Jeg har leget med dukker

De sidste par dage har jeg leget med dukker!

 

20110729_133951_01


For som mange af jer ved, er mit daglige virke forlægger – have er blot sådan noget, jeg går og lavet for sjov!

 

20110729_142538

 

Forlaget Klematis så sin begyndelse for 25 år siden, og dengang fandt vi en niche – ja, i al beskedenhed ramte vi næsten en guldåre – da vi begyndte at udgive hobby- og gør-det-selv-bøger. Og når jeg kom på det, var det fordi, jeg altid har haft en stor kærlighed til godt kunsthåndværk.

 

20110729_133210

 

Og nu til sagen. Hvad har dette med dukket at gøre? Jo, vi arbejder på en bog om de herligste håndsyede dukker, som Wenche har lavet. Og der er selvfølgelig dem, I ser på billederne her. Jeg har taget billederne, og bogen udkommer til november. Jeg ved, at det er en bog, som mange venter på.

9 kommentarer:

 1. Det gør jeg; altså glæder mig. Nu er det første ønske klar på ønskesedlen til jul.

  SvarSlet
 2. Hvor jeg glæder mig til at se den bog, Claus. Dejlige billeder - jeg ved, at du har været i godt selskab! God søndag.

  SvarSlet
 3. Hej Claus

  Jeg har et spørgsmål ang. mine akeleje 'Yellow Queen'. Da de var færdige med at blomster, klippede jeg dem ned, for at få ny blad vækst.

  Der er også kommet nye blade, men nu er der en grøn larve spist den alle sammen, har du oplevet det? Hvis du har det hvad har du så gjort ved det.

  Hilsen Jesper

  SvarSlet
 4. Søde dukker fra en flittig og kreativ dame... :)

  SvarSlet
 5. Jeg var gennem vores bogreol her i foråret - og ja, der står mange og de fleste af dem meget slidte bøger fra Klematis, så du/I så rigtigt da I startede Klematis - gratulere, jeg tror der er mange der drømmer om lige den der ide - jeg gør i hvert fald - og når jeg så får den er der nogen andre der er hurtigere. Fortsat god søndag Susan

  SvarSlet
 6. Enhver med en lille pige i familien kunne vidst bruge den bog :-D
  K. Gro

  SvarSlet
 7. Mon ikke der skal sys dukker til jul i 2011, jeg vil i hvert fald prøve at nå det.

  SvarSlet
 8. Åh ja de dukker er bare så søde, den bog vil jeg glæde mig til kommer i handlen ;o)

  SvarSlet
 9. вот internet exploper скачать whatcha want from me скачать [url=http://wakaluho.simik.net/ojezdi-6853.htm]Скачать Napoleonic Wars[/url] [url=http://hukudadi.myuniqueweb.com/1c0eebb44a7f060ed850d30e37cfe037.html]Скачать Переводчик - ABBYY Lingvo 12[/url]

  SvarSlet