Video d. 25. juni 2011

 

Så er der atter en gang levende billeder.

16 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Tak for et rigtig dejligt kig!! Sad og spejdede efter, om dine Barkarole mon var i blomst (endelig kan jeg huske navnet ;)) Mine står i knop.

  Her blæser det også en del. Jeg arbejdede ude til pænt sent igår og startede tidligt idag - og holder nu nogle timers pause, hvor jeg blandt andet skal se Haven i Hune.

  Rigtig god lørdag.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Tak for et lille lørdagskik i din skønne have Claus! Som altid til inspiration og glæde.
  Suser straks ud i egen have!
  God havelyst og weekend.
  Kh. Pernilleshave

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Ja, det är dejligt fint i din have. Visst har vädret varit bra för alla stauder i år; sol o regn om vartannat. Det enda förtret som fortfande syns här i trädgården är de trasiga ligularia- och hostabladen efter en våldsam hagelskur för några veckor sen.
  Claus, jag skulle så gärna vilja att du, när du skall berätta om spejlbassinet, kommenterar hur du behandlat den. Du har tidigare nämnt att du vill ha den svart inuti.. Jag har en liknande, fast rektangulär med en utvikt 10 cm:s kant runtom. Jag ville ha insidan med vattnet svart men kanten runtom skulle få rosta så jag behandlade insidan med 3 lager rostskyddsfärg innan jag fyllde vatten i. Efter ett par veckor blev det bubblor i färgen som sen brast och nu har det mest av färgen flagnat bort och den är rostig inuti också! Inte alls vad jag ville.... så jag tänkte att du har säkert kommit på något smartare!?
  Ha det dejligt o gott i sommaren o stort tack för din fantastiska blog
  önskar Gullan

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Hvor er haven dog flot.

  Janne og jeg glæder os utrolig meget til at se din have i morgen.

  Rigtig mange hilsner fra
  Mogens i Greve

  SvarSlet
 5. Heisan. Tusen takk for ein flott tur i din hage. Mange gode ideer til samanplantinger her. Også her vest i Norge blåser det, men sola skin og eg er også på vei ut i hagen !! Ha det godt.

  SvarSlet
 6. Kære Gullan - ved ikke, hvordan mit bassin er behandlet. Det er et malerfirma, der har gjort det.

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Det var som sædvanlig en fornøjelse at komme på video-tur i din have!
  Endnu engang opstod der ønsker og trang til at eje nye vækster, tidslerne og storkenæben er pludselig blevet uundværlige.
  Den har stået på hæk-klipning her i dag - ikke det sjoveste arbejde især fordi, det er tjørn. Hvem har dog engang fundet på at plante de stikkejaveter...
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 8. Hej Claus. Dine roser er jo en ren fest for ojet, saa selvom 'nogen' siger, at roser og stauder ikke kan vokse sammen, saa modbeviser dette flotte resultat jo kraftigt denne paastand.
  I det hele taget bliver der sagt og ment saa meget, jeg tror man skal stole mest paa sine egne ojne og intuition ( og erfaring ).
  Og igen...tak fordi du siger de fleste blomsternavne paa latinsk.

  SvarSlet
 9. Skønt kik ,, din roser har vist ikke taget skade af vinteren?? Hvor er de flotte. Og den Rapsodi in Blue, vidunderlig, ,
  Den blåhat du viser er det en staude eller en 2årig? Har set en lysegul der blev kaldt skælhat der mindede om den ,og det var en staude.
  Du må have en god søndag med "eksamen" dine gæster får vist en oplevelse af de store,, de heldige asner.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 10. Smukt smukt - og imponerende som du kan huske alle navnene, men godt du nævner det, så har man jo mulighed for at ønske!!

  Dejlig dag til dig og haven!

  FlittigLise

  SvarSlet
 11. Kære Gunvor - ja blåhat er en staude. Den gule hedder skælhoved. Den bliver her i haven 2,5 til 3 meter høj. Uden at vælte!

  SvarSlet
 12. smukke plantesammensætninger- tak for kikket!
  Hilsen
  Zohar

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Hvor er det skønt med roser.... Kan ikke selv få nok.
  Når du nu fremhæver den fantastiske Rhapsody in blue.. så må jeg spørge om du har eller kender: rose Cardinal de Richelieu, hvis man søger den på nettet er farven ikke fair overfor rosen.. Den er fantastisk lille-blå og så fyldt... En som enhver rosen elsker må eje....

  SvarSlet
 14. Hvor står dine roser bare flotte.

  Sprøjter du dem med noget, for dine blade er ganske pæne?

  Hilsen
  Michael

  SvarSlet
 15. Kære Michael - ja, prøv at søge på bloggen.

  SvarSlet
 16. Tak for et flot kig. Jeg er en af dem, der var med på Klokkeranke projekt, men er det ikke længe siden, vi har set dine????

  SvarSlet