Fully booked

Siden jeg lagde forrige indlæg på bloggen, er det strømmet ind med mails. Jeg bliver derfor nødt til at sige, at der nu er fuldt booked op til åben have i denne omgang. Næste chance er juni 2012.

 

Kh Claus

12 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Om jeg kunne ha´ tænkt mig at se din have igen ? Naturligvis kunne jeg dét, ingen falsk beskedenhed hvad dette angår. MEN, når det er sagt, jeg ville ikke byde ind igen allerede. Jeg har lagt mærke til at der blandt kommentarerne, begge gange du har inviteret, helt klart fornemmes skuffelse over, IKKE at være blandt de heldige. Ønsker at mange af dem, har været heldige denne gang. Jeg håber at de som er inviteret, véd hvilken fantastisk oplevelse de har i vente. Jeg nød mit besøg i fulde drag, og glæder mig endnu derved. Mine fotos fra dagen, bliver ofte og gerne fremkaldt på skærmen, og jeg glædes endnu engang, over den dejlige formiddag, i din smukke have. Tak for det.
  Alle jer, der har fået dette generøse bud, NYD DET, for tiden flyver afsted i de overmåde skønne og inspirerende omgivelser, og i Claus´s hyggelige selskab.
  Kærligst,
  Iris.

  SvarSlet
 2. Tusind tusind tak Claus. Hvor er jeg bare glad. Har lige hoppet rund og sunget af bare glæde over at skulle besøge din have. Hvor heldig kan man være. Tak tak - det bliver stort.

  Kærligst
  Lisei

  SvarSlet
 3. HeiClaus
  Dessverre så jeg din beskjed først nå,ellers så skulle jeg virkelig lagt inn noen velvalgte ord. Har vært innom bloggen i dag tidlig og ellers arbeidet i hagen til nå.

  Jeg har et bed med noe skvallerkål i, og det er det eneste bedet jeg ikke helt kan like å luke. Når det er sagt tenkte jeg på deg mens jeg hodt på, da jeg husker at du og dine gartnere strevde med noe skvallerkål i fjor ved den ene hekken. Håper du har klart å bli kvitt den? Hos meg blir det mindre og mindre hele tiden, men denne skvallerkålen er en riktig tålmodighetsprøve.

  Til dere som ble trukket ut til hagebesøk kan jeg bare si at dere har vunnet i "lotto", og mer til. Jeg var i juni, og drømmer stadig om de ulike sammensetningene. Spesielt dine gule og hvite bed. De gjorde et umåtelig inntrykk som ikke kan beskrives.

  Ellers må jeg si at min mann var inne og smugtittet litt på bloggen din, og falt helt for dine svevende skyer, fiolfrøstjernene. "Den må du ha", var beskjeden. Hmm, lurer på om han er i ferd med å bli smittet med et visst hagevirus. He, he:):)

  Vennlig hilsen Unni

  SvarSlet
 4. Taaaaaak.

  Hvor heldig kan man være.
  Mine sønner kom bekymret til for at se hvad pokker der dog var fat med deres mor, hun hujede og skreg, de forstod ikke helt hvad alt det halløj gik ud på, havde hun vundet i lotto eller?

  Nej det var meget bedre. Glæder mig bare så meget.
  Har ønsket mig at se din have Claus siden jeg fik min "havebibel" Den Levende Have.

  Vi ses.
  Lene

  SvarSlet
 5. Kære Claus...

  Tusind tak for invitationen som jeg så her til aften.
  Min glæde kan ikke beskrives..:-)
  Knuz fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Ja jeg ville også gerne have set din have i augustflor, men kunne iokke få ig til at søge igen, tror nok at jeg i stedet tager op og ser Anne Just s have.

  SvarSlet
 7. Hej Claus.Jeg råbte Jubii,da min mand fortalte mig at du havde svaret på min mail.Jeg glæder mig meget til at se haven ,og siger tusind tak.
  Kh.Heidi Olsen

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Blev først ærgerlig over først at se din opfordring i dag, hvor det er for sent, men læste så Iris'fine indlæg, og ja, hun har ganske ret.
  Der skal bestemt være plads til nye!
  Selvom augustfloret kunne være super lækkert :-)

  God fornøjelse til både dig og alle dine gæster - Kh. Lisbeth K.

  SvarSlet
 9. Åh nej, bare fordi jeg ikke har tid til at følge din blog hver eneste dag gik jeg nu glip af muligheden for i det mindste at lægge billet ind på et havebesøg hos dig. Jeg må håbe på næste år.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 10. Et par ord for at fortælle, at JEG er en af de heldige, der på søndag må komme indenfor i vel nok Dabmarks mest kendte have. Jeg glæder mig umådelig meget :-) og siger tak til.
  Mange hilsner
  Ditte K.

  SvarSlet
 11. Hej Claus.
  Skulle der være afbud på søndag - melder jeg mig gerne som aftager :-). Fik set udmeldingen om de ekstra pladser for sent, øv. Havde håbet at kunne give min ligeså haveglade barselsramte svigerinde et tiltrængt pust i fødselsdagsgave. Trine

  SvarSlet
 12. Jeg bliver ved med at sende ind til lodtrækningen, en dag må jeg da blive heldig nok til at få set haven :-)

  Og indtil da vil jeg være dybt jaloux på de heldige hi hi

  Johanne Kelly

  SvarSlet