claus! Engang må jeg have den blå... Hvor er den dog imponerende i din have! Og så vil jeg lige tage en haverundfart hos mig selv, inden jeg går videre...

  Hjerteligst og god Kristi Himmelfarts dag til dig og holdet bag den fantastiske have ved Risskov.

  SvarSlet
 3. Hei Claus
  Et herlig syn fra din skjønne hage. Jeg har også den blå valmue, som vi her i Norge kaller blå valmuesøster. Den er min favorittblomst og jeg pleier å sitte å nyte den så ofte jeg kan. Jeg har den også i et vanlig bed sammen med andre planter, men litt i skyggen under greinene til et gammelt epletre. Den blomstrer hvert år og er ubeskrivelig vakker. Dette året skal jeg prøve å få fatt på hvit valmuesøster, den er også skjønn men litt vanskelig å få fatt i her på vestlandet. Den er mer vanlig nord i landet. Ellers gleder jeg meg over prydløkene som nå har blomstret i over to uker, og setter sitt preg på hagen.

  Ha en fortsatt deilig dag!!

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 4. Fantastisk tour gennem dette bed, man faar jo helt hjertebanken...altsaa saadan lidt ekstra meget :-))
  De blaa valmuer er bare over the top, man snapper naermest efter vejret over hvor skonne de er, desvaerre er min lille have en typisk city garden, mest i skygge, ellers havde jeg for laengst vaeret paa indkob!

  SvarSlet
 5. Sikke en vidunderlig frodighed! 0 tolerance for bar jord er så sandeligt blevet ført ud i livet på smukkeste vis. Igen dejlig langsom kameraføring :-)

  SvarSlet
 6. Jo tak og tak for endnu en dejlig rundvisning i din have;) Den er virkelig fantastisk den blå valmue, men den er meget blå og ikke så nem at placere synes jeg. Jeg smiler lidt over dine 1000 hvide prydløg - det bliver fantaskisk flot, men jeg går jo her og drømmer om 100 hvide prydløg:o)

  SvarSlet
 7. Igen en dejlig video. Kan du ikke lige få Bilka til at være leveringsdygtige i de dejlige langsporede akelejer, dem vil jeg gerne have flere af, det samme gælder månestråle, den er så smuk, og jeg nyder synet af de lysegule blomster i sensommeren.
  SUK-SUK, jeg var desværre ikke heldig i lodtrækningen til at besøge din skønne have denne gang, håber på bedre held i august. Havehilsner Anna

  SvarSlet
 8. For en del år siden ønskede jeg mig så brændende en blå valmue, og jeg fik virkelig også en i fødselsdagsgave... men jeg har fødselsdag i juli, og det var måske ikke det bedste tidspunkt, den levede ihvertfald ikke - jeg tror måske ikke at den er så nem at have med at gøre - men åh, hvor er den smuk.

  SvarSlet
 9. Hvor er de smukke, dine meconopsis :-) Jeg såede dem engang, og fik også blomst i året efter, men så forsvandt de.
  Og hold da op, en hær af hvide alium. Og hér går jeg og er så glad for mine 3 runde hoveder :-D Det er nu fint til mig... men det ser pragtfuldt ud med så mange i et bed som dit. Flot arbejde :-)

  SvarSlet
 10. Jeg elsker den blå farve og blomst. Min datters gallakjole var faktisk i den farve, skøn...
  Det er nogle år siden jeg prøvede valmuen , det kunne være jeg skulle prøve igen, jorden er jo blevet forbedret siden da.
  Det er sjovt at plante samme slags i sol og i skykke, det betyder ofte en uges forskeld i blomstringstiden,,
  Kan du virkelig koncentrere dig om at arbejde med den skønne udsigt??
  Hvis det havde været mig, ville jeg sidde og falde i staver over udsigten. Det må kræve viljestyrke at holde næsen i arbejdet.
  forsat god ferie
  Gunvor

  SvarSlet