På besøg

I dag har jeg været på besøg i en skøn, skøn have. Som så ofte før tager jeg lidt fejl af månederne. Ja, jeg ved det godt; nu er det august og ikke juli!

41 kommentarer:

 1. Se det var en skøn video at gå i seng på!
  Tak til Tante Grøn fordi du lukkede manden med kameraet og den rare stemme ind i din fantastiske have.
  Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 2. Kære Claus, Ja der var jo en årsag eller to til, at jeg gerne ville med på havetur som blind passager, for jeg havde gættet, at I nok bl.a. skulle en tur op til Tanten. Jeg er en af de meget heldige som har set denne vidunderlige skønhedsplet og været udsat for Tante Grøns store gæstfrihed. En oplevelse jeg skatter højt. Det var helt vidunderligt at gense den underskønne have, og du skal have stor tak for videoen, som jeg sætter STOR pris på.

  SvarSlet
 3. PS: "20. juli"!? Hhehehehe, hvor kom det lige fra?

  SvarSlet
 4. Uhmmm... Tantens kaffebord, jeg er HELT sikker på I har hygget jer!

  Tak for det skønne kik i haven, det var et dejligt gensyn, absolut et af mine skønneste havebesøg. :o)

  Men nu, kære Claus, har jeg brug for at få defineret "til efteråret". De sidste dage har budt på temmelig meget efterår syntes jeg nok, så betyder det at jeg kan hente Hemmelige Haver mandag morgen??

  Jeg må indrømme at min tålmodighed er ved at kunne ligge på et meget lille sted for jeg glæder mig SÅ MEGET til den bog! Hvis resten af haverne i bogen er bare tilnærmelsesvis så skønne som Tantens så kan du altså ikke holde mig_os hen ret meget længere.

  Overvejer endda at hidkalde hele blogfolket til fællessang foran din havelåge iført vajende violfrøstjerner og springbalsaminer imens vi istemmer: "Vi en bog os ønske vil, der skal være tanter i..."

  Jow-jow en haveblogger med havebogs-abstinenser skal man skam ikke spøge med... nu vil jeg gå ind og få smurt sangstemmen. ;o)

  Mange utålmodige havetante-hilsner fra fru friis

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Tak for de levende billeder. Sikke dog en fantastisk have Tante Grøn har, og sikke et arbejde med at få blomster og planter til at matche. Smukt, smukt. Stor anerkendelse til Tante Grøn.
  Igår måtte jeg foretage mig noget i regnvejret, jeg smuttede i Bilka, og blev den glade ejer af en kasse blomsterløg. En unik og fin sammensætning. Glæder mig allerede til foråret. Og jeg tænker igen med benovelse, sikke et projekt du dér har sat igang ... jamen altså.
  Ønsker dig en god dag sammen med dine have-gæster, forhåbentlig i tørvejr.
  Kærlig hilsen,
  Iris.
  Ps. Har just læst en dejlig artikel om dig og din have, i mit ugeblad. Hyggeligt.

  SvarSlet
 6. Endelig løftes sløret for Tante Grøns have... Hvor er der smukt! Tak for kigget.

  Glæder mig til at læse mere om denne skønne have.

  SvarSlet
 7. Kære Claus, Tante Grøn og De hollandske Lady´er.
  Sikke en skøn have Tante Grøn har. Der er jo blomster og planter overalt. Ikke noget som helst bar jord anes der.
  Det bekræfter mig i, at jeg kan have plads til mange flere planter i min lille have. Var ellers ved at blive lidt betænkelig om det var muligt at presse flere ind. Der ryger et stykke af min i forvejen lille græsplæne jævnligt.
  Tak for inspiration og jeres haveglæde og fortsat god tur.

