Nu skal der arrangeres

Lige inden jeg tog til Sjælland, blev vi færdige med at plante krukker til. Over tusind i alt, så I kan nok regne ud, at det har været noget af et projekt. Jeg ville ønske, at vi havde været færdige for en måned siden, men sådan skulle det altså ikke være.

 

 

claus20110727_165321

 

 

I næste uge har jeg heldigvis ikke så mange gøremål, og jeg håber at kunne være i haven fra tidligt til sent. Faktisk ynder jeg at gå ude til ved midnatstid og arbejde, og det lader sig kun gøre, fordi jeg ifører mig en pandelampe. Nej, det er ikke en joke!

 

Alle krukkerne står nu på række og geled, og når jeg kommer hjem, skal de arrangeres. For eksempel som her i den nedsænkede have – The Sunken Garden, hvor temaet i år er hvide blomster og planter med gråt løv. Det skal nok blive flot.

12 kommentarer:

 1. Claus med pannlampa - det skulle jag gärna vilja se på bild!! (Men det finns kanske ingen fotograf som arbetar så sent)?

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Det er utrolig inspirerende å lese om alle prosjektene dine. Jeg suger det til meg og bruker det i min egen hage - selv om mine prosjekter er småskala ifht. dine tror jeg gleden er den samme :) Ha en fin hageuke ute i hagen - og god helg! Hanne

  SvarSlet
 3. Yes pandelamper er guld værd. Har selv et tæt forhold til dem. Har også overvejet en transportabel 100 W lampe :-) Mon man ikke kunne arrangere noget engang?
  Go sommer Claus

  Havehilsner
  Tenna

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Over tusind krukker,det er rigtig mange,Jeg ligger vist nok på et par 100, så der er langt vej endnu til dine 1000, men så tror jeg nok, at jeg for travlt med vandslagen og jeg er ikke sikker på manden syntes det er sjovt længere. Pandelampe, har vi sådan set tænkt på at indføre længe, da vi arbejdede på et gartneri og startede kl ca. 3.30 og hvor der kunne være mørkt om vinteren, men jeg havde ikke lide tænkt på den i have øjemed. Det skal overvejes, hvis manden gør alvor af hans trussel med at rengøring, tøjvask, madlavning og havearbejde er min opgave og hans modelskibsbyggeri er hans opgave, kan det godt være at jeg får travlt.(Har ca 5000 m2 have). Ha HA
  Forsat god dag .
  Knus her fra det Midtfynske Pia

  P.S håber på at være den heldige i lodtrækningen til åben have. så det ikke bliver de samme der kommer ind igen.

  SvarSlet
 5. hej claus..det lyder spændende, men hvad har du plantet i krukker nu..??

  SvarSlet
 6. fantastisk at du bliver ved med at have energien, og det kommer helt sikkert til at se flot ud, men ja undskyld mig, men jeg er godt nok glad at jeg ikke skal plante 1000 krukker til, jeg håber du kan sætte dem op på et bord ellers splitter du ryggen af.
  Du er en ener Claus, jeg håber vi får billeder af dem

  SvarSlet
 7. Kære Diane´s - det vendewr jeg tilbage til-

  SvarSlet
 8. hej claus
  jeg håber at du får sat nogle af alle de krukkeruden for din flotte jernport, når der tid til de skal blomster. for så kan jeg få chancen for at nyde dem, når jeg kommer forbi din have. hvilken jeg gør rest så tit. da mit arbejde ligger lige ved siden af. Jeg elsker at gå forbi din have og nyde den.... tak for alle de dejlige timer jeg har foran dit hus.. og mulighedenf for at se, dufte og opleve din have.

  SvarSlet
 9. Neeeej, vi vil vide hvad der er i krukkerne. Nu!

  Godt man ikke er papparazi, så man skulle suse rundt i krattet for at få et billede af dig med pandelampe :-)) Jeg har nu selv været med til at plante roser after dark, mens en havenabo holdt en flagermuslygte. Det er dog ikke hverdagsbeskæftigelse her på matriklen. De fæle, lede, blodhungrende, modbydelige, ækle myg jager mig for tiden ind, før godt er :-)

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Pyha! Det var godt nok noget af et projekt at få tilplantet tusinde krukker, men glæder mig meget til at se The sunken garden med de hvide planter, for det må da være noget af et fantastisk vue, når de blomstre. Smiler lidt, når jeg ser dig for mit indre med din pandelampe på arbejde i haven ved midnatstid, men det er da en god idé, for du har da også brug for al den tid du kan få med alle de krukker, der skulle tilplantes.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 11. Det ville jeg godt se , dig med næsen i planterne og en pandelampe, hi hi.
  Men det er med forlov næsten en lettelse at osse du kan være bagud og forsinket med havearbejdet. Det trøster os andre der næsten kronisk er bagud med haveplanerne.
  For der skal altså osse være tid til at sidde med gemalen på terressen.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 12. Hvor er det skønt at læse "at det nok skal blive flot" - for her hænger jeg lidt med næbet og tænker at sommeren og mine stauder i krukker er slut. Det er selvfølgelig noget med at vide hvad der gør hvad og hvornår. Det eneste der er på vej nu er georginerne. Og selv om det jeg ar klippet ned efter regnen skyder løv er det jo lidt trist. Men jeg elsker, elsker, elsker mine natvioler. Jeg har ikke nogen pandelampe, men jeg ar "snudebillen"; en læselampe der kan klipses fast på en bog og i skæret af den lister jeg rundt og myrder dræbersnegle!

  SvarSlet