Tålmodighed belønnes

I er ikke glemt med hensyn til video. Men jeg er på vej ud i landet med ‘the tree dutch ladies’, som de er blevet døbt.

 

Jeg tager kameraet med mig, så I får en stemningsberetning/levende billeder i aften.

7 kommentarer:

 1. Hei Claus
  Kos deg med dine ladies:):) Tenker praten går i ett om de ulike planteslag, sammensetninger, ideer osv. Jeg skal selv ut på arrangementet 1000 åpne hager og har en hel liste av hager jeg skal innom. Føler meg som et barn i en godtebutikk:):)

  Den som venter på noe godt venter sjelden forjeves, har jeg hørt.

  H en riktig fin dag, hilsen
  Unni

  SvarSlet
 2. God tur. Glæder mig til at se billeder derfra. Må vejret være med jer.
  Lotte

  SvarSlet
 3. Hvornår skal Klokkerankerne blomstre?
  Jeg venter og venter, kan ikke se skyggen af blomster anlæg men masser af blade ol.

  SvarSlet
 4. Hej Claus.
  Slap du nu bare af lidt og nyd dine feriegæster. Du er et af de mest energiske mennesker jeg kender - alt det du når, utroligt. Det danske vejr viser sig nu ikke ligefrem fra sin pæneste side over for dine gæster - regn, regn og atter regn. Nå, men så er tiden her i eftermiddag blevet brugt på at læse bogen om Tasha Tudors have - en meget fascinerende dame, må jeg sige, og også et utroligt energisk menneske. Ved ikke helt, hvad det er ved bogen, men den fanger en og er utroligt fascinerende, synes jeg. Jeg spekulerer lidt på, hvad er der sket med hendes have i dag, er der mon nogen, der har overtaget den og driver den videre i hendes ånd? - det er nok næsten umuligt. Alt i alt kan jeg kun anbefale bogen på sådan en kedelig regnvejrssøndag.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 5. ihh jeg håber I har kunnet kører udenom bygerne. Nu sidst på eftermiddagen er det bare regn.
  Men det har betydet at helt ekstraordinært vi tænte for tv, og hvem var i Naturtid?? Du Claus og Keld Slot. I en dejlig udsendelse optaget tror jeg i november.
  Og den "stiklingepotte" ide du vist er bare superb. Den vil jeg huske især når jeg står med nogle langbenede stiklinger,.
  Jeg håber I får lidt mere tørvejr på jeres haveture, det er nu bedst at vandre i haver i tørvejr, det er så besværligt med regntøj og paraplyer.
  Glæder mig til den kommende video, det er altid nogle skønne billeder du får fanget ind.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Nu er søndagen snart gået - og ingen video - men du er tilgivet - håber du har hygget dig med "the tree dutch ladies" - og I har fået set nogle interessante haver.

  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet