Den smukkeste buket

I lørdags fik jeg den smukkeste buket. Se bare … Den var fra M. og J., som jeg gerne vil takke her. Tusind tak! Jeg ved, at I læser med, og desværre har jeg ikke jeres mailadresse.

 

 

claus20110718_083227

 

Nogle gange mangler blomsterhandlerbuketter naturlighed, men denne er da så skøn, så skøn. Tror, at giverne måske har givet et lille hint om farverne.

 

claus20110718_083254 claus20110718_083302 claus20110718_083255

12 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Sad og susede rundt i blog-land, da jeg faldt over en kommentar fra Jesper på hans blog 9haven om klokkerankerne. Nu gætter jeg på at dine selvfølgelig står flot, men jeg vil bare lige sige tak tl dig, for mine hvide klokkeranker har et væld af blomster og mange er allerede sprunget ud. Det er vildt hvad man kan få ud af 11 frø. Dem er jeg helt sikkert på igen fra næste år.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 2. Den er såååå smuk, jeg er enig med dig omkring blomsterhandlerbuketter.
  Havebuketter er klart at foretrække.
  Og så vil jeg gerne sige dig tak fordi du intruducerede klokkerankerne for danskerne, hvor er de smukke, nu har jeg både hvide og blå blomster i dem og hvilken fornøjelse, de er bedårende, især de blå, som jo bærer på en overraskelse, som jeg selvfølgelig ikke røber, den skal alle klokkerankefolkene selv
  opleve, men hvor er de smukke.'
  Tusind tak for det Claus.
  MVH
  Annie

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Hvor dejligt, at du blev glad for buketten. Tak fordi du viste den her på blokken, så ved jeg, at den blev, som jeg havde håbet, især indeholdende de elskede hvide skærme. Min mail er janne_bech@webspeed.dk. Ja, så har du den, hvis det skulle blive aktuelt engang. Også hvis andre kunne tænke sig at skrive til mig.

  Knus fra Janne i Greve

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Sikke en yndig buket, den må varme dit hjerte helt enormt. En virkelig smuk oplevelse at modtage en sådan gestus.
  Apropos´ Klokkeranker, havde held med at 7 ud af 9 frø spirede flot og frodigt. Har knebet, vandet, gødet og puslet om de 5, de to andre har fået lov at passe sig selv, mit eget lille eksperiment. De gror og gror, op ad sydvendte mure og espalier´er MEN ikke engang iført briller, kan jeg øjne én eneste lille bitte ansats til en knop ... snøft. Nu giver jeg det dårlige vejr skylden, for min tålmodighed rækker langt. Dén overraskelse som åbenbart følger de purpurfarvede Cobea scandéns, lader vente på sig, for mit vedkommende ...

  Ønsker en rigtig dejlig dag.
  Kærligst,
  Iris.

  SvarSlet
 5. Kæreste Sweetpea og alle I andre, der sidder og blomstrer foran skærmene derude:o)

  Håber I alle glæder jer over, hvor meget vi sparer på solcremen og sandalsålerne denne sommer:o) Skønt at man ikke behøver bekymre sig om evt. nye solbrilletrends iår, ikke? Hvad der er sparet er tjent og hvem vil ikke hellere have sig et par nye stauder end et par nye sandaler? Hrmpf...:o)

  Det er en vidunderlig buket, du har fået foræret, Clausen:o) Hvor er det dejligt, når folk husker, at havefolk også elsker, at modtage en buket og ikke kommer med den der rigtig trælse: "Dig vil vi ikke give en buket, for du har jo så mange blomster i haven!!!!" ÆV for en do`sk bemærkning!:o) :o):o)

  Selv har jeg været den lykkelige modtager af hele to fantastiske havebuketter denne sommer. Den første fra Tante Tulle og den anden fra Frk. Iberis. Begge meget meget dygtige blomsterbindere. Det er en fryd for øje og sjæl at have sådan en levende, naturlig, let og sværmerisk havebuket stående på spisebordet. Man værner om sådan en uvurderlig kostbar skat, og nurser den efter alle kunstens regler med kold overnatning, friskt nyt vand hver dag etc etc. Et stykke af haven i en vase, giver blomsterne et helt andet fokus og udtryk.

