Løg i krukker

Hvert forår, når krukkerne med løg står opmarcheret udenfor porten nede ved vejen, er der rigtig mange, som spørger mig om, præcis hvad det er, jeg gør, når jeg lægger løg i krukker.

 

20110501_165747

 

På Bilka.dk kommer der i fremtiden forskellige små video-sekvenser – Claus Dalby Haveskole – hvor jeg fortæller om mange af havekunstens discipliner. Således beretter jeg nu om at dyrke løg i krukker. Klik her.

11 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Det er en fantastisk ide, med den video. Din haveglæde er bare SÅ smittende.
  Jeg elsker i forvejen, sådan rigtig praktisk gør det selv vejledning, især med levende billeder. Nu kribler det for at komme i gang..

  Fortsat god sensommer fra Annette

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Det er rigtig flot med løg i krukker,hvor mon man kan få den hvide Allium mount everst.
  Vi må håbe på godt vejr til søndag for så skal jeg til Hune.

  Hilsen Jensole.

  SvarSlet
 3. Kære Jensole - prøv at søge på nettet!!!

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Tak for oplysningen om - at det er nu vi skal lægge løg i krukker.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Jeg havde allerede set din have-skole på Bilkas hjemmeside. Fantastisk godt koncept! Det skulle en tv-station tage ved lære af :-)) Dem har jeg nu også skrevet til for et godt stykke tid siden for at få dem til at lave lødige haveprogrammer.

  SvarSlet
 6. Fin ide med den video :)
  Dit indgangsparti så aldeles fortryllende ud i foråret, og vi andre kan vel gøre kunsten efter "small-scale" når du så sødt lærer fra dig af kunsterne, og tak for det :)

  Ulla

  SvarSlet
 7. Hej Claus, super ide med video hos Bilka :-)
  Dejlig aften til jer,
  Lone

  SvarSlet
 8. Hvis ikke man lige frem kan blive gæstestjerne i Muppet show må det at få en rose vel være nået nær det sjovest man kan få.
  Tillykke

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  Jeg syntes det er snildt, med alle de oplysninger vi kan hente igennem din dagbog Tak for det.Det er da nemt.Dine krukker er et imponerende syn.Kan ikke er være i Århus uden at vende din have (som fiskerne siger om havet)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlet
 10. all those poted flower look fabulous. where do you live?

  SvarSlet
 11. Kære Claus.

  Står for at plante i krukker for 1. gang i flere år og ja søgte natruligvis om emnet hvor det først faldt mig ind, her hosdig :-)

  Men Bilk henviser ej længere til din film - æv.. jeg var llerede igang med t drømme om vintergækker og påskelijer i krukkerne og at de kom igen til næste år helt af sig selv

  SvarSlet