Måske ses vi?

Som flere af jer vil vide, holder jeg åben have den 21. august kl. 11.00 og 14.00, men man kan ikke bare lige dukke op. Dertil er interessen alt for stor. Så jeg trækker lod blandt tilmeldte.

 

20090808_164701

 

Det gjorde jeg for en uges tid siden, men det viser sig, at nogle er på ferie. Derfor har jeg stadig omkring ti ledige pladser. Hvis du er interesseret i at komme og se haven, må du sende mig en mail – claus@klematis.dk - og fortælle, hvorfor jeg lige skal vælge dig. Så er du måske heldig.

10 kommentarer:

 1. Sikke da et tilbud, måske er man heldig:)
  Lotte

  SvarSlet
 2. Skulle ønske jeg kunne sende deg en mail, men den datoen får vi besøk og jeg kan jo ikke forlate gjestene for å dra til DK ! Er sikker på at de som er heldige og får en av de ledige plassene får en uforglemmelig dag!

  SvarSlet
 3. hej sikket et tilbud. hvor du skal vælge mig.... godt spørgsmål, der er sikket en helt masse mennesker som også har enmasse gode grunde til de skulle vælges, man kan kun sige fra min egen side, så arbejder jeg ved siden af din have og ser tit ind igemmen dit hegn, og har drømt mange gang om at få lov og chancen for at gå en tur i denne dejlige have, at lade duftene, synet og alle de lyde din have kan give komme til mig. så havd kan jeg sige, jeg er vild med din have. derfor skulle du vælge mig.

  SvarSlet
 4. Øv - der står barnedåb på programmet den søndag!!

  SvarSlet
 5. Tillykke til de heldige - der venter jer en uforglemmelig oplevelse :)

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 6. Hej Claus.

  Det kan godt være dette lyder bittersød. Men er det kun dem der kommenterer din blog, der kommer i betragtning? Jeg tror at vi er mange som hver dag nyder godt af den uden at komme med kommentarer. Det er måske forkert af os.

  SvarSlet
 7. Når man ikke kan vinde i Lotto, så man har råd til et orangeri ala Claus Dalby's kan man måske vinde en tur i Claus's have. Det gad jeg virkelig godt :-)

  Søsumknus fra Lise

  SvarSlet
 8. tja, hvorfor skulle du have udtrukket mig?
  fordi jeg HAR tilmeldt mig, og fordi der er rigeligt, der ØV i mit liv lige nu, og fordi - ja, hvorfor skal jeg begrunde mit ønske om at se din have? det synes jeg er indlysende, når nu den er så smuk, og du har fået det nye vandspejl ...
  kunne jeg tænke mig at blive din gæst? JA, det kunne jeg, og det kræver jo en invitation - suk ...

  Mette (i Horns Herred)

  PS: har just i dag fået at vide, at alt kommer til den, der venter tålmodigt

  SvarSlet
 9. Kære anonyme - forstår slet ikke dit spørgsmål om, om det kun er dem, der kommenterer, der kommer i betragtning. Det har jeg da ikke skrevet nogle steder.

  Men må da være helt ærlig at sige, at jeg enkelte gange har favoriseret nogle af de meget aktive her på bloggen. Det kan ingen vel have ondt af. Ellers kom til tasterne og husk lige at skrive dit navn.

  SvarSlet
 10. Hej Claus

  Jeg ved positivt, at jeg skrev en kommentar vedrørende dette, enten her, eller indlægget efter, men den er intet sted at se? Sidder jeg fast i filteret?

  Nå, men pointen var, at jeg ikke har set, at du inviterede, hvilket jeg er ked af, men vil prøve næste år.

  SvarSlet