Høstfarver?

Nej, heldigvis ikke. Det er blot et enkelt skud fra Flammebedet. En solsikke op ad en mørkbladet japansk ahorn.

 

20110824_124816

 

Jeg har jo en del mørkbladede vækster i bedet, og det er så forunderligt, at de kommer til at virke orange, når solen skinner gennem løvet.

8 kommentarer:

 1. Det er fint.. jeg troede egentligt ikk at jeg sådan ville bryde mig om flammebedet, det er ikke de farver jeg selv plejer at vælge, men jeg kunne alligevel godt se det fine i det, og hvis du kigger ind på min blog, kan du se de billeder jeg tog af flammebedet.. :) De ligger lidt længere nede af siden.. :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan nu godt lide høstfarver, så bring gerne flere billeder i den stil - jeg skal nok nyde dem :-)

  SvarSlet
 3. Det er nogle rigtige flotte farver, du viser her. Jeg bliver mere og mere glad for Solsikke. Jeg har i år kun "Italian White". Men den er jeg også MEGET glad for. Til næste år skal jeg helt sikkert have flere forskellige.Man føler sig jo som en rigtig kunstner, når man går derude og leger med hele farvepalletten
  Venlig Hilsen
  Vibeke Viuff Andersen

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Flot billede, den ligner et billede jeg tog hos dig i søndags, jeg vil endnu engang sige mange tak for at jeg måtte komme og se din have. Jeg er ved at begynde med at finde udad hvorfor nogle løg vækster jeg skal have bestilt, så min have bliver 'much nicer next year'

  Hilsen Jesper

  SvarSlet
 5. Flot motiv og godt knipset med cameraet :)

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Besynderligt som årstiden nu kan give trang til gyldent og orange! Det er ellers farver jeg ikke har så rigt repræsenteret i min have, men dit flammebed er dog fantastisk lækkert luksuriøst at se på!
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 7. Claus,
  Hvad skete der egentlig med klokkerankerne?
  Mine er helt store, men har jeg misset den del, hvor man fik at vide at der ikke kommer blomster på før næste år? Og kan de overhovedet overleve en vinter ude?

  SvarSlet
 8. Kære Helle - mine klokkeranker har det fint og blomstrer rigt. Men vinteren overlever de ikke.

  SvarSlet