  Kærligst Vibeke i Odense

  SvarSlet
 8. Dejlig teaser til din kommende bog, Hemmelige haver. Glæder mig til i vintermørket at komme i have-drømmeland med de altid smukke og inspirerende billeder i bogen.
  Kh Gitte

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Ja jeg var jo en af de heldige der har set skønne TANTE GRØN's fantastiske have i "virkeligheden" og det er rigtigt dejligt at se lidt derfra igen ... Jeg kan godt forstå Tanten ikke har lyst til at holde åben have mere, når der sidste gang mødte flere hundrede mennesker op.
  Ha' en dejlig uge.
  Vi ses på søndag :-)
  Kh Lone

  SvarSlet
 10. åhhh hvor var det dog dejligt at gense denne helt helt vidunderlige have som jeg var så heldig at se i juli. Og at se at blomsterfloret er lige så overvældende her midt i august glæder mig usigeligt. Der er ingen tvivl om at Tante grøn har en særlig evne inden for sammensætning af planter og arrangementer og sikke et kæmpe arbejde hun har med at vedligeholde dette så der konstant er blomster - det må ikke forklejnes og alle haveejere ved det at hvis det skal stråle forår, sommer og efterår så skal der klippes og plejes konstant. Tak for videoen og tusind tak til den sødeste tante jeg kender fordi vi må kikke ind i hendes skønne skønne have<3

  SvarSlet
 11. Så fik vi endelig løftet lidt af sløret for Tante Grøns hemmelige have, og det var værd at vente på. Nu venter jeg bare på Clauses bog for at få mere.
  Kære Tante Grøn, det er så vidunderligt det jeg ser, det er den havestil jeg tilstræber, jeg kan se jeg har meget at lære endnu.
  Mange hilsner Ingrid

  SvarSlet
 12. Kære Claus. Skøn have og skønt duehus. Det kunne jeg også godt ønske mig :) Glæder mig til din bog: Hemmelig haver. Den skal lige hjem til mig, så snart den kommer. Mange hilsner Lise Lotte

  SvarSlet
 13. Tak for endnu en dejlig video - og så fra en af de smukkeste ( næh, nok nærmere DEN smukkeste) haver, jeg nogensinde har set. Jeg glæder mig til din bog om hemmelige haver, for selvom jeg har oplevet denne have tæt på, vil jeg ha´mere!! Jeg kan godt forstå du lagde udflugten forbi Tante Grøn. Skøn have - skøn dame!

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Ja, hold da op - det var da værd at vente på. Selveste TANTE GRØNS have. Du er da overraskelsernes mand nr. 1.
  Og så kan man virkelig se, hvor godt hun har hørt efter i timerne, Claus. Hun må da simpelthen være din mønsterelev, den kære tante.
  Ærgerligt, det begyndte at regne, for jeg kunne da godt have brugt et par minutter mere i den kendte, ukendte have. Glæder mig så ekstra, til bogen bliver færdig!

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 15. Hej Claus

  Fantastisk med alle dine videoer du ligger op til os. Du er en vidunderlig inspiration til os haveinteresserede:) Er det ikke ved at være tid til at bestille løg (tulipan løg osv.) hos EP engros f.eks., eller hvornår på året er det tid for dette?

  Kærlig hilsen

  Lars

  SvarSlet
 16. Tak for kigget ved Tante Grøn, jeg glæder mig til at læse meget om hendes have.

  Vh Maibritt v fredericia

  SvarSlet
 17. Kære Tante Grøn - og Claus, jeg håber, det er i orden, at lægge en hilsen til tanten her på din blog.

  rigtigt mange tak for, at vi måtte besøge dig - og Sigurd - i din have idag - selvom vi kom så uanmeldte, det var en meget dejlig oplevelse at se haven, få noget inspiration og tale med dig og din mand. Tusind tak også for kulsukkeren, den skal jo ud på en længere rejse om nogle dage.

  Mange hilsener
  Helle fra Schweiz

  SvarSlet
 18. Tak for videoen, der godt måtte have været lidt længere :-)

  Skønt endeligt at se Tante Grøns fantastiske have. Glæder mig til at se og læse mere.

  Mange hilsner

  Gitte

  SvarSlet
 19. Kære Claus.

