Video d. 21. august 2011

 

Her er flere levende billeder.

15 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tusind tak for rundvisningen i din BEDÅRENDE have.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin din have, Claus! Og hvor er det fint, at du tager dig tid til at delagtiggøre os, som må nøjes med digitale delagtiggørelser, når din have lige om lidt bliver indtaget af entusiatiske havegæster.
  Jeg blev også rigtig glad for din oplysning om, at man kan overvintre tallerkensmækkere. Det vidste jeg ikke; men jeg glæder mig til at forsøge, for jeg e-l-s-k-e-r tallerkensmækkere - også lige nu hvor jeg må kæmpe for, at kålsommerfuglelarverne ikke fortærer det hele. Jeg har nogle planter med meget smukke, helt lyse terracottafarvede blomster og mørkegrønt bladværk, som jeg er særlig glad for. De hedder Vesuvius, og jeg køber dem hver vinter i USA sammen med en helt, helt lysegul, sort, som jeg ikke lige kan huske, hvad hedder. Men nu glæder jeg mig så til at se, hvor længe jeg kan have glæde af dem i mit orangeri. Hvor er havebrug dog spændende!
  Happy Garden Visitting
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. hej claus
  tak igen i dag for en dejlig kik ind i din have, altdi en dejlig og fin sanse oplevlse. det er næsten som man er der selv,

  SvarSlet
 4. Hej Claus.