Et af naturens mange undere

Det er uhyre interessant at iagttage naturen og glæde sig over, hvor mangfoldig og spændende den er.

 

clausclaus 353

 

Lige nu er det ballonklokkerne, jeg kigger til. De lever virkelig op til deres navn. Når man ser deres knopper, forstår man, hvorfor de har fået deres danske navn.

 

clausclaus 355

 

Ballonklokke fås som vist i blå, men også i hvid og rosa, og det herlige er, at de kan dyrkes fra frø. Dem ville jeg nødigt undvære.

9 kommentarer:

 1. uhmmm....hvor ser den smuk ud Clus......og rosa siger du???? *SMILER*

  God sommer
  Dorthe

  SvarSlet
 2. De var utrolig flotte - og de skal jeg se etter. De har jeg virkelig lyst til å ha i hagen. Tusen takk for inspirasjon :) Hanne

  SvarSlet
 3. Hvor ser den fin ud, let og luftig og farven er virkelig sød. Jeg kender ikke navnet ballonklokke - kan dog se at den er i Campanula slægten.

  SvarSlet
 4. Jeg er normalt ikke et brokkeøre, men jeg var en tur i Bilka Aalborg i dag og som jeg dog blev skuffet.
  Deres stauder var enten afblomstrede eller nogle tørre pinde. Så tænkte jeg at jeg ville se om de havde en prydpære, det havde de, flere endda, men de lignede også sådan nogle der ikke havde fået vand i for lang tid, flere af dem havde døde grene.
  Jeg ved ikke om det er pga ferie, men det var et rigtig trist syn.

  OG DET ER SELVFØLGELIG IKKE DIN SKYLD, synes bare at du skal vide det, vi andre kan jo ikke gøre noget ved det og jeg tænker at du er rigtig træt af sådan en besked, med sådan en orden du har i dine ting.
  Håber ikke at du tager mig ilde op.
  MVH
  Annie

  SvarSlet
 5. Kære Annie - det er jeg godtnok ked af at høre, og selvfølgelig tager jeg dig det ikke ilde op. Skal sørge for, at din melding kommer videre til rette vedkommende.

  SvarSlet
 6. Campanula kan vi jo slet ikke undvære i haven. Har selv flere slags alle i blå incl ballonklokken. Dejlig skøn og lidt vild.

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 7. Åh, ja smukke ballonklokke... den hører også til blandt mine tusinde yndlingsblomster!

  SvarSlet
 8. Åhh jeg elsker den blå farve , det er vist min farvorit farve..mange tak for i dag claus .. endnu en dag har jeg ladet mig inspriere af dig og fået klippet hækken..nu godnat ..kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 9. Jeg har købt en ballonklokke i lyserød hos Ikea...men den er ikke så høj i blomsten. Mere en tæt lille krukkeblomst at skue. Men det er en smuk farve den blå har. Må ind og søge på Google så jeg kan lære noget mere om den.
  Mange våde sommerhilsner

  SvarSlet