Video d. 23. juli 2011

 

En lille hilsen fra Flammebedet.

10 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Tak for en dejlig video fra dit flotte flammebed--
  Det ser altså imponerende ud med alle de flotte blomster, så fint sammensat,
  du er virkelig en "mester"---
  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 2. Kære Claus,
  Smukt bed med masser af flotte blomster. Der var også en del nye planter for mig. De kunne være sjove at gå på jagt efter til mit flammebed.

  SvarSlet
 3. Hej Claus.

  En glæde at se din video og lidt sjovt når du taler om solsikker - omkring 100 - jeg har lige været ude at kigge til de 5, der er her. Det er dog de almindelige, dyrket for at blive malet, men jeg tror jeg næste år vil se efter de andre arter og blande dem ind i bedene, så tak for din store inspiration.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 4. Fantastisk flot bed med utrolig stor mangfoldighed. Jeg har stadig lidt svært med orange nuancer,især de stærke. Men hos dig føles bedet meget harmonisk.
  Hilsen
  Zohar

  SvarSlet
 5. Kære Claus Sikke en skøn video fra dit flammebed. Det er en utrolig smuk sammensætning og det bliver da helt fantastisk at se de 100 solsikke blomstre! En video der gør en helt glad med de varme farver, for varme har vi jo ikke meget af her på Sydfyn og det regner konstant, men de har da heldigvis lovet bedring i vejret, for det er jo umuligt at lave noget i haven, når det står ned i stænger, men så er det jo godt at have gode havebøger at læse i og blive inspireret af. Glæder mig til endnu en video fra det solskinsfyldte Århus.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Smukt,smukt bed. Og stor ros for din måde at filme det på.
  Hilsen Ann

  SvarSlet
 7. hej Claus,
  tak for turen i flammebedet - du viste en rose med helt mørkt, mørkt løv i knopper, men nævnte ikke navnet? hvad hedder den??

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 8. Kære Mette - 'Doris Tysterman'

  SvarSlet
 9. Nøj, hvor er det overvældende smukt, suk :-)
  Jeg har i år fundet ud af at mit orange bed ligger for skygget. Så nu kløer det i fingrene, for at få det flyttet.
  Jeg drømmer om at en del af haven skal rammes ind, og ende med at være min orange have :-) Lyder det ikke dejligt ;-) Men det kræver først et nyt plankeværk, så jeg nyder dit dejlige bed i mellemtiden og skriver fremtidige ønskelister i tankerne.
  Fortsat rigtig god søndag :-)

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Tak for den flotte video, du har lavet til os fra flammebedet.
  Det er nogle rigtige dejlige varme farver/planter du har der.
  Jeg lavede selv et flammebed sidste år (på ca 2,5 m x 6 m) men har en ide om at udvide det til dobbelt størrelse da jeg syntes farverne varmer rigtig meget (Især i disse dage, hvor vores venner i Norge bliver så hårdt ramt. Mine tanker går til alle dem der er blevet berørt af denne ufattelige tragedie.
  STORE KNUS her fra det Midtfynske Pia

  P:S Nu vil vi gerne havde noget tørvejr, (det har regnet siden fredag morgen), så vi kan komme i haven igen.

  SvarSlet