Video d. 4. juni 2011

God fornøjelse

13 kommentarer:

 1. Hej Claus.
  Hvor er det hvide bed flot lige nu - men når vi har set fra din have den seneste tid og du har vist hvot tæt alting står - så kan jeg godt undres over, hvor du vil gøre af alle dine sommerblomster??
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 2. Jeg hyggede mig i dit selvskab Claus...og selvfølgelig også med dine mange flotte planter !

  Tak for videoen, sidder lige lidt inde for at "køle af". Dejligt at sommeren er her !

  SvarSlet
 3. Skønne planter, skøn aften, skøn stemning! :-)

  SvarSlet
 4. Fantastisk smuk video på en lige så fantastisk smuk aften.
  Jeg har en hvid geranuim som bliver ca. 50 cm høj og ligner en rund buksbum med en masse blomster på.Jeg ved ikke havd den hedder. Den klipper jeg også ned efter blomstring og så gengælder den med et nyt kuld blomster sidst på sommeren.

  Fortsat god juni aften

  SvarSlet
 5. uhm skøn pæon, de enkle er altså mere elegante end de fyldte, de kan nemt virke for "tunge".
  Mine natvioler krydser sig så der er hvide, violette og lys violette, nogen år flest af den ene farve, en anden farve det andet år. De bestemmer selv, så det er altid spændende, hvilken farve der flest af, i år er det den hvide.
  god aften i haven
  kh Gunvor

  SvarSlet
 6. Endnu en dejlig video!
  Jeg havde været på bloggen flere gange i løbet af dagen for at se om ikke vi skulle være heldige at få et lille video kig i haven... Tak
  Det kunne være skønt for de mindre erfarne (mig) når vi ser et bed at høre lidt om solforholdene således at man kan vurdere hvor i egen haven de planter du viser kan passes ind. Forsat rigtig god flyvefartferie til alle på bloggen.

  SvarSlet
 7. Du har skapt det vakreste hvite bed, Claus :) De enkle peonene er nydelige, ja faktisk har jeg begynt å sette mer pris på dem enn de fylte. For ikke å snakke om trepeoner!
  Jeg har både Brunnera 'Jack Frost' og 'Mr Morse'. Sistnevnte ble plantet året etter Jack Frost, men vokser vesentlig saktere. Jack Frost er omtrent dobbelt så stor. De står i samme bed. Jeg vet ikke om Mr Morse har mindre vesktkraft enn Jack Frost, eller om det kun er min Morse som er slik. Det hadde det vært spennende å høre andres erfaring :)
  Vi har en fantiask deilig sommerhelg, bare sol og glede :). blosmtene spirnger ut og er et par uker tidligere ute enn normalt. Syrinene er i ferd med å visne ned og rosene står med store knopper. En skjønn vår og forsommer!

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Dejlig video fra det frodige og smukke hvide bed. Det med at huske at klippe Geranium Phaeum ned er ganske vist, her popper de op alle vegne fordi jeg ikke fik det gjort sidste år, men det hænger også sammen med at jeg syntes frøstandende er så smukke.

  Engblomsten

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Meget smukt, dit hvide bed. Holder særligt meget af, at der også er plads til de små forskelligheder, der netop ikke "ødelægger" men fremhæver idéen i sammensætningerne. Nærmest som et impressionistisk maleri.

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Super video som også er dejligt kommenteret :-) Selvom man ikke skulle være så havetosset, må man da få en fantastisk lyst til at lave have efter at have set en sådan video.

  SvarSlet
 11. Kjære Claus. Nydelig video av det hvite bed! Klem Ellen

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Dejligt med endnu en video! Den hvide ranunkel må jeg eje, ja og den hvide bølgekronede storkenæb. Det bed er virkelig så flot.
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Hvor sjovt med navnene: Jack Forst og Mr. Morse. Jeg kendte godt Jack Frost, men vidste ikke hvad navnet var - sjovt at der også er en hvid variant. Og hvor er det lunefuldt af de(n) der fandt på navnene :-)

  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet