Noget af det værste, jeg ved …

… er tankstationsbuketter (især med gerbera, men også uden) og babymajs. Ingen af delene burde nogensinde være opfundet.

 

 

CLAUS 462

 

 

Men prøv lige at se billedet her, det er ’færdigbuketter’, som stod i en spand udenfor en butik, jeg kom forbi. Yndige ikke? Hvis jeg fik sådan en forærende, ville jeg blive rigtig glad

24 kommentarer:

 1. Hear, hear

  (Hear, hear is an expression used as a short, repeated form of hear him, hear him. It represents a listener's agreement with the point being made by a speaker. It is often incorrectly spelled "here here").

  /Ruben

  SvarSlet
 2. haha,,,,,,,,,,,,där håller jag med till 10000% :)
  Och vad är en ros som inte doftar??
  Ha det gott
  Håkan

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Åh hvor ligger der mange lækkerbidskener her på bloggen og jeg har sleeet ikke tid for øjeblikket, rejseaktiviteter og så lige nå forbi haven og passe og pleje og nyde... og så lige et smut ind og se alt det jeg går glip af her fra dig.
  Slår mig til tåls med at der snart kommer lidt stilstand og regnvejr og så bare side og nyde og suge til sig.
  Giver dig fuldstændig ret, hvorfor laver man ikke bare noget der er pænt ? det behøver da ikke være grimt, der er så mange muligheder.
  Lidt den samme sag med offentlige beplantninger, der er dog ved at ske noget så det ikke er mørkorange, postkasserødt, mørk blå og knald gul i en sammensurium, men mere tone i tone og også brug af stauder og ikke kun sommerblomstrende ting.
  Pas godt på dig selv du travle energiske mand... selvfølgelig har man da gang i projekter, haven kan altid blive bedre, det er jo det vidunderlige.
  Nå men yngste datter kalder, vi skal på shoppetur, det skal der jo også være tid til.
  mange sommerhilsner fra
  Susanne, Nivå

  SvarSlet
 4. Absolut bedre stil end de traditionelle... Har selv stået og bundet tankstationsbuketter ( dog lidt pænere end de plastic-indpakkede) og HADEDE det! Det er en skamplet for blomsterbranchen. Tænk, at folk køber dem...
  Men lige de viste, de er altså søde.

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Jo, de er da rigtignok yndige. Var jeg kommet forbi, mens du stod og beundrede buketterne havde jeg fluks købt dem allesammen til dig. Og så havde jeg jo været nødt til at tilbyde at bære dem, til du kom til hotellet, for du er nødt til at have begge hænder fri til alt det du fotograferer og filmer til os, dine hungrende fans.
  Nyd nu din sidste dag derovre i denne omgang.
  Kærlig hilsen og TAK, TAK, TAK....
  (Ps. nu vil jeg gå ud og tømme skabet for babymajs - for "Hvad fatter gør, er altid det rigtige").

  SvarSlet
 6. oh ja, vallmokapseln gör halva buketten. :o)

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Kan kun give dig helt ret i, at tankstationsbuketter er noget af det værste! Men den du har spottet er jo så smuk. Man kunne jo håbe, at der er nogle af dem, der laver de rædsler af tankstationsbuketter kigger med på din blog, så de kunne blive inspireret, for jeg har da svært ved at tro, at blomsterbindere, hvis de da er det, kan være så fantasiforladte.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 8. Ja, for Søren, dér er alligevel én, der har været inspireret.
  Med venlig hilsen, Annette Halling

  SvarSlet
 9. Martin Haubro Jensen7. juli 2011 kl. 11.08

  Jeg vil helt bestemt holde med dig Claus, jeg synes også tit de færdigbuketter virker meget kunstige.
  De viste ligner en buket der er plukket i egen have og hvor man fornemmer at giveren har haft hjertet med...

  SvarSlet
 10. Hehe.. tankstation buketter er lige meget.. men babymajs kan jeg godt lide.. :-) Det er en rigtig sød ready to go buket du har fundet der.

