Den bedste af dem alle

Hvis jeg kun skulle vælge én sommerblomst, ville det blive stolt kavaler, Cosmos ’Gloria’. Med sit smukke dildagtige løv og sin underskønne farve, der passer ind mange steder, er den absolut et must.

 

20090802_154217

 

 

’Have for en tier’ kaldte Anne Just brugen af sommerblomster, og det er da også en meget billig måde at få dækket jorden på. Og det skønne er, at jo flere blomster man plukker, desto flere kommer der.

10 kommentarer:

 1. Jeg vil give dig ret, Cosmos er bare et MUST ;-)
  Jeg har også plantet sommer astas og de er ved at springe ud nu. Glæder mig til at se dem... måske i dag :-D
  K. Gro

  SvarSlet
 2. Lige præcis denne Cosmos er så fin og enkel:)
  Jeg tror at Anne Justs udtryk må justeres selvom det er ret skønt og jeg forstår meningen, men det er ikke mange steder man kan få frø for en tier mere;)

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth - så kan man jos elv tage frø.

  SvarSlet
 4. Det er første år, at jeg har cosmos i haven. 2 flotte eksemplarer af denne skønne plante hoppede op i kurven, da jeg var på krukke-jagt i Bilka først på sommeren. De står i krukker og har vokset sig store og flotte, men jeg er også flittig med saksen i takt med at blomsterne visner. Jeg ved ikke lige, om det er din Gloria, men farven er dejlig, og du har ret i, at den passer ind mange steder.

  Tak for videoer i week-enden. Jeg nyder dine levende indslag :-)

  SvarSlet
 5. I agree, Claus, the Cosmos is one of a symbol of summer flowers, but I'm very intrigued by the little pink flower that is around the photo. What plant is this?

  SvarSlet
 6. Dear Tysiana - It's Lythrum salicaria 'Robert'

  SvarSlet
 7. Hvor er den smuk! Fin sammansättning av färger!

  /Ruben

  SvarSlet
 8. Vacker färg på cosmosen. Hur står det till med dina hydrangea? Blommar de ännu?

  SvarSlet
 9. I thank you so much, Claus!
  You're so kind!! Hugs! ^_^

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  Ja, den er bare så fin og smuk ---
  bare en hilsen
  jmn

  SvarSlet