Video d. 26. juni 2011

18 kommentarer:

 1. Tak for endnu en dejlig video. Ja det var dejligt at se dine gule bede i dag "live". Jeg er også vild med skælhoved og løvehale, synt at der ikke er så mange der kende de to skønne stauder, men måske det komemr Anne Gine

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Tusind tak for endnu nogle dejlige timer i din skønne, skønne have, hvor tiden bare fløj afsted. Også dejligt at få hilst på nogle af de andre bloggæster. Mange hilsner til jer alle!
  Og oven i købet får vi så ikke mindre end 3 videoer fra dig på en weekend. Hvad kan man ønske mere?

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Mange tak for en fantastisk tid i din have idag. Det var et dejligt gensyn med både dig og haven. Min gode haveven var træt, fordi det havde været en dag med mange indtryk. Jeg husker det selv fra mit første besøg i din have, hvordan jeg var blevet bombet med indtryk og slet ikke kunne få overblik i mit hoved. Hvordan var det nu det hele var og hvordan hang haven sammen o.s.v. I dag var det noget ganske andet. Dels ved jeg idag mere om, hvilke planter det er jeg ser i din have, fordi du i dine bøger har beskrevet det hele. Og dels har jeg selv erhvervet mig en stor del af dem. Derudover har jeg som blogger været med på sidelinjen underudviklingen af heven. Jeg tog meget inspireret hjem fra haven i dag. jeg siger pænt mange tak for denne gang.
  Det var et godt arrangement du havde skruet sammen og du brugte god tid på at komme rundt til alle. Tusinde tak. Michael, Horsens

  SvarSlet
 4. Ja, den gule del af haven er ganske enkelt helt uimodstålig vidunderlig. Siger jeg, som ellers ikke bryder mig om gule blomster. Sammensat på denne måde er det meget betagende.

  Du skal have stor tak for en dejlig og oplevelsesrig dag i din vidunderlige have! En dag jeg ikke glemmer sådan lige med det samme :-))

  SvarSlet
 5. Tak for kigget i din gule have. Jeg har lige siddet og nydt videoerne fra weekenden. Så kunne jeg "lege" at jeg var med på havebesøget hos dig i dag.
  Det var da været en perfekt dag at vise haven frem i. Jeg håber alle har nydt det, og at du nu kan slappe lidt af overnpå alle forberedelserne.
  Tak fordi du deler din have med os andre :-)
  Kh.
  Hanne

  PS. Jeg har forøvrigt set billeder og beskrivelse af besøget i dag på Frk. Anemones blok.

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres søde ord.

  SvarSlet
 7. Hvor fint! Købte faktisk et par løvehaler sidste år, efter inspiration herinde. Men der har ikke været så meget fut i dem endnu. Måske de står forkert.... Er dybt misundelig på de mennesker, som har været så heldig at komme på besøg, suk! Men skulle der være plads til alle, der havde lyst at komme at lure, ville der vel gå banegård i den. Dejligt med videoer, det lugter da lidt af det....... Tak for en forrygende og inspirende blog. Har fulgt den med begejstring siden du "åbnede". Håber du kan holde kadencen. Vh Mette

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Tusind tak for i dag, det var dejligt at gense din have. Det var sjovt at se, hvor stor forskel, der er mellem august og juni. Da jeg kom hjem, var mine egne "Claus" valmuer sprunget ud, så dagen kunne ikke blive bedre.
  Kh Anne Mette

  SvarSlet
 9. Tusinder tak for en dejlig dag i haven til dig Claus og alle dem jeg hilste på.
  Det kan jeg leve højt på længe :-)

  Og tak for video i super kvalitet ! :-D

  Hilsen Jesper der er træt efter alle de gode indtryk.

  SvarSlet
 10. Jeg vil også sige 1000 tak for en dejlig dag i din have! I videoen fik jeg jo lige svar på det, som jeg glemte at spørge dig om, så det er perfekt.
  Jeg er SÅ imponeret over, hvor fantastisk flammebedet er blevet. Jeg var ikke så vild med det før, men nu - jamen du godeste det er så forrygende! Mon orange bliver den "nye sorte" - det er jo før set, at du har skabt nye trends ;-)
  Mange hilsner
  Birthe, Horsens

  SvarSlet
 11. Endelig - endelig var det også min tur til at se din have, og alle forventninger blev til fulde opfyldt! Så også fra mig skal der lyde en stor tak for en dejlig haveoplevelse.

  Skælhoved var iøvrigt en af de planter jeg ikke kendte og blev meget benovet over, men en blogven har heldigvis lovet frø :o)
  Løvehalen forsøgte jeg at så i foråret, men det fik jeg ikke noget ud af, så jeg må op på hesten igen...

  Endnu engang tak for en dejlig formiddag i din have.

  Tilfredse-have-hilsner fra fru friis :o)

  SvarSlet
 12. Kære Claus,

  mange tusind tak for en vidunderlig eftermiddag i dit unikke havemirakel. I skønheden ligger det guddommelige gemt, og det er svært at beskrive den sindsstemning, man som priviligeret beskuer bliver (hen)ført i. Det kan nok nærmest beskrives som at opleve en skønhedsåbenbaring. Din have er en meget sanselig oplevelse. Duernes kurren og vandets rislen er den lifligste musik og ren katarsis for sjælen. De mange magiske syns- og duft-indtryk er helt euforiserende. Men mest af alt, er det havens stemning, der går fuldstændig ind under huden på een. Så megen harmonisk skønhed samlet på eet sted. De forskellige væksters næsten overnaturlige højde giver det hele et skær af noget overjordisk, drømmende, magisk og eventyrligt. Alt VIL bare vise sig fra sin/din smukkeste side i den have.

  Ganske vist har du altid en god "naturlig" forklaring på havens uvurderlige herligheds- og skønhedsværdi: Et fantastisk gartnerteam, de perfekte jordforhold, den rette gødning etc etc etc. MEN der er altså også drysset noget magisk og udefinerbart tryllestøv ud over den have, som er uforklarligt og ubeskriveligt. Den er udenfor kategori.

  Det var en stor stor ekstragevinst at få lov at møde så mange dejlige og rare blogfolk hos dig. Skønt at få sat ansigt på så mange mennesker, der fylder meget i ens bevidshedthed her i Blogsbjergs haveunivers. Mange varme blomsterhilsner til alle jer, jeg var så priviligeret at få lov at hilse på.

  Dorit....jeg vinker ivrigt tilbage til Kolding:o) Og jeg tilslutter mig alle dine vise ord, om at alle vi, der holder så meget af Claus og alle hans gerninger, ville ønske vi kunne "idømme" ham mindst en måneds total afslapning.

  Tilbage til hverdagen i en ydmyg amatørhave, hvor der nu skal klippes hæk.........

  De kærligste hilsner og tanker
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 13. Et smukt kig i din have Claus, jeg kan jo godt misunde dine gaester lidt, men heldigvis er du meget generous med dine videoer. Jeg undrer mig lidt over , at gult ikke er saerlig velkommen i mange danske haver. Hvis farverne er godt afstemt , saa synes jeg da den giver et dejligt varmt indtryk. Men ja, smag kan nok ikke diskuteres..

  SvarSlet
 14. Kære Claus!
  Tusind tak for kigget i din fantastiske have. Det er helt overvældende, hvad du har skabt. Jeg havde inviteret min mor med, og også hun var ovenud begejstret. Skulle hilse og sige tusind tak for frø af de flotte gule, langsporede akelejer :)
  Mange havehilsener
  Lotte

  SvarSlet
 15. Tusen takk for den fantastisk opplevelse et besøk i din vidunderlige have er. Nå er vi tilbake i Norge igjen, fylt med inntrykk og ideer fra vår hagereise i Danmark. Hagen i Hune, Heide's planteskole og din hage som den store finalen. Tusen ,tusen takk !
  Hilsen Anne-Grethe og Mette

  SvarSlet
 16. Kære Claus.

  At dømme efter blogverden, så har du bestået eksamen med et snit på 12,6 - taget højde for de højniveau haveudfoldelser, du har gjort igennem din havetid ;) Nuvel du fik næppe hue på igår, men tæt på...

  Tusind tak for en dejlig fremvisning af de gule planter/bede! Især når gul, flødefarvet eller hvid (og gerne i selskab) kommer i vejret (læs planter med højde), så bryder de skarpt solskin på en utrolig lækker og blid måde - såmænd også ved at være i bunden af et bed. Måske er det bare mig, der ser det sådan?

  Hjerteligst

  SvarSlet
 17. This yellow border is perfection ! You're Master of Colours, Claus !

  SvarSlet
 18. Din gule have er helt vidunderlig. Jeg lavede et sol og måne-bed sidste år og jeg er virkelig glad for det. Men det kniber allerede med pladsen, så jeg går og kigger på en række fliser foran bedet, som måske ikke er nødvendige ;-)

  SvarSlet