  SvarSlet
 11. Jamen det beviser jo bare at der er ingen regel uden undtagelse :-)

  Tak for videoen også - Lisbeth K

  SvarSlet
 12. Er helt enig i begge dele! Urg! Dette ligner jo en buket fra haven - Claus det må du lige slå et slag for! Regner det mon i England som i DK. Byger som går og kommer, det er den Danske sommer ;)

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Hvor er det dog dejligt at se og hvor fint det kan gøres, det varmer om mit blomsterhjerte. Jeg græmmes altid når jeg ser tankstationsbuketterne og forstår simpelthen ikke at nogle har lyst til at købe disse sjælløse buketter.

  Engblomsten

  SvarSlet
 14. Du har fuldstændig ret! Hvor ER de yndige.

  SvarSlet
 15. Ja, yndige er de, de buketter, du har fotograferet til os i dag. Claus!
  For nu lige at hjælpe dit blodtryk ned, vil jeg minde dig om de uforlignelige Mandstro/Eryngium, du beundrede hos Jan van Kuyk i Holland for nogle uger siden. Måske har du fundet ud af, hvad det var for en slags, men jeg erindrer, at jeg lovede en af dine fans (var det Jane?) at vende tilbage med nogle oplysninger om denne særlige Mandstro med lysende, metalblå stængler. Jeg har nu fundet den artikel, jeg i sin tid nævnte, og kan oplyse, at
  Ellenbank Nursery i Scotland fører 8 forskellige slags, og at de også sælger planter via Nettet.
  Fortsat god fornøjelse over there,
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 16. UHA UHA Claus, du har så ret. De er rædselsfulde og Gerberaerne i dem er endnu mere rædselsfulde. Jeg krummer simpelthen tæer når jeg ser at folk går rundt med sådan en buket i vores lokale supermarked. Jeg ville meget hellere have en buket "rene" blomster.
  I øvrigt synes jeg ikke der er noget smukkere end en havebuket på denne tid af året ( det skulle da lige være en ditto fra grøftekanten), så jeg forstår ikke at folk køber afskårne blomster i juli måned.
  Men når det så skal være er den du har billede af rigtig smuk.

  SvarSlet
 17. Ha, ha og sådan er vi alle forskellige, jeg kan godt lide babymajs i en wokret uhmmm....
  Buketterne på billedet er underskønne og jeg gad også godt få sådan én foræret:)

  SvarSlet
 18. ja hvor er de fine.... Dém kunne jeg også godt finde på at købe.
  Jeg har bestemt også tænkt tankerne mange gange.... hvorfor køber folk den slags buketter ? Lavet helt uden kærlighed, og helt uden sjæl....
  Nyd sommeren.
  Susan

  SvarSlet
 19. Kære Claus.

  Ja, sådan en buket ville jeg skam også blive glad for, - hvor er de fine!
  Håber du har haft en god dag - god tur hjem!
  Vi glæder os til at se din have, NU!!
  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 20. Åh altså ..............tak for et rigtig godt grin Claus! For hvor kom den med babymajsene lige fra? Men jeg er nu enig med dig, både mht buketterne og majsene - majsene var vel sådan en 80'er ting sammen med kinakålen, jeg husker i hvertfald at have fået serveret utrolig mange babymajs til alting i slufirserne. Tankstationsbuketter får jeg heldigvis aldrig - men jeg ville nu også blive glad for sådan en på billedet. Og så lige en sidebemærkning - kan huske at du skrev om ranunkler, at dem skulle du prøve. Jeg har prøvet dem i krukker i år og de er netop ved at springe ud - jeg kan kun anbefale dem, de er supersmukke!

  SvarSlet
 21. Kan jo kun være enig. Vi kan klare os uden tankstationsbuketterne. Men disse her var da utrolig yndige. Sarte og sværmeriske - og meget sommerlige.

  SvarSlet
 22. Jeg er da bare så enig med dig. Fantastisk tandstikkerurt, har mange i år og der bliver klippet til fede buketter. Buketten i spanden er bedårende, og vi kan næsten selv lave lignende fra haven lige nu :-)
  Nu kommer det igen til dig og alle de andre klokkeranke-venner. Hvordan går det. Har 3 fede, hvide klokkeranke-blomster, der springer helt ud i morgen, er jeg sikker på. Det bliver fantastisk. Fortæl, fortæl hvordan det går med Jeres.
  Bedste hilsner fra Søsum - Lise

  SvarSlet
 23. Det er virkelig skønne buketter du viser her :-)

  SvarSlet