På vej hjem

 

Ja, nu sidder jeg i Gatwick lufthavn og summer lidt over en helt uforlignelig skøn uge, hvor jeg har suget så meget til mig og har set så meget skønt. Jeg tror, at mange vil give mig ret i, at jeg har et drømmejob. Ofte siger folk til mig: ’Du arbejder hele tiden’, men så retter jeg dem og siger: ’Nej, jeg arbejder aldrig’!

 

 

claus 051 claus 053

 

 

Med mig i kufferten har jeg endnu en video til jer, men den får vente. Til gengæld får I lige et par billeder af en skøn, skøn skærmplante, som nogle af jer måske kender. Den hedder tandstikkerurt, Ammi majus. Billederne her er fra Great Dixter, hvor den stod meterhøj og udgjorde et helt drømmesyn.

16 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Snart velkommen hjem med alle oplevelserne. Jeg har læst og set de smukke billeder med ekstra interesse omkring din rejse, da jeg (eller rettere min bedre halvdel) snart selv skal køre rundt i omtrent samme område af England :D

  SvarSlet
 2. Når man arbejder med noget man brænder for, føles det ikke som arbejde. Og det er dejligt du osse har energi til at "brænde" for os. Vi labber billeder, videoer,sjove firnurlige ideer, og anderledes farvesammensætninger i os,,, Jeg håber ikke vi er for meget "rovdyr ved fodringstid" og æder fodermesteren.
  Tak for dine rejsebeskrivelser, jeg glæder mig til diverse bøger kommer. Nyd at komme hjem til egen have, har du tid til sitte dig ned og bare nyde en haveaften?
  Det er sundt.
  sommerhilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Alting bliver til hverdag, uanset erhverv... Men lidt misundelig er jeg dog stadig.. DU gør i mine øjne en faktisk indsats for havefolket.

  SvarSlet
 4. Du gør det ene og alene for at plage mig........

  SvarSlet
 5. Hei Claus
  Å hvor det er vakkert:) Disse skjermblomstene ser ut som de jeg går forbi hver dag med hunden, og nettopp dem har jeg allerede bestemt meg for å hente inn til egen hage.
  Takk
  Hilsen Unni

  SvarSlet
 6. Takk for videro og bilder fra turen din. Ammi majus er en nydelig plante, vever seg vakkert mellom andre planter og har lang blomstringstid.God tur hjem.Hilsen Mette

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Tak for alle de dejlige billeder og videoer fra det skøne England.
  Jeg har fået en ny ide til min have efter at have set videoen fra Old Wollerton Hall.Jeg blev meget betaget af de klippede takssøjler og halvrunde buske ved bassinet. Det bliver selvfølgelig i en hel anden skala- noget med ens potter med hostaer på en række.
  Endnu en gang tak for alt det du giver videre til os alle.
  Mange sommerhilsner Helle Bolgen

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Godt du nu er på vej hjem -
  Det kan godt være, du mener, - du ikke arbejder! - Men "du laver da noget" hele tiden! Ka vi så sige!!!!
  Glæder mig til video.

  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 9. Godt ude - endnu bedre hjemme - du har vist os mange smukke haver Claus. Men den smukkeste af dem alle - er din!

  Ammi Majus er meget smuk, håber jeg har den til næste år, har sået den i haven i år.

  knus
  Eva

  SvarSlet
 10. Suk...bare det var min ammi majus..Men jeg har forsøgt mig med den, men den vil ikke gro i min fede havejord.
  Har forsøgt nu to år i træk, uden resultat. Så jeg nøjes med gulerødder, som på forunderlig vis gerne vil gro hos mig!
  Tak for smukke billeder på din Englandsrejse.
  Er iøvrigt enig i dine betragtninger ang. kedelige buketter; være sig i supermarkeder, tankstationer eller DSB kiosker. Tænk hvis man kunne købe så smukke buketter i så lækre farver. Nå jeg kan jo lave dem selv, men for mennesker uden have er det altså ærgerligt!

  SvarSlet
 11. Ja, at rejse er at leve... Og du er i hvert fald spillevende og brænder fuldstændigt igennem skærmen. Det har været skønt at følge din Englandsrejse og hvor var det sjovt at se gadebillederne fra Broadway også. Det lyder som om du har opnået det du ville med denne Englandstur og det er jo skønt, når man når sine mål og endda får skønne oplevelser med i købet.

  Glæder mig til næste video!

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Velkommen hjem til lille Danmark, Jeg håber, at du har haft en god tur, (det ser det jo ud til)med rigtige mange gode ideer som du kan bruge i din have. Men jeg håber, vi ser noget mere til alle de skønheder af haver, du har besøgt, i dine bøger der er under opsejling. Nu har jeg siddet og oversat hele hjemmesiden fra Old Wollerton Hall med translate fra google det giver lidt sjove oversættelser, Men jeg har fundet ud af at haven er 4 hk det er flot at man har kunnet bygge sådan en have op, på så kort en tidsperiode. Jeg kan ikke engelsk, da du ikke vente tilbage med svar på midt spørgsmål om hvor stor den var,(VED GODT DU IKKE HAR TID TIL AT SVARE) bliv jeg stædig, så det hjalp til selv at finde svaret. Men det har i i hvert fald givet mange gode ideer til egen have.
  Jeg glæder mig til at se noget for din egen have når du kommer hjem.
  Endnu engang TUSIND TAK for alle de oplevelser du giver mig og alle andre.
  KÆMPE KNUS her en tidlig regnfuld morgen fra Midtfyn Pia.

  PS. Det var ikke noget surt opstød jeg kom med angående størrelsen på haven. DET ER MED STOR FORSTÅELSE; AT DU IKKE HAR TID TIL AT SVARE.

  SvarSlet
 13. Hej Claus

  Velkommen hjem igen. Tak for den dejlige video og billeder fra England. Jeg har også sået tandstikkeurten i år, men den når desværre ikke at få blomster. Den har været svær at få til at gro.

  Knus fra janne i Greve

  SvarSlet
 14. Elsebet fra Ystad8. juli 2011 kl. 09.06

  Hej Claus
  Good old England - tak for dejlig "rapporter". Till alla svenska blogare: idag visas Claus Drivhusdrömmer på SVT 2 kl 21.30 !!

  SvarSlet
 15. Vill bara säga tack för att du delar med dig av allt det vackra. Blev överlycklig häromdagen när jag såg en trailer på TV; vi svenskar ska få se ditt program Växthusdrömmar framöver, jippie!
  Jag kommer att hålla hårt i fjärrkontrollen på fredagkvällarna...lycka!
  Iréne

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  Fantastisk at følge med på dine havevandringer. Disse hvide skærme og andre bliver aldrig smukkere end de er lige nu i sommerlandet.
  En anden vidunderlig have er Enemærkets hostahave på Ringkøbingvej 10 min øst for Ringkøbing.
  Bedste hilsner
  Joy

  SvarSlet