Nye forsyninger af stauder

I går var jeg i Bilka for at se en ny forsyning af sensommerblomstrende stauder i farveteamaer, som jeg har valgt.

 

20110723_094354

 

Et af de farveteamer, der virkelig lyste op, var det orange, som I ser billeder af her. Blandt andet den rødorange røllike – ’Walter Funcke’ – som jeg viste på videoen i går. Alle stauder er i store potter, og de så rigtig fine ud.

 

20110723_094518

 

Jeg vil dog lige nævne, at røllikerne og også den skønne solhat ’Moerheim Beauty’ var blevet lidt lange. Men det skal I ikke lade jer afskrække af. Klip dem halvt ned, når I planter dem, så kommer der et nyt flor senere på sæsonen.

5 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  Det ser godt ud.. Jeg er så heldig selv at have en del Walter Funcke i min have, og i min have er det bestemt en show stopper. Alle som kommer på besøg falder for denne fine røllike.
  Det må altså være en underlig fornemmelse, at stå i et stort varehus, og se store billeder af sig selv over det hele..He He. Mine børn tror jo, som jeg har fortalt dig, at du bor i Bilka, fordi der altid er billeder af dig udenfor varehuset. Det er mange fine sensommerblomstrende stauder, og måske jeg skulle prøve at bevæge mig i Bilka igen. Var der i sidste uge for at hente den blåhat som de reklamerede for i deres katalog, men kunne ikke finde den. Da jeg så spurgte om, hvor jeg kunne finde den. fik jeg at vide, at den ligesom nok ikke var der, hvis ikke jeg kunne finde den. -Så købte jeg altså ikke noget. Rigtig god weekend. Michael, Horsens

  SvarSlet
 2. HEj Claus nogen gange ville jeg ønske at,jeg havde en større have :-)
  Din begejstring smitter :-D
  K. Gro

  SvarSlet
 3. Jeg har efterhånden en del 'Claus stauder' fra Bilka i min have. Når man skal anlægge en helt have fra bunden er det et billigt sted at handle. Jeg er meget tilfreds med udvalget og nu skal jeg da helt sikkert en tur derud igen.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Hej Claus, vil så ønske hele natten de også har montbretie og så køre i Bilka i morgen, det er jo heller ikke rigtig vejr til andet.
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej
  Det var da en ærgerlig service du blev mødt med I Bilka - jeg oplever generelt at de er flinke, men det gælder sørme om at få fat i en som faktisk har forstand på haveafdelingen. Ikke en eller anden knøs med sommerjob. Dem finder man gerne af og til. Hvis ikke de er på hylden har vi dem ikke....nej fint, men hvilken hylde skal jeg kigge på... .øh.
  Jeg synes det er så flot måden Bilka stiller temaerne op på. Der er virkelig overskuelighed. Er helt syg med de alunrod i den purpur farve og den der hedder Ginger ALe. De har også et godt udvalgt af flotte hosta. Og ja der der også ros for de store potter.
  JA dit navn sælger Claus Dalby,fordi du er så god til at fortælle om anvendelsen og skønheden, men det er også virkelig flotte planter I har udvalgt.
  Kærlig hilsen
  Hanne, Haverslev.

  SvarSlet