  Så fik vi video - tak for det -

  Ja, det var en oplevelse at se Tante Grøns have, den virker meget fin og hyggelig, -lidt ligesom din -----
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 20. Hvilket herligt gensyn ;-) Det er bare den skønneste have Jytte har! Øv hvorfor blev det lige regnvejr???
  jeg glæder mig så meget til at, se den i bogen også - rigtig meget :-).
  K. Gro

  SvarSlet
 21. Dejligt med en kort rundvisning i tantens have. Ser lige så spændende ud, som jeg havde forventet. Glæder mig meget til bogen kommer.

  Hav en god dag hilsen Trine

  SvarSlet
 22. Hej Mester
  og Tante Grøn.

  1000 tak for en fantastisk video (Mester), men så sandelig også 1000 tak til Tanten, for at få et kig i hendes have. Kunne sagtens have brugt mange flere minutter (timer), til at beundre den i. Har tit hørt hvor fantastisk den skulle være, og hold da helt op hvor den lige rammer plet hos mig, som så absolut også er til de romantiske farver.
  Glæder mig til at se mere i "hemmelige haver".

  Sommerhilsner Bettina

  SvarSlet
 23. Det er fantastisk, som den havesyge får et alvorligt udbrud her.... efter at have set videoen, kørte jeg igen til min planteskole (3. gang i på 7 dage) efter endnu flere roser og stauder. Og i øvrigt, manden der arbejder i planteskolen, kender mig bedre end min mand og jeg får nu en god rabat indimellem, fordi jeg er een af hans stamkunder......
  Min blog står helt stille, for der var intet at komme i haven efter. Men næste år......... Så skal I se.
  Tusind tak for inspirationen,Claus og alle de dejlige havemennesker. Jeg har brug for jer.

  SvarSlet
 24. Kære Claus Dalby
  Sikken en vidunderlig have, hvor ser den spændende ud. Jeg glæder mig til at se og læse meget mere om den i din nye bog.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 25. Har lige fejret min søns 9 års fødselsdag og sidder mat og glad foran skærmen. Super video at runde en dejlig dag af med. Jeg vil endnu engang føje en havebog til min egen fødselsdags ønskelist. Jeg vil meget gerne se mere til tante grøns skønne have. Hvor er der dog hyggeligt.

  SvarSlet
 26. Kære Claus og skønne tante.

  Jeg har nu set videoen flere gange eller næsten. de første to gange uden lyd på mobilen, et par gange ca 20 sek, hvorefter videoen stoppede. Her og sidste gang med billed og lyd. Jeg troede i første omgang, at det var din have Claus, men kunne bare ikke få det til at hænge sammen med min elendige hukommelse. Bagefter slog det ned i mig, at det kun kunne være tantens dejlige paradis. Et paradis, som jeg glæder mig til at se lidt mere til, når tid kommer.

  Knus til jer begge :-D

  SvarSlet
 27. Hej Claus.

  Tusind tak for videoen.
  Ja det er en fantastisk have hos Tante Grøn og John.
  Man kan ikke andet end blive inspireret, når man går tur der, og suger alle indtrykkene til sig.
  Det er virkelig noget helt særligt.

  Både min datter og jeg ser frem til din bog om hemmelige haver.

  Og til jer to - min egen kære Tante og John.
  Kan se at jeres roser er kommet tilbage efter regnen. Det ser jo helt fantastisk ud. Håber i har fået ram på spring dimserne :-D
  Har lige siddet og set billeder fra vores fantastiske aften i "sommerhuset" :-)

  En rigtig god aften til alle på bloggen.

