Levende billeder d. 8-7 2011

Så er jeg hjemme igen. Herligt! Her er de sidste levende billeder fra den seneste Englandstur.

 

8 kommentarer:

 1. Hej Claus - velkommen hjem!
  Ja, det er før set mere "sublimt" end i bedene her ;O)
  Kunne faktisk allerede med det samme høre på din stemme, at ikke alt var, helt som du synes det burde være...
  Der virkede sådan lidt tomt rundt omkring, men nu er vi vist også virkelig godt vant og efterhånden temmelig kræsne.
  Næ... lad os så få en reportage direkte fra Riisskov, hvor bedene bugner og der er tænkt nøje over farvernes sammensætning.
  Hilsen Pia Kbh

  SvarSlet
 2. Nu fik jeg set dine videoer fra England over en kop kaffe og hvilken stemning! Det må være skønt for dig at kunne kombinere hobby og erhverv og jeg kan godt forstå at du nyder det - det gør jeg også når jeg sidder her og følger dig på skærmen og inspireres over alt det du viser os:)
  Jeg har forsøgt mig med kongekommen, men de bliver ikke så store og kraftige og de gider ikke selvså sig, men de ser skønne ud på dine billeder. Tak for nogle dejlige videoer:)

  SvarSlet
 3. Trevligt att hitta din blogg. Ikväll visas din serie "Växthusdrömmar" på svensk TV, svt2 kl 21.30
  Jag vill gärna länka till din sida.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Velkommen hjem!!!!
  Tak for video, ja, det var måske ikke een af de flotteste haver, du har vist os. Men OK!!
  Det kunne sørme være interessant, hvis du "fik fingrene" i den have --
  SPØRG, dog!!!!
  mange hilsner
  JMN

  SvarSlet
 5. Så fin video från Tintinhull. Buxbomen och köksträdgården imponerade på mig.
  Ikväll får vi svenskar bänka oss framför våra TV-apparater för kl 21.30 så startar Växthusdrömmar, del 1 av 6 på SVT2.

  SvarSlet
 6. Igen en meget stemningsfuld have med masser af haverum. Jeg fik også øje på en masse hestemynte, som er en af mine ynglingsstauder i øjeblikket. Fantastiske buksbum. Hvor gamle mon de er?
  Bedste hilsner
  Joy

  SvarSlet
 7. Hæhæ jeg kan liige forestille mig en farveændring hvis du fik fingrer i den have, jeg ville faktisk ønske det skete. For det er rigtig den har et godt grundlag men mangler den magi der har været i de andre haver du har vist,, og som din egen have så fint har.
  Velkommen hjem
  kh Gunvor

  SvarSlet
 8. Tack för dina fina och välgjorda videos som du gör och så generöst delar med dig av! Dessutom tack för det första avsnittet av Växthusdrömmar som började sändas idag här i Sverige - väldigt trevligt program som jag ska fortsätta att titta på såklart!!!

  Bästa hälsningar Anna Vattenkanna

  SvarSlet