Sådan lidt fra oven

Når man fotografer haver, er det ofte godt at komme lidt op – måske blot på en stige. På den måde bliver havens linjer mere tydelige.

 

20110827_135247

 

Billederne her er fra i dag og taget fra balkonen ud for soveværelset, og hver morgen, når jeg står op, nyder jeg det skønne skue. Året rundt …

 

20110827_135230

 

På denne årstid er forandringen ikke så stor, men jeg bemærker alligevel små ændringer dag for dag.

 

’Haven er det langsomme skuespil!’

18 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Du har en fantastiske udsigt fra din balkon, det kan man næsten falde i svime over, jeg har et kvistvindue i soveværelset, hvor jeg har en god udsigt ud over haven, det er rigtigt at man ser linjerne på en helt anden måde. God tur til Hune i morgen.
  Knus her fra det Midtfynske Pia

  SvarSlet
 2. Smukkere kan det ikke siges - meget præcist den oplevelse vi har af vores nye 3. års have. Underskønt at se og reflektere over vinkler, placering og tilvækst fra tidligt forår til langt ind i september.

  SvarSlet
 3. Det ser smukt ud fra oven. Godt perspektiv.
  Jeg er så glad for dit samarbejde med Bilka. Er netop hjemvendt med en kasse forårsløg i hvide farver og selvfølgelig en del andre planter som du anbefaler. Kvaliteten er rigtig god. Det er dejligt at du tager dig tid til sådan at hjælpe os andre ;)
  God weekend.

  SvarSlet
 4. smukt ser det ud både kigget ned over haven og hen over spejlbassinet :D

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 5. Vidunderlig vakker er haven din. Her hos meg er det bare solhatten som blomstrer og litt floks og noen roser...Neste år ønsker jeg meg høstanemoner, de er så vakre!

  Hilsen Tintin

  SvarSlet
 6. Jeg holder så meget af billederne ud over haven og hvor er det blevet godt med bassinnet - dit "lysthus" kommer meget bedre til sin ret synes jeg:)

  SvarSlet
 7. Man kan næsten ikke løsrive sig fra så smukke billeder,det er bare flot hold da op!!!!

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig udsigt - du skal vist til at betale lidt herlighedsskat :-)) (det VAR altså kun en spøg)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det dejligt ud, fin teater kulisse.

  Go´ weekend

  SvarSlet
 10. Kære Claus,
  Det er en fantastisk udsigt, men hvor har haven også gennemlevet en stor forandring gennem de seneste år. Din stræben efter den sublime lykkedes flot og det inspirerer meget.
  det kan godt være at skuespillet er langsomt, men det er bestemt ikke kedeligt i din have. I havens langsomme skuespil må du være den store stjerne, som tager alle store hovedroller.
  Det er så facinerende hvad du formår at skabe, og disse billeder viser dine havekunsneriske evner. Man kan undre sig over, hvordan du formår at skabe nye ting i din have og hele tiden forny dig. Jeg ved godt, at du er på mange rejser og får meget inspiration, men der er jo bare grænser for, hvad der kan puttes ind i vores haver.
  Jeg vil ønske dig en rigtig god weekend og god tur til Hune. Jeg kan desværre ikke selv være der, da min bil har valgt at strejke. Kh Michael, Horsens

  SvarSlet
 11. Jeg kan godt forstå, at du elsker din morgen-udsigt. Det må da give et helt sug i maven af stolthed :-)
  Jeg er også 'kendt' for, at kunne finde på at kravle op på en stige, når jeg vil have billeder af en større helhed i haven. Det giver spændende billeder.

  SvarSlet
 12. Man sku` ha` været en hvid due, sku` man:o)

  TANTELIGE hilsner fra den GRØNNE

  SvarSlet
 13. - og sikke et skue! Det må da være pragtfuldt at stå op til. En god start på dagen!

  SvarSlet
 14. ja nogen gange er det godt nok at se tingene lidt fra oven...
  men sikke en flot udsigt, kan godt forstå du vælger det som det første kik..god søndag
  Diana

  SvarSlet
 15. Hej Claus.
  Så smukt så smukt,suk, man kan umuligt blive morgensur med sådan en udsigt! Tak for de smukke billeder endnu engang. Rigtig fint foredrag i Hune i dag iøvrigt ;D Og go' tur til Skagen.
  Kh Marlene

  SvarSlet
 16. Hej Claus
  Jeg faldt netop i weekenden over nogle biller fra din have som nok er 3-4 år gamle, og sikken en forskel!!! bevoksningen er sandelig "modnet". Rigtig flot.
  Hilsen Anne Marie CHristensen

  SvarSlet
 17. Å skue utover en slik frodighet og se linjene fra oven, må være fantastisk flott! Man ser designet så tydelig når man får dette perspektivet på haven. Fargene er så vakkert avstemt mot hverandre. Du ser nok at det store bildet stemmer med tegningen og planene, at du har lykkes :)

  SvarSlet