  Kærligst Tina Aa. Larsen

  SvarSlet
 28. Hej Claus
  et er en praktfuld have, glæder mig til bogen om de hemmelige haver, som jeg forhåbentligt skal læse når det bliver vinter ;-)
  Hilsen
  Dorte

  SvarSlet
 29. ... romantisk, ja. En helt skøn have ... og så den hvide due som flyver ud af dueburet ... Det er det rene eventyr - og så er det ovenikøbet en sand historie. Tak for kigget ind i din have, tante Grøn. kh Birgit

  SvarSlet
 30. en rigtig eventyrhave, sikke en stemning, vidunderlig. Ærgerligt med det regnvejr jeg ville godt ha set meget mere. Men så må jeg gentage videoen.
  Jeg glæder mig til at se og læse mere i din bog. Den kommer forhåbemtlig så den kan komme på julegavelisten??
  Håber I får lidt mere tørvejr på turen.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 31. Kære Claus
  Hvilken vidunderlig have Tante Grøn har. Fantastisk flotte sammensætninger. Jeg glæder mig også rigtig meget til bogen "Hemmelige haver". Godt den kommer til efteråret:)
  Mange hilsner
  Mette Marie

  SvarSlet
 32. Hej!
  Jeg har også været så heldig at se Tanten's have hele 2 gange. Den er så smuk og forandre sig hele tiden. Bor jo heldigvis lige i nærheden, så Tante Grøn jeg kigger snart forbi til kaffe og haverundvisning, så er du advaret ;) Og så lige en opfordring til dig Claus....må vi ikke godt få en video filmet oppe fra balkonen?? Be' om? Vil gerne se dine flotte farvesammensætninger oppefra. Go' dag til alle jer havetosser derude.

  SvarSlet
 33. Kære allesammen:o)

  Åh, hvor jeg elsker alle I andre Claus-kumpaner, for I FORSTÅR mig og min havestil/smag:o)Her blandt jer, føles det som at "komme hjem" til "familien":o)Jeg kan ganske enkelt ikke undvære jer:o)

  Nu ved I hvorfor, jeg ikke har belemret jer med mine endeløse og lange skiblerier på diverse haveblogs i sommerens løb. Havearbejdet har taget al min tid og al min energi. Haven er mit drug,- et euforiserende og besættende narkotikum, som jeg bare MÅ ha` store daglige doser af, også selvom det indimellem godt kan være temmelig fysisk hårdt at være addicted to gardening.

  Tusind tusind tusind tak for alle jeres vidunderligt søde, anerkendende og rosende ord. Jeres rørende og enthusiastiske kommentarer, gør at de mange arbejdstimer i haven, har været hver en myose og vabel værd:o) Så megen ros og "forståelse" fylder min havetank op med dejligt nyt, friskt brændstof:o) At føle sådan en varme strømme imod een, er en pragtfuld følelse. Jeg har lyst til at invitere alle I 31 kommentatorer på havebesøg !!! Og det Mette Wuns! Hellere idag end imorgen:o)

  Men jeg skal nu ikke have al æren for havearbejdet. Uden min elskede Syrenprins` hjælp kunne jeg slet slet ikke klare det store arbejde. Og så har Syrenprinsen to dejlige og bomstærke kolleger, som er h.h.v en Knokkelman og en Knokkelwoman, og de har været fantastisk søde til at hjælpe med noget virkelig hårdt arbejde et par gange. Æres dem, som æres bør:o)

  Tusind tak for alle I Dalbyboys and girls.... og tusind tak til jer<3 <3 <3

  De allerkærligste hilsner og tanker

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 34. Ja, nu har jeg fået skrevet mig varm og kan som sædvanlig så slet ikke stoppe ordstrømmen igen:o)

  Kære Claus,

  jeg kan godt forstå at du nyder at have besøg af dine 3 vidunderlige hollandske roser. Den ene smukkere, dejligere og skønnere end den anden:o) Enhver mand med forstanden i behold, vil misunde dig dette pragtfulde kvindelige selskab meget dybt og meget inderligt:o)

  Kære Liselotte,

  jeg ville ønske at mange flere danske haver ville blive besjælet med duer og dueslag. Duerne giver en ro, en stemning, en fredfyldthed, som jeg på ganske kort tid er blevet meget meget glad for. For mig er de blevet havens hvide engle. Idag har ungerne endelig taget sig mod til at forlade reden. Gud nåde og trøste evt. duehøge!!! De bliver erklæret krig!!!!! Her er erklæret none-fly-zone for røvfugle! Måske man skulle få installeret et jord- til- luft- missil, for at være på den sikre side????

