Levende billeder d. 9. juli 2011

 

Vi har haft gæster til frokost i dag. Så jeg har først nu haft tid til at lave levende billeder.

11 kommentarer:

 1. hej claus det ser rigtig flot ud.
  flotte sammensætninger.
  hilsen michael

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  det ser rigtig flot ud fine sammensætninger. hilsen michael

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Altså - din have er dog den skønneste af dem alle...
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Jeg ved ikke om jeg er gået igennem med det første jeg skrev,ellers sletter du bare det her.
  Dejligt at se levende billeder fra din have igen, Astilben passer bare så fint sammen med rosen. Hvilken sort er astilben. Glæder mig til nye billeder igen imorgen.
  Her i eftermiddag sat jeg så Haven i Hune, Hvor er det synd at Anne ikke kan se den frodighed hendes have er ved at få. Der tænker jeg på alle de store buksbom kugler og taks skulpture, men også de frodige bede,som hun har haft inde i sit hovedet da hun har komponeret dem.Det er bare så uretfærdigt at hun ikke er her mere.
  Det er lidt sjovt, for da udsendelserne blev vist første gang var jeg ikke særlig interesseret, men jeg og familien kørte alligevel ind for at se haven, da vi var på ferie i området,(Lidt af pligt da den nu var i fjernsynet). I dag har jeg fået øjnene op for hvilke herlighed der findes her og vil rigtig gerne op at opleve den igen. Ja, sådan kan det gå, når man lærer at det er pænest at jorden er dækket og planterne er frodige, ligesom alt det du Claus viser og lærer os.
  Mange store KNUS her fra Midtfyn Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus.

  Tak for video fra "din" have, der er skam også smukt--
  Fint du både klarede frokostgæster og video---
  Du skal bare have en hilsen --
  JMN

  SvarSlet
 6. Hei Claus
  Herlige bilder fra din hage. Elsker "violfrøsjernen" som svever, men astilbene synes jeg er et must i en have. De er både vakre, har fin form og står lenge. Mine liljer har ikke sprunget ut enda, og jeg må nok vente et par uker ennå. Det har vært kaldt her og regnet mye, så nå håper jeg på noe mer sol og varme framover. I dag har det regnet så mye her på vestlandet at jeg ikke har vært ute i hagen i det hele tatt. Kun beundret den fra vinduet.

  Regner med at den Orion du nevnte ikke var en Clematis men en Geranium? Har selv Orion i hagen men den er mindre enn din, nyplantet i fjor. Den er virkelig lekker til rosa roser, og de danner et flott par:):)

  Skal forresten ut i morgen tidlig å grave opp noen grøftekantsplanter. Kan det hende at jeg er aldri så lite inspirert av en viss Herr Dalby???

  Ha en fortsatt god helg; hilsen

  Unni

  SvarSlet
 7. Tak for en dejlig video. - Jeg har selv Games Galway, men hos mig er han stadig ung. Smukke blomster og sen Skøn duft !
  Fortsat god weekend til alle
  Gro

  SvarSlet
 8. Hej Claus.

  Velkommen hjem. Utroligt at du giver dig tid til at lave billeder, når du har haft gæster, men det er uhyre inspirerende at følge med i din have. De clematis, der nærmest gror som en hæk, hvad "læner" de sig op af og hvor mange planter drejer det sig ca. om?

  Jeg meldte mig i øvrigt ind i HAVEN i går og glæder mig til at få mit første blad. Jeg var også medlem for mange år siden, men da var det for "nørdet" for mig - det var da jeg havde min første have og var meget ung. Nu har jeg gennem længere tid lånt på biblioteket, men nu vil jeg selv have det.

  Mange hilsener fra Jette, Kr. Hyllinge.

  SvarSlet
 9. Kære midtfynske Pia
  Jeg så Haven i Hune sommeren, før Anne Just døde næste forår - og vekslede et par ord med hende. Det var sidst på eftermiddagen, og hun
  var træt; men hun fortalte, at hun var meget glad for, at haven næsten overgik hendes egne forventninger til frodighed og skønhed. Det skal jeg love for - at den var frodig og skøn. Og det gør godt at vide, at hun selv nåede at opleve den i sin fulde udfoldelse. Det tænker jeg altid på, hvis jeg bliver lidt trist, når hun i dag dukker frem på skærmen i den have, som i al sin overdådighed og geniale indretning ikke ligner nogen anden have, jeg har set.
  God søndag, Claus, og Alle derude
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 10. Kære Pia - du kan være sikker på, at Anne nåede at opleve havens fyldighed. Det er så trist, så trist, at hun ikke er mere, men hvad det angår, skal vi ikke sørge.

  Kære KMN - hvad mener du med anførselstegnene? Haven er da min.

  Kære Unni - ja, 'Orion' er rigtig nok en storkenæb. Også tak for dine mange og meget hyggelige kommentarer og den meget smukke gave fra dig, som du havde med til mit åbne have arrangement. I øvrigt også tak til alle jer andre, der 'begavede' mig. Det er alt for meget.

  Kære Jette - de viste klematis gror op ad espalierer, og der er én af hver.

  SvarSlet
 11. Hej Jytte
  tak for de dejlige ord du skrev til mig ang. Anne Just det varmer at hører at hun selv var bevist om hvilke oase hun havde drevet frem.

  Hej Claus
  Man skal glæder sig over det Anne har opnået og har givet til mange mennesker i levende liv. Det ved du vist bedst selv.

  Knus her fra Midtfyn Pia

  SvarSlet