Video d. 5. juli 2011

 

Så lykkedes det sørme igen!

19 kommentarer:

 1. Trevlig fortsättning på ditt Englands besök!
  Mariana

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tusind tak for kigget. Det ser meget dejligt og stemningsfuldt ud. Dit klip hensatte mig helt i feriestemning, og det er ikke så godt, for jeg har slet ikke ferie endnu. Fortsat god tur!

  SvarSlet
 3. Hej Claus,
  Sikke skønne gamle huse og blomsterampler der hænger.
  Kom til at tænke på Kingston i Canada (en tur for 15 år siden). Det var en hel speciel følelse at gå ud og spise om aftenen gennem en del af byens gamle historiske huse med blomsterampler fyldt med farver hængende fra kroge på huse til en lygtepæl. Kh Anne

  SvarSlet
 4. Hej Claus tak for de dejlige billeder, både fra denne video, men også fra den forrige, fra den dejlige have med alle de skønne rum. Dejlig inspiration, nu hvor jeg skal ud ordne min krukkehave.
  Knus herfra og forsat god tur i det engelske
  Pia, Veberöd

  SvarSlet
 5. 1000 tak for kigget, det ser da (også) fantastisk ud og jeg bliver aldrig træt af at høre din stemme ;-)
  Feriestemningen kommer snigende, selvom det endnu ikke er min tur!

  SvarSlet
 6. Har lige kigget mig selv i spejlet ... synes min hud er ved at antage en GRØNLIG farve ... nej, jeg misunder dig ikke, under dig det godt, men hvor ville jeg gerne være din skygge i disse dage. Har nyligt været i Wales. Det var, også, som at komme til en anden verden, som at træde ind i en helt anden tidsalder. Så afslappende og dejligt, med en helt speciel og fredfyldt atmosfære, uden jag og stress. Kan sagtens følge din kærlighed til steder som dem du besøger og viser os, for der ER en helt egen stemning tilstede. Fortsat held og lykke på turen.
  Kh,
  Iris.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Det var også hyggeligt med lidt gadebilleder, tak for dem!

  Hyg dig, og fortsat god tur.
  mange hilsner JMN

  SvarSlet
 8. Elsker, elsker , elsker det!!

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Helt skønt også at se video fra et gadebillede med så smukke huse, og som du siger, fornemmer man ganske rigtig Miss Marple, smiler. Godt at der stadig findes så smukke steder, med de skønne huse og meget flotte hvide vinduer. Ja, der må være en helt fantastisk skøn atmosfære der, men du kan jo også lige finde alle de skønne steder og tak for det.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 10. Så skal der googles igen... ;o) Tusind tak for klippet, det er rigtig god inspiration.

  SvarSlet
 11. Tak for den skønne video. Hvor er det fantastisk at der stadig er steder i europa, hvor tiden syntes at stå stille - på nogle punkter. Jeg kunne sagtens se Miss Marple komme løbende og syntes faktisk også jeg kunne høre hestehove i baggrunden, men det var nok min fantasi, der var ved at få overtaget.
  England er vidunderlig, det samme gælder for Irland og Wales.
  Også tak for videoen i går, dog må jeg sige, at der på min pc var noget kuk med lyden. Det var som om der var ekko, men så fik jeg dig jo tostemmigt. Billederne var helt som de skulle være.
  Nyd din til derover.
  Kh
  Hanne
  PS. Hvornår kommer du hjem.

  SvarSlet
 12. Hej Claus.
  Tak for dine dejlige videoer. Bliver helt Englandstosset. Uha, kunne godt lige bruge en ferie derover. Superflot have i den forrige video. Sådan måtte min have gerne se ud, men det synes jeg nu hver gang, du har vist en fantastisk have. Så min ønskeseddel er efterhånden temmelig lang, og haven for lille.
  Ha' en fortsat god tur.
  Anita

  SvarSlet
 13. Dejlige billeder - også fra din forrige video, som jeg nok må se et par gange - der var en staude med nogen meget slanke spir, som jeg lige må studere nærmere :-)

  SvarSlet
 14. Kære Claus.

  Jeg ville elske at slendre der og få det hele ind under huden. Tak for glimtet!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 15. Kære Hanne, er hjemme fra på fredag. SÅ skal der udrettes mirakler i haven. D. 24 juli tager til til Holland igen og derfra videre til England atter en gang.

  SvarSlet
 16. Hej Claus

  Tak for dejlige billeder fra Broadway - vi kunne godt finde på at inkludere dette dejlige sted i vort snarlige Englandsbesøg i området.

  Dejlig video fra i går også, meget imponerende formklippede træer og fantastiske ridderspore.

  Mange hilsner

  Ulla

  SvarSlet
 17. Tusind tak for stemningsbilledet. Dejlig by med helt speciel charme.

  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 18. Uh Claus var helt nervøs for at du fortsatte over gaden og blev kørt ned.
  Englænderne har da sans for ikke at ødelægge perler.

  Kærlig hilsen

  Engblomsten

  SvarSlet
 19. Tak for de skønne glimt af en engelsk sommeraften :-) Jeg tænker tilbage på sidste års tur, hvor jeg nød livet i nærheden af Cotswold - Det var som at være der igen at se denne lille fine film.

  Der er noget dragende over gamle og historiske huse - og herligt at englænderne bevarer deres postkasser i det gamle look.

  Tak for det - Lisbeth K

  SvarSlet