Den smukkeste lady

Inden længe gløder flammebedet som aldrig før, og så skal I nok komme til at se flere billeder derfra.

 

20110711_144355

 

I dag vil jeg dog ’nøjes’ med en rose, der med sin varmt orange farve og kuglerunde blomster er så smuk så smuk.

 

20110711_144345

 

Det er den forholdsvis nye engelske rose ’Lady Emma Hamilton’, det handler om. Skøn ikke?

15 kommentarer:

 1. hej Claus
  sikke dog en skønhed - hvor høj bliver den?
  Jeg kan så godt lide det der fine rødlige løv, som changerer så fint med blomsternes farvenuancer.

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Ja Lady Emma Hamilton er virkelig værd at begære. Jeg vil endog driste mig til at sige, at "hun" på billederne fremstår meget sensuel og forførende! Jeg har (heldigvis) ikke haft lejlighed til at "møde hende" i det virkelige liv endnu, for det ville sætte mit selvvalgte, midlertidige rosenindkøbsstop på en alvorlig prøve, som jeg ikke er sikker på, at jeg kunne bestå... Så jeg må trøste mig med, at jeg har Fryesex på trapperne (til efteråret) istedet til mit nye flammebed. Glæder mig rigtig meget til at se mere til dit!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Lotte Nr. 5

  Meget skøn ;-)) Kender den nu ikke, men flot er den, har kun hørt om Lady Emma Hamilton.. Synes nærmest at de der engelske roser bliver lidt af en besættelse, har selv senest udvidet bestanden med Summer Song ;-))

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Hyggeligt at se denne flotte rose hos dig. Jeg har netop købt den som impuls køb til et par store urner.Det er lige før de er i blomst, men ikke så langt fremme som dine. Mon det går an i en potte med denne rose? Det er ret store krukker på 70 cm i højden og 50 i diameter.
  Godt at se du også har "et liv" ud over haven og inviterer gæster hjem i Jeres flotte hjem.

  Kærlig hilsen
  Hanne, Haverslev.

  SvarSlet
 5. Det er en skøn rose. Min "Emma" har været mere orange-rød i år, end de tidligere år. Farven orange-rød er ellers bandlyst i min lille have, men jeg nænner på ingen måde ikke at skille mig af med den. Det er fantastisk, at den samme plante kan variere så meget. Og den dufter himmelsk...

  SvarSlet
 6. Den er da helt fantastisk :-)

  SvarSlet
 7. jo, helt sikkert og et smukt løv...
  kh Lone.g

  SvarSlet
 8. Hei Claus
  Nydelig farge på rosene men også løvet er fantastisk. Fine farger sammen.

  Ha en riktig fin uke med alle dine gjester, det høres travelt ut. Håper det er slike gjester en koser seg med og ikke bare foretningsgjester.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 9. Ååå, så skjønn hun er :) Ikke det ringeste dominerende i farven, men diskret som passer seg for en ekte Lady. Denne rosen har jeg lagt merke til og har så lyst på, men det har ikke blitt slik. Veldig fint å se henne i fri luft og ikke bare på et katalogbilde. I flammebedet er hun sikkert en dronning :) De beste hilsner og klem fra Ninni

  SvarSlet
 10. Smuk smuk rose samt løv og grene!!!
  JEg har truet med plantestop for længe siden. MEnnnnn det holdt ca. et halvt minut. Forleden dag købte jeg The Prilgrim, jeg blev jo smask forelsket i den hjemme hos Tante Grøn :-D
  Mange solskins hilsner Gro

  SvarSlet
 11. Jeg tænker på brudepiger og bryllup ved mødet med denne farve :-)

  Jeg er her desværre ikke så tit for tiden Claus, er lidt ked af det, men jeg må nok tage en ferie fra bloggen her i juli - det går jo ikke at sige til sine børn: "Når vejret er godt er der ingen spil på PC og/eller Nintendo. Så må I selv bruge hovedet til at finde på!" - Så kan mor jo ikke så godt sætte sig ind til skærmen bagefter :-(

  Vil bare sige tak for de seneste videoer Claus, de er skønne. Man må konstatere at der er rigtig gode muligheder for dejlige oplevelser i haverne i England.
  Den måde de bygger op med dels stenmure og dels hække giver noget helt særligt til oplevelsen. Det vil jeg helt bestemt tage med mig, når jeg engang (SUK) får en have!

  Nu vil jeg ønske dig en rigtig god sommer - dejligt at du har så mange gæster og projekter. Glæder mig til at se mere til flammebedet, og er stadig spændt på det projekt du har varslet...

  De kærligste hilsener Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Lady Emma Hamilton er en bedårende rose med det røde løv, må være et skønt vue i dit flammebed. Bliver spændende at se flere billeder fra bedet, når det gløder, smiler.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 13. hej Claus
  Lady Hammilton står på min"most have"
  liste fantastisk smuk
  hyggelige sommer hilsner
  maj britt

  SvarSlet
 14. Hej

  Den er simpelt hen så flot!

  Rødløvede planter er altid specielle.

  - Ungersvenden

  SvarSlet