Nu er de her!

Jeg har tidligere lovet at fortælle, hvornår de løgkollektioner, som jeg har sammensat for Bilka, vil være at finde i varehusene.

 

20110812_104918

 

Det er de nu, herb fra weekenden. Der har været stor interesse for projektet, men jeg lover jer, at der er kasser nok til et stykke tid. Når lageret begynder nå i bund i bund, skal jeg nok fortælle det.

 

20110812_104925

 

Der er tale om tre kollektioner. I hver er der minimum hundrede løg.

 

20110812_105011

 

Prisen er meget rimelig: Kr. 249,95 for en kasse. Om ikke så længe bliver det også muligt at købe løgene på Bilka.dk og få dem sendt. Det vender jeg tilbage til.

 

20110812_105003

14 kommentarer:

 1. Wow - nice! Heldige dansker :) God helg. Hanne

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Det er jo vidunderligt, at der nu igen er kommet dine løgkompositioner og at man så også kan få dem sendt med posten er jo endnu bedre, især for os som har ret langt til Bilka. Når du skriver om ikke så længe, så formoder jeg, at det bliver inden vinterens og frostens kommen. Glæder mig i hvert fald meget til at købe disse smukke kollektioner.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 3. Ååhh hjælp. Sommeren er ikke forbi, og jeg glæder mig allerede til det bliver forår igen!

  SvarSlet
 4. Juhuuu!! Så skal der handles!
  Har lige omlagt min store blomsterbed igen,efter at have læst din bog om bonderoser og pæoner, plantet 4 stk Sarah Bernhardt:) Har fundet små akelejeplanter rundt omkring i haven og flyttet dem. Købt flere digitalis osv. Nu skal der tænkes om hvor der skæl lægges løgene fra den nye rosa og lilla miks:)
  Jeg ser frem til forår 2012!
  Tak fordi du er til og deler din viden med os.

  SvarSlet
 5. Så nu virker kommentarboxen igen håber jeg. Jeg har lige siddet og læst op på ugens kommentar, jeg har ikke kunnet komme ind det meste af ugen.
  Claus, du må da gå og kæle konstant for dine roser,, de er da
  fantastiske som de blomster. Mine er pjævsede og triste, vinterkulden og sommeren får skylden, men så ser jeg dine, ak og ve, jeg har været ude og fortælle min Pilgrim at den burde blomstre igen, men nej, kun en forkølet blomst er det blevet til.
  De ser rigtig skønne og fristende ud dine løgkasser, det store problem bliver bare : hvilken skal man vælge? hihi du
  har jo sat "fluer" i hovederne på os havenørder, så det næsten må være en invasion, der kører til diverse Bilkaer nu.
  Det lader til at blive en tilforladelig haveweekend, så god arbejdslyst og hygge i haverne.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Så härligt...eller heter det nydeligt?? :)
  Hursom har tittat på dina program ...du e riktigt bra :) kul......
  nu startar partysäsongen.....
  så missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
 7. Hej Claus,

  Det var dog den bedste nyhed længe - at man kan få lov at købe "dine" løgkasser per postordre. Så har vi, der ikke har mulighed for at komme i Bilka også en chance for at fylde haven med dine dejlige farvesammensætninger. Det vil jeg glæde mig til. Både til haven - og til krukkerne. Jeg er bare bange for, at det kommer til at koste dyrt! For du er jo ved at have fået banket begrebet "i industrielle mængder" ind i hovedet på os.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Tak for oplysningen - så må vi jo en tur i Bilka-
  Det er nogle gode sammensætninger I har fået frembragt. Er mest til nr.3.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 9. til Gunvor,
  det hjælper meget at give sine roser masser af vand og gødning - og så skal vi bare have lidt sol og varme :D

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 10. Kære Claus Dalby
  Hvor ser de forskellige pakker spændende ud. Jeg håber at komme forbi en Bilka inden længe. Hvor ville det være perfekt, hvis Føtex begyndte at have noget af det samme
  udvalg på plantesiden som "storebror".
  Kan du ikke hviske dem noget i øret, da det ikke er os alle, som bor i nærheden af en Bilka.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 11. I foråret så mine roser umådelig triste ud, jeg gav dem en pose lerjord( det kan roser godt lide ), de fik både gødning og komposteret kogødning og en masse vand. Derpå er de blevet sprøjtet et par gange og nu er de sååå fine.
  Selc mine 2 santanaroser, som jeg var sikker på var døde blomster nu, men 6 uger efter at de skulle have blomstret, så det hjælper altså at kæle for dem

  SvarSlet
 12. Ak og ve :-) Det er da bare super! også endda med postordre, der er lidt meget langt til Bilka på cykel. Der er helt sikkert noget jeg kan bruge ;-)Du har jo som sædvanligt tænk på at løgvæksterne skal afløse hinanden.
  K. Gro
  Ps. og jeg glæder mig til en weekend video ;-)

  SvarSlet
 13. Jeg forkæler osse mine roser syntes jeg men det er kun de historiske roser der kvitterer for forplejningen.. meen det er osse en meget stiv lerjord vi har, og det historiske bed er ældre dvs mere muldrig, end det "engelske".
  Jeg har fået "lov" til at fælde et par birketræer i nærheden til vinter, og så får vi at se om det hjælper. Ellers blir det hele flyttet. Haveindretning blir man aldrig færdig med, heldigvis.
  En rigtig rosenhave får jeg aldrig, men hva` der findes osse mange stauder, der dufter.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 14. Kære Claus ,sikken en god ide... nej hvor dejlig , tænk sådan en stor pakke med løg der passer sammen ,så er der "Næsten " ingen grund til at valfarte til Holland... også en rigtig god gave ide...jeg er sikker på at jeg skal i Bilka, sig mig hvor får du det fra...jeg er meget imponeret, og meget taknemlig... mange tak... kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet