Min hvide verden

Som I ved holder jeg (også) meget af hvide blomster. Og her får I et lille kig ned i The sunken Garden, den nedsænkede have, som i år er forbeholdt hvide blomster og gråløvede planter.

 

20110818_143951

 

Her arbejder jeg med en stram symmetri, og det er spændende at gå og arrangere planterne.

 

20110818_144021

 

I fire store bødkerkar står den hvide og meget velduftende Nicotiana sylvestris, som man kan så fra frø i foråret. Disse flotte planter har jeg fået af ’Den gamle gartner’ – Anders fra gartneriet Brændtvad, som jeg skriver om i ’Drømmehaver I-II’.

17 kommentarer:

 1. Jeg har også hvit hage og venter spendt på din bok om hvitt ihagen.
  Blogger om det på www.minminivilla.blogg.no, men får ikke til å legge til din lenke på min side. Kan noen fortelle meg hvordan jeg legger Claud Dalby bilde inn på min høyre side i blogg?

  Er hvite blomster generelt mindre hardføre enn andre ettersom så lite benytter den fargen i sine bed. F eks Floor og fjære palmehave utendørs utenfor stavanger - lite hvitt!

  SvarSlet
 2. Mums. Dejlige billeder på en regnvåd morgen.

  SvarSlet
 3. Det ser helt vidunderligt ud. Håber dine kommende gæster glæder sig og har opladet deres kameraer :-) For det ER noget andet at se det hele live:-)

  SvarSlet
 4. Vita trädgårdspartier är vackra, så lugnande. Själv lyckas jag aldrig anlägga en enbart vit blomsterrabatt, jag tycker att det inte passar så bra i en gammal torpträdgård - färg måste det vara där!

  Ha en skön helg i din otroligt vackra trädgård!

  Hälsningar
  Sari från Puumuli i Finland

  SvarSlet
 5. Flot view!

  Der må da dufte fuldstændigt fantastisk med alle de Nicotiana.

  Mange hilsner

  Gitte

  SvarSlet
 6. Godmorgen Claus.

  Hold da op hvor er det flot.Haven er nok noget af det smukkeste jeg har set til dato, jeg var så heldig at se den for nogen år siden,og den har godt nok forandret sig .Billederne fra i går er jeg helt forelsket i.Kan næsten ikke vente på " Hemmelige Haver" Håber der er mange mange flotte billeder også fra din have kan ikke få nok.og duerne hvor er de smukke .
  Forsat god dag

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Billedet af din sunkne have, er et af de smukkeste og mest inspirerende billeder, lige i den stil vil jeg også have min have skal se ud, men det er ikke helt så simpel - mon ikke det lykkedes når jeg får lidt færre haveår på bagen.
  God weekend Lena

  SvarSlet
 8. Hvidunderligt, Claus:o)

  Rigtig god solbeskinnet haveweekend til alle fra TANTE GRØN

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Hvor ser det fantastisk ud! Jeg mener at huske at planterne i de store tønder var ægte tobaksplanter? Smukt med den stramme symmetri - og har jo selv været så heldig at se, at går man bare lige rundt hjørnet (foran dit hus) så bliver det dejligt vildt igen ;-)

  SvarSlet
 10. Ahhhh... Skønt View!

  Må indrømme at jeg er meget afhængig af symmetri. Det udstråler for mig perfektionisme og idealitet! Det drager mig.

  Men hvorfor er vi så tiltrukket af symmetri og hvad gør det ved Jer?

  Mvh Peter

  SvarSlet
 11. Det ser forrygende flot ud, Claus

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Hvor er det en flot sunken garden, du har.
  Sidste år såede jeg nicotina, og havde megen glæde af dem. De har så frøsået sig selv, og i år har jeg endnu flere. Jeg har ikke nænnet at luge dem væk, så de står flot ind imellem de andre blomster. Jeg havde ikke regnet med at frøene kunne overleve vinterens strenge frost, men blev dejlig overrasket.
  Hilsen Marne

  SvarSlet
 13. Nå gleder jeg meg om mulig enda mer til den hvite boken din kommer! Er sååå spent :)

  SvarSlet
 14. -glæder mig helt vildt til søndag

  SvarSlet
 15. I kveldslyset blir de hvite blomtene selvlysende og de gule står i brand, det er kvelden og nattens blomster.

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Sikke et syn ---
  Det har du fået arrangeret flot.
  God have-weekend.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 17. ahh en rigtig aften og nathave.. Jeg kan forestille mig duften,,
  I må have en rigtig god dag i Claus` have jer heldige folk der skal derop. Vejrmeldingen er hæderlig.. Godt nok, jeg skal stå i fødselsdagskager i weekenden, men man kan vel genne gæsterne ud ,hvis det er tørvejr.
  God weekend
  kh Gunvor

  SvarSlet