I al hast

Jeg er på vej ud af døren, men ville blot fortælle, at jeg netop har fået at vide, at alle allium jvf. gårsdagens indslag desværre er udsolgt i Bilka. Nye forsyninger er på vej. Jeg fortæller, her på bloggen, hvornår de er der.

8 kommentarer:

 1. Tak for info. Var ellers lige på vej i Bilka :)Håber de kommer inden jeg tager på ferie.

  SvarSlet
 2. Hej Claus!

  Kan du inte be Bilka öppna en butik i Sverige också, när du ändå är på gång? ;-)

  Knus fra Malmö
  Elin

  SvarSlet
 3. Kære Claus og alle i andre

  Ja - der var desværre ingen allium ”Purple Sensation” i Bilka i går. Heldigvis har jeg nogle, men vil gerne have mange flere, så der bliver holdt øje med butikken.

  Jeg har været i gang med at følge op på indslag og kommentarer fra de sidste par uger. Jeg er nu kommet til den 5. august (altså mangler jeg stadig de sidste dage), men det slår mig, at der er så mange, der efterlyser blomster i deres klokkeranker.
  Det samme har jeg gjort. Jeg har været ude hver morgen for at se, om der dog ikke snart var bare en enkelt blomst. Og pludselig onsdag den 3. august - på min fødselsdag - var der 2 skønne, smukke og fantastiske blomster på den ene af mine to store stativer. Det var virkelig en gave.

  Til jer der stadig venter - giv ikke op – de skal nok komme. Glæd jer over at have været med i et sjovt projekt om at gøre Danmark - ja, hele norden - smukkere med klokkeranker. Pludselig er det som om solen skinner, når man får øje på den første udsprungne blomst.

  Jeg er spændt på, om der til næste år kommer et lignende projekt fra din side, Claus. Jeg vil i hvert fald være med. Og klokkerankerne – de er kommet for at blive i min have.

  Kh
  Hanne – Hedensted

  PS. Jeg vil da også byde TANTE GRØN velkommen tilbage – tænk jeg troede, at du sad på en badestrand sydpå, og ikke havde tid til at fylde os med skønne ord. Nu er jeg da endnu gladere for at du er med igen.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Tak for oplysningen, så kan man måske være heldig og få de "rigtige"
  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 5. Tak for tippet, heldigvis var jeg i Bilka, Viborg søndag kl.10.30 ( vist nok sammen med resten af Midtjylland) så jeg har fået købt mine Allium.

  Venlig hilsen Lisbeth fra Silkeborg.

  SvarSlet
 6. HIHI , der kan du bare se hvad din blog afstedkommer, alle styrter afsted i Bilka.
  Bilka har skudt papegøjen da de indledte samarbejdet ed dig, godt gået Claus.
  Jeg har desværre bestilt allium andetsteds, men når først dine tulipankasser kommer( dem du omtalte ), så styrter jeg afsted, skal have købt til begge kirker.

  SvarSlet
 7. Hej Claus.
  Apropos dine løgkasser - jeg tror, jeg suser til Bilka nu og stiller mig i kø - var i Bilka Tilst i søndags, og der var en million mennesker, men var dog heldig at få nogle allium, men kan godt forestille mig, at de hurtig forsvandt, hvis bare en brøkdel af de andre kunder også skulle have løg. Nå, jeg glæder mig til din løgkasse. Supergod ide - jeg synes nemlig tit, at man kan blive en anelse skuffet, når man har købt tulipanløg efter billedet på løgposen, og når de så springer ud, så ligner de nu ikke ganske det flotte billede på posen, men jeg ved, at når du har haft fingerne inde over, så er det bare i top!!, så jeg er kørt.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 8. Der kommer en ny levering af allium på lørdag i alle Bilka butikkerne

  SvarSlet