Video d. 7. juli 2011

 

Så er det igen fodringstid!

9 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  Sikke en fryd af en have.
  Fantastisk at de kan få det meget stringente til at spille sammen med et vildt bed inde i et haverum.
  Sikke mange oplevelser det giver.
  Fortsat god havetur derovre.

  SvarSlet
 2. Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god aften...

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Tak for "mad". Herligt. Jeg har lige set dine 3 seneste videoer fra England. Jeg er også helt forelsket i det engelske, så TAK for, at du tager mig med til England. Jeg må selv derovre og se haver engang, men det er dejligt med denne "forret".

  SvarSlet
 4. Claus , jeg maa indromme at jeg morede mig vaeldigt mens jeg saa denne video , man kunne simpelthen folge din enthusiasme med den fart du havde paa kameraet :-). Men haven er da ogsaa vildt skon, faktisk kan jeg rigtig godt lide haver, som maaske ikke er 'politically correct' hvad farve sammensaetninger angaar , men som tydeligt fortaeller noget om ejerens personlighed og smag, og som ikke slavisk folger en mode .

  SvarSlet
 5. og jeg takker for næsten 5 min. fodring, endnu engang imponerende..

  SvarSlet
 6. Fortryllende smukt. Dejlige overraskelser i de mange haverum.
  Kh,
  Iris.

  SvarSlet
 7. Kære Claus Endnu en skøn have og din entusiasme var da helt vildt stor, for vi fik en video med fart på, smiler. Ja, de englændere kan bare det der med have, men de har jo også de mest fantastiske skønne huse, som spiller så smukt op til de vidunderlige haver med både det stringente og vilde. Vi får jo en hel del at glæde os til, nu da du har gang i en del bøger, ja, jeg kan næsten ikke vente.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 8. Hej Claus,
  Af de haver du har vist i denne omgang, er denne for mig den smukkeste. Meget inspirerende med de mange hække og forskellige haverum. Du omtaler så fint E.C. Buxton og jeg må sige at englænderne har ret, når de fortæller, at denne plante er et "must have". Købte den selv, da jeg læste om den i den levende have. Det tog noget tid at finde den, men da jeg endelig fandt den købte jeg også nogle stykker. Den bliver ret stor. Den lyser så fantastisk op i bedet og bliver straks bemærket af alle der kommer forbi. Til i andre bloggere vil jeg anbefale at anskaffe denne smukke og sart gule plante. Mange tak for dine indlæg fra turen. Mvh Michael, Horsens

  SvarSlet