Den smukkeste aften

Sikke’n aften og dag for den sags skyld. Glemt er regn og rusk. Nu nydes (have-)livet i fulde drag. Jeg har været ude hele dagen, for der er meget, som skal gøres. Men det syn, som haven kaster af sig nu, bærer lønnen i sig selv.

 

 

20110727_171755

 

 

Flammebedet nydes i det bløde aftenmodlys, og det gælder om at glæde sig over liljerne nu, for snart takker de af. Til gengæld står så meget andet på spring til at tage over. Solsikkerne, dahliaerne og ikke mindst de skønne montbretia.

 

 

20110727_164638

 

 

Lig nu er det ’Lucifer’, der stråler, men om ikke lang tid kommer der endnu flere sorter. Dem skal jeg nok vende tilbage til.

7 kommentarer:

 1. Åh ja det har sandelig været en dejlig havedag og aften. Utrolig flot skue ud over dit flammebed :-)
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 2. Jeg har sådan tænkt på dig i dag, flere gange. Jeg er i gang med at læse din haveliv bog igen og hver gang jeg læser den falder nye guldkorn ud af den, tak for det Claus.
  Men ellers så har du så evig ret igen, igen, igen et fantastisk vejr og en skøn aften.
  Den her tid på året, fra nu og august måned ud er den skønneste tid på året, alting bugner, alting blomstrer, og der er et fantastisk lys..............det er min ynglings årstid.
  OG OG ......så elsker jeg jo georginerne og lige nu kan man plukke de smukkeste buketter og folk bliver så glade når man kommer med sådan en buket. Og georginerne på kirkegården gør også stor glæde, folk plukker og plukker og det bliver en laaang sæson i år når der allerede er så mange nu.
  Og så er der jo klokkerankerne, tusind tak for dem også, de er så skønne.

  SvarSlet
 3. hviunderlige billeder og lys. Men du har det altså meget lunere end her, for så langt fremme er der ingen af mine mombretia der er. Skøn blomst iøvrigt.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Dejligt at mærke, at man lever... Og det er jo netop, hvor frodighed og blomstring gør netop nu - smukt!

  Hjertelig sommerhilsen

  SvarSlet
 5. Ja, det har været en fantastisk dag og aften. Er det ikke utroligt så meget solen og varmen betyder for vores (have)-humør :-)
  Jeg lover at jeg nyder liljerne. Næsen ryger ind i dem hver gang jeg går forbi... to gange idag har jeg fået at vide af familien at min næse er orange :-D
  Det er fantastisk flot i dit flammebed i år. Jeg glæder mig til at følge det hele sensommeren :-)

  SvarSlet
 6. Åh ja montbresia. Mine er også langsomt ved at komme i gang. Ved dog ikke hvilken sort det er, men jeg glæder mig over deres flotte ildfarver :o)

  SvarSlet
 7. Thanks for this
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


  http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai

  SvarSlet