Måske ses vi?

På søndag d. 28. august kl. 15.00 kan I møde mig i ’Haven i Hune’, hvor jeg fortæller om mit unikke møde og venskab med Anne Just. Overskriften er ’Blomsterkærester’.

 

_NCD8888

 

Meget tyder på et flot fremmøde, og det ville naturligvis også være hyggeligt, hvis nogle af jer fra bloggen dukkede op.

10 kommentarer:

 1. Det er så vakkert så vakkert!!!! Kan drømme meg bort i hagen din når som helst. Eventyr det du skaper...

  SvarSlet
 2. Suk. Det lyder vidunderligt. Havde jeg blot været opmærksom på det noget før ........ Havde egentligt planlagt en tur til Hune denne week-end men det blev droppet på grund af travlhed. Øv, æv. Håber på en anden gang. Rigtig god fornøjelse til dig selv og alle de heldige, som skal derop.

  SvarSlet
 3. Godmorgen Claus

  Glæder mig til at høre om dit "blomsterkærsterri med Anne"

  Margrethe

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Der er desværre lidt for langt til nordjylland på en søndag - jeg har heller ikke nogen "havekærester", som kunne drømme om at køre så langt for en haves skyld, suk!
  Men næste gang jeg kommer på de kanter skal jeg simpelthen ind og se Anne Justs have!
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 5. Det lyder hyggeligt... men lidt for langt væk for mig :) Anne Gine

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  Vi pakker bilen og drager til blokhus for at holde weekend,så vi ses søndag glæder mig til at høre dig fortælle om anne har selv mødt hende flere gange.

  mvh Jensole

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  ej hvor ville jeg gerne være i Hune i morgen søndag, men desværre.... afstanden fra Sydfyn ... men heldigvis var jeg der så sent som i Pinsen i år.
  Ville rigtig gerne have hørt om Jer to Blomsterkæresters møde. Kunne det ikke tænkes du kunne lægge indslaget på bloggen, så os der ikke har mulighed for at høre det live, kan høre/se en video med det her på bloggen. Er sikker på mange vil synes om det uanset om de har oplevet det hele live og så vil have det "genudsendt" eller også at de ikke har haft mulighed for at komme. Tror du ikke der er en venlig sjæl der kan holde videokameraet mens du underholder.
  Mange hilsner og endnu en gang tak for i søndags hos dig.
  Helle Aagaard Hansen
  V.Aaby, Sydfyn

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Det ville være rigtig dejligt, hvis man bare lige kunne smurte derop,men afstanden er lidt lang herfra det midtfynske. Jeg var så heldig at se haven her for ca 3 uger siden, det var en kæmpe oplevelse, men tiden går bare alt for hurtigt når man er der, men så har jeg da alle billederne og kan kikke på.
  Men jeg syntes, det var en rigtig god ide Helle nede fra Sydfyn havde.
  Knus herfra det Midtfynske Pia

  P.S Endnu engang tusind tak for besøget i din have, men tiden var forkort, 0.5 time længere så man kunne når at sidde at kikke ud på alle de fine arrangementer ville bare have gjort underværker. Men
  vi må kikke noget mere på de billeder vi har taget.

  SvarSlet
 9. Margrethe, vent ............je` ve` mæ` :o)!!!!!

  GRØNNE TANTELIGE hilsner

  SvarSlet
 10. En lidt sen kommentar til dette indlæg. Vi var tre, der havde en dejlig weekend i det Nordjyske. Vi overnattede i ´Haven i Hune´, det var perfekt, at have haven for os selv noget af tiden. Skøn have, kringle og foredrag.

  Vi besøgte bl.a. også haven i Ryaa, et besøg værd. De kendte faktisk ikke muligheden for overnatning i Haven i Hune. Det kunne ellers være et godt sted at reklamere, da de har en stor kreds af haveinteresserede omkring sig. I næste weekend holder de plantemarked, de forventer over 200.

  SvarSlet