  Jeg går sensommertraditionen tro og funderer over, hvor sommeren egentlig er blevet af. Igen iår forsvinder de kostbare, lyse og blomsterrige sommerdage som strandsand mellem fingrene på een. Sommeren er sådan en intens, euforisk, berusende og hektisk tid, hvor alt det skønne og længe imødesete komprimeres og opleves som en meget kort tidshorisont: Havearbejde, havegglæde, blomstereufori, kærkomne gæster fra ind- og udland, kølig hvidvin på terrassen, sommervisitter i det ganske danske land, de lyse nætters sindstilstand etc etc etc. Forårs- og sommermånederne føles så uendeligt korte. Kortere end to lange novemberuger! SUK:o)NYD DET, blomsterpiger- og drenge:o)Også selvom sommeren er lidt til den våde side iår:o) :o) Lyset og blomsterne kan ingen vejrguder tage fra os, vel?

  De allerkærligste hilsner til jer alle fra TANTE GRØN

  SvarSlet
 6. Den er rigtig smuk. Jeg kan ikke forestille mig nogen, der ikke ville blive glad for den.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.. Ja hold da op en smuk bukett.. gad godt vide hvordan du har gjort dig fortjent til en så fin bukett..HI...HI.. Men ved faktisk allerede svaret..Du har fortjent en sådan bukett fordi du er så fantastisk dejlig...Mange tak for at du er i stand til at give os alle så meget. vi sætter STOR pris på dig. Kan se de forige to har skrevet om klokkeranken...Hold da op et fantastisk projekt..mine står rigtig flot, har kun de blå , står med mange flotte blomster der snart springer ud.. venter spændt og når de gør skal jeg have et glas champagne.. rigtig god dag.. kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 8. Åh, det var dejligt at høre fra tante Grøn igen, du har været savnet. Det er fryd at læse dine bemærkninger om vejret. Ret beset syntes jeg ikke det har været så dårligt enda. For en gangs skyld er mine arme ikke lange af vandkandeslæb. Og temp. over 25. kan jeg godt undvære.
  Havebuketter kan næsten ingen slå, men den du har fået Claus er bare lige i øjet. Den er lige dig. Og du fortjener lidt ekstra blomsterguf for alt det du giver os.
  3 dage endnu så har jeg ferie, jubii
  kh Gunvor

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Det var da en fantastisk smuk buket - sådan en ville jeg også gerne forære til en eller anden jeg holder af, eller selv pynte min stue med en :)

  Jeg synes du har helt ret i, at sådan en sammensætning af smukke blomster kan man ikke få hos en blomsterhandler, de har jo slet ikke det udvalg af smukke ting som dem du har sammensat her :) Og hvor er den bare harmonisk i farvesammensætningen!

  Tusind tak for inspirationen ... :)

  Fortsat dejlig sommer!

  Kærligst

  Mette

  SvarSlet
 10. Hei Claus og tante Grøn
  Nydelig bukett, med nydelige skjermer. Farvene er så rolige, men suger alikevel blikket til seg. Den har du nok fortjent:):)

  Fint at tante Grøn ser mer enn været når hun ser sommeren. Jeg har stort sett bare hørt klaging over været denne sommeren, men så langt er det bare to dager jeg har måttet gi opp å gå ut i hagen, så slik jeg ser det har det vært et godt arbeidsvær. Ja, for vi har ikke hatt det stort annerledes enn dere dansker, her i Norge. Men nå har jeg tatt meg en tur til Italia, nærmere bestemt Roma og gjør noe annet enn hage i seks dager. Denne frihet har jeg tatt da jeg har min mor til å passe både hund og hage. Lengter allikevel hjem til hagen om kveldene, og de gode rundene i fred og ro der en nyter resultatene av dagens arbeid (og kanskje et glass vin eller en god kopp kaffe).

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 11. Hej
  Jeg vil bare sige tak fordi du ringede til butikken og roste buketten. Det er altid dejligt at få ros, men specielt når man ikke synes at det var den nemmeste opgave;)
  Hilsen fra blomsterhandleren Christine

  SvarSlet