  Heldigvis er Claus et storsindet og large menneske, der ikke har noget imod copycats. Vi ved jo alle, at han var den første til at introducere og indføre fænomentet engelske traditionelle dueslag i Danmark. Men heldigvis er han stort nok et menneske til også at unde vi andre, at have noget smukt at kigge på, og vil ikke tage eneret eller copyright på skønheden. Respekt til dig Claus! Hvis du har lyst til et dueslag Liselotte, kan du bestille et hos Nykøbing Mors Produktionsskole efter eget design og ønske. Og det er chokerende billigt!

  Kære Tante Tulle,

  jeg NYDER min status som indehaver af den skønneste have, du har set, HELT indtil på søndag. Da skal du jo se havemiraklet i Risskov og så er det sket med det skudsmål. Men nyder det så længe det varer:o)

  Kære Helle fra Schweiz,

  Hyggeligt at møde en Dalby-girl fra Alpelandet. Hvor er Dalby-blog-universet dog lille og hyggeligt. Synes det var utroligt dejligt, at møde en anden klokkeranke-kursist i eksil:o) Og få en snak om Claus` klokkerankeskole på tværs af landegrænserne:o) Håber den blå blå kulsukker vil trives nede ved smukke Zuricher See:o) Sigurd Gammelmis var meget meget forelsket i jer. Han er altid med på havevandring for det er jo først og fremmest HANS have:o)

  Kære Claus,

  tusind tusind tusind tak for lån af DIN blog til disse hilsner:o)Håber det er iorden, at snyltede lidt på den?:o)

  Mange solskinshilsner til alle jer derude

  TANTE PARASIT-GRØN

  SvarSlet
 35. Margrethe fra mors16. august 2011 kl. 16.31

  Hej Claus

  Jae Tante Grøns have er en af de haver man ikke vil hjem fra!!!!! så smuk og eventyrlig.Og claus en stor tak til dig for alle de ting du gør for os (ja man bliver ligefrem afhæning af dig )TAK TAK
  Forsat en god dag til jer alle!!!!

  SvarSlet
 36. Hej

  Sikken en flot have du har tante grøn. Jeg kan godt forstå at du har haft travlt hele sommeren, med at gøre den flot og fantastisk.

  Hilsen Jesper

  SvarSlet
 37. Jeg må tilslutte mig koret af roser til tanten og Claus. Jeg har ikke haft mulighed for at se filmen før nu kl. 18, men nåede at læse 31 kommnetarer i frokostpausen. Mon ikke jeg har glædet mig til at komme hjem til pc'en og se hvad andre allerede havde set.
  Stor knus til jer to - og alle andre Dalbyboys and girls (hold da op et godt udtryk).
  Hanne - Hedensted

  SvarSlet
 38. Det er dog en helt fortryllende have Tante Grøn har. Så eventyrlig, frodig og "varm".
  Jeg glæder mig MEGET til bogen om Hemmelige Haver udkommer.
  Blomsterhilsner, Flora

  SvarSlet
 39. Tak for billeder, man bliver jo lidt nysgerrig for at kende mere til denne mystiske Tante Grøn, som dukker op hist og pist - og nu har jeg da smugkigget i hendes have :-)

  SvarSlet
 40. Kære Marlene:o)

  Du er hjertelig velkommen til en kop kaffe og en havevandring:o) Og tag endelige Mor Margrethe med. Skønt at hun også er hoppet ud af skabet som blog-kommentator her hos Claus:o) I to er da om nogen, Dalby-og-Just piger:o)
  Glæder mig meget til, at jeg må komme og se DIN have, Marlene. Har jo "kun" set dit pragtfulde drivhus og "kun" (!) på tv i "Drivhusdrømme":o):o)

  De kærligste hilsner og tanker fra en anden morsingbosk blomstertosse
  TANTE GRØN

  SvarSlet