Video d. 20. august 2011

 

Blomstrende frodighed i augusthaven.

19 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Du er en fantastik mand, der bare kan det med blomster, det er bare så flot, nej hvor jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg og min mand kommer og besøger dig. Det bliver en kæmpe oplevelse at se det hele live og opleve det i virkeligheden, når man har fulgt dig både som haveskriver og haveblogger.
  MANGE KÆMPE KNUS her fra det midtfynske Pia

  P.S vi ses

  SvarSlet
 2. Kære Claus, et dejligt kig ned i den sunkne garden, jeg glæder mig meget til at opleve det på tæt hold imorgen. Jeg har desværre intet bud på sommerfuglebusken, men køn er den.
  Vi ses ;-)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig video. Tak for den. Det hele ser virkelig helt fortryllende ud. Ganske eventyrligt. Kan desværre ikke hjælpe dig med buddlejaen. Jeg har selv lige erhvervet mig en af slagsen og brugte denne hjemmeside til at hitte ud af, hvilken jeg ville have: http://www.danmarksinsekter.dk/buddleja.shtml. Et par af dem ligner dine, men det er umuligt at sige, da billeder ofte snyder. Lidt nede på siden er der nævnt en række forskellige sorter. Jeg markerer blot og søger dem med google og vupti kan jeg kigge billeder :-)

  Jeg ved, at du har fået lavet et dejligt stort "orangeri-telt" til opbevaring af alle dine 999999 krukker, men lader du stauder som f.eks. hostaer osv. overvintre der, eller begynder du altid forfra med nye planter om foråret?

  SvarSlet
 4. hej claus
  dejligt kik ind i din have... bliver altid glad og i godt humør når jeg høre og se dig fortælle og vise din have frem...

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Dejlig og skøn video fra din have endnu en gang. Tak for det. Ønsker dine havegæster en utrolig oplevelse i morgen. Håber de alle har kamera med, således at vi der ikke fik muligheden for eget besøg kan suge til os hos dem der lgger billeder ud på deres blogs. Såden har det i hvert fald sidst og det var ganske dejligt.
  Mange havehilsner fra Vibeke i Odense

  SvarSlet
 6. Hi Claus, thank you for this great video. I was 6 minutes in your wonderful garden. Have a nice day tomorrow with all the garden visitors.

  SvarSlet
 7. Kære Nette - ja, jeg overvintrer dem.

  SvarSlet
 8. tak for endnu et dejligt kik i din have, jeg misunder dine havegæster i morgen, er slet ikke i tvivl om at de for en pragtfuld oplevelse. En god dag ønskes I alle (jeg skal bare på arbejde på Genoptræningscentret i morgen) I aften skal jeg se en anden slags blomster, nemlig dem Danmarksmesterskabet i Fyrværkeri skaber på himlen i forbindelse med Ildregattaen i Silkeborg. Som regel et fantastisk syn.

  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 9. Hej claus dejlig video flot med den blå stormhat og blå sommerfuglbusk sammen.
  hilsen michael og anne-mette fra bornholm.

  SvarSlet
 10. tak for kik i din have med denne video!A. bonairensis.

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Jeg ønker dig og dine havegæster en rigtig dejlig dag i morgen - og glæder mig helt vildt til at være med tilnæste år.
  Mht din sommerfuglebusk, kan den muligvis hedde 'Lochin'. Sådan en har jeg i hvert fald selv her i min have. Den har grågrønt løv - ja, langt ud på vinteren helt sølvgråt løv, og de i første flor langstrakte blomsterstande er meget lysviolette, næsten lyseblå - og så dufter de overordentlig stærkt af vanilje.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 12. Hej Mester.
  Endnu engang tak for video klip fra din pragtfulde have.
  Er ganske misundelig på, hvor stort dit blomster flor er endnu, her hos mig er det godt nok på nedadgående.
  Har været ude og klippe ned og fjerne døde/triste blomster idag, så nu ser det lidt mere præsentabelt ud.

  Også et stort tillykke til de heldige, som skal på besøg hos dig imorgen.
  Var selv så heldig i juni sidste år.

  Sommerhilsner Bettina

  p.s. Har været i Bilka og hamstret 5 kasser løg......

  SvarSlet
 13. Det ser jo fantastisk ud, som altid. Vil glæde mig til at se det live i morgen :-) Kan næsten ikke vente.

  K.h Lise i Søsum

  P.S godt at se, at du har virkelig har været ude og ordne, så der er helt fint til imorgen - nej det var bare en joke. På gensyn :-)

  SvarSlet
 14. Hei Claus! Du er en fantastisk inspirasjon! Jeg, som andre er ofte innom bloggen din, men dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Takk for masse hage-nytelse! Hilsen en dame fra Vest-Norge. Marit

  SvarSlet
 15. Hvor ser det bare skønt ud Claus!
  Det er helt fortryllende som du bruger vandet på. Jeg håber du en gang i mellem sidder og nyder det ;-)
  Jeg kender desværre ikke den sommerfuglebusk.
  Mange søndags hilsner Gro

  SvarSlet
 16. Hej Claus
  Der må være en helt fantastisk duft om aften i din sunken garden med de helt utrolige flotte nicotinaer.
  Er næsten på vej ud i bilen for at køre op til dig.
  God dag.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 17. Jeg tror jeg er blitt avhengig av en daglig dose CLaus Dalby hage ;) Tillot meg å lenke din siste video på min egen blogg i dag - heldige de mennesker som kan besøke din have. Jeg trodde jeg skulleklart å få noen til å kjøpe en hvit Bilka pakke til meg, men de forstod ikke at det var så viktig for meg - så da må jeg vel reise til danmark selv ;)))
  Ha en fin søndag
  hilsen minminivilla.blogg.no

  SvarSlet
 18. Jeg købte sidste år en "Ellens Blue". Den er jo ikke så stor endnu, men farven ligner meget din, og billedet der fulgte med busken ligner til forveksling også den, så jeg tror du har ret i, at det er en Ellens Blue...
  Tak for dine dejlige billeder og videofilm fra din have - jeg er inde og nyde din blog hver dag..
  Hilsen Susan Schriver

  SvarSlet
 19. Åh så vackert!
  Ville bara säga vad gäller buddlejan att jag har haft namnsorten "Ellen´s blue" i min trädgård och den hade precis den vackra blå färg som Din har. Dessvärre frös den bort för mig och jag har trots att jag letat inte funnit samma sort igen här i Sverige. Samma sak med den vackra Thalictrum Splendid som du talat så gott om tidigare. Kanske får jag åka på en inköpsresa till Danmark för att hitta dessa vackra sorter...Tack för inspirationen!
  Mvh Iréne

  SvarSlet