Video d. 10. juli 2011

 

Værs’go!

14 kommentarer:

 1. Hej Claus, det ser jo rigtig lovende ud med spejlbassinet!

  To spørgsmål til dagens video:

  1) Har du en vedligeholdelsstrategi for spejlbassinet? Jeg har siden september haft et 3x4m basin udenfor min terresse, og må erkende at det kræver noget manuel rengøring for at det skal fremstå optimalt. Har du nogen tips/tricks i ærmet til dette?

  2) Hvilke sort taks er det der er plantet i din have? Media Hicksii?

  Fortsat god søndag i haven!
  Mvh Peter

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Mange tak, dejlig video ----
  Nu får du ingen "kvæk" fra mig et par dage--
  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 3. Det er dejligt med levende billder, men jeg var med på dit klokkerankeprojekt. Mine gror flot, men det er kun de hvide, der sætter blomster. Er de mørke bare lidt længere om det????Kan vi ikke se, hvordan det går med dine???

  SvarSlet
 4. Hei Claus
  Takk for titten igjen. Det er som vanlig fantastisk å gå på "tur" i din hage. Hvilke flotte kvan, det er jo helt utrolig. Gleder meg til de viser sine skjermer så håper jeg du deler synet med oss.

  Jeg har ellers nettopp fått klippet mine hekker og er glad jeg er ferdig med det. 3 dagers hard jobbing, inkludert kverning av greinene. Skal nå ut i hagen etter å ha hatt gjester i hele dag, og nå er jeg så heldig at det har tørket godt opp ute. Skal plante en Rapsody in blue sammen med en clematis ved navn Pink fantasy. De er riktig fine sammen kan du tro. Har jo lært av deg å tenke fargesammensetninger, samt å plante en clematis sammen med roser. Nå gleder jeg meg til å ha kvelden i hagen, men måtte bare sjekke om du hadde lagt ut noe først:):)

  Ha en fin kveld hilsen
  Unni

  SvarSlet
 5. Kære Claus..mange tak for dejlige film fra haven , Det må jeg nok give dig ret i at du har et pragt exemplar af mørk bladet kvan..det ser fantastisk ud og glæder mig til at måske se den med blomster..jeg har aldrig prøvet den plante , men det må jeg da , elsker farven på bladene også. Til den der spurte om Klokkeranke, kan jeg fortælle at det går rigtig godt her hos mig, jeg har kun den blå , de er MEGET høje og der er snart en del blomster kapsler..er blevet nød til at forlænge stativet for de groede oven ud..Fantastisk projekt at følge fra frø til nu.. Lige en kærlig hilsen fra mig ..rigtig god aften i århus.. Paw..

  SvarSlet
 6. Hej Claus. Tak for dejlige videoer.
  Jeg har været i haven hele dagen og klippet mine forskellige staude salvie ned og der er masser af nye blomsterknopper på vej, ligeledes mange af mine geranier er blevet klippet tilbage og de har allederede nye blade på vej i bunden. Hele haven er blevet endevendt, så jeg kan tage på ferie en uges tid sammen med datteren til Italien. Jeg er også med i klokkeranke projektet og kunne da også godt tænke mig at se dine. Mine de hvide har det absolut bedst og det er også kun dem der har sat af til klokker. Jeg tror mine de lilla står i for meget sol hele dagen og derfor ser lidt søllet ud. Så derfor kunne det også være sjovt at høre hvor dine står i forhold til sol og skygge.

  SvarSlet
 7. Super fint dit spejlbassin...
  Måske kun et problem hos mig - men når jeg ser dine film, hakker de sådan i det - øv !!

  SvarSlet
 8. Kære Peter - nej, jeg er ikke særlig stategisk! Fjerner en gang imellem blade - intet andet. Taksen er 'Hillii'.

  Kære alle - rigtig mange af jer har spurgt til mine klokkeranker. Når jeg ikke har skrevet så meget om dem, er det fordi, de lader vente lidt på sig i år. Men de skal nok komme.

  Kære Merete - når det 'hakker' i det. er det nok fordi, du ikke har den fornøde computerkapacitet. Det er som at vælge mellem pest og kolera. Nogle efterspurgte for et stykke tid siden en noget bedre (og dermed 'tungere') kvalitet, og det rettede jeg mig så efter.

  SvarSlet
 9. Hvad har du dog gjort for at få din mørke kvan til at blive så høj? Jeg har også nogle stykker...har lært at de ikke må stå tørt!
  Hilsen fra Linda

  SvarSlet
 10. Skønne levende billeder. Jeg er mange videoer bagud, men så har jeg noget at se frem til når aftenerne igen bliver lange.

  Har arbejdet på højtryk i haven i dag og endda haft en medhjælper at ´koste rundt med´. Så bliver det da ikke bedre.

  SvarSlet
 11. Kære Claus, tusind tak for de dejlige rundvisninger. Synes det er imponerende at du sådan får tid til det hele. Da jeg så din have, var den helt vildt smuk, og det fascinerende er, at den konstant skifter udseende, og bare bliver smukkere og smukkere. Hvor er det spændende, og til stor glæde, at kunne følge med i hvad der sker i haven, her på bloggen. Jeg beundrer dig rigtig meget, for dit store og ihærdige arbejde. Det er ikke bare sådan lige at "skrue" nogle planter ned i jorden, og da slet ikke som jeg, en helt og aldeles novice, i staudefaget. Det kræver mange overvejelser omkring planternes højde, bredde, farver, løv, lysforhold, blomstrings tidspunkt, det at kunne have et blomsterflor fra marts til oktober osv. Jeg er fuldstændig klar over at det kræver et meget stort plante kendskab for at få etableret et bed der bare er nogenlunde ... Jeg må øve mig mange år endnu ...
  Ønsker dig en rigtig dejlig dag.
  Kærlige hilsener,
  Iris.

  SvarSlet
 12. hej claus
  nu da du er inde på klokkeranker har jeg fået 2 klokker på den ene af mine
  8 planter jeg har sat den i min udestue som ikke er isoleret for så ville der jo være alt for varmt,men glæder mig til at se dine
  mange hyggelige blomster hilsner fra
  maj britt

  SvarSlet
 13. Hej Merete

  Filmen hakker også hos mig, men dog ikke hver gang. Men så trykker jeg på you tube ikonet ogser den der i stedet for og der er inegne problemer. Oven i købet er skærmen større.

  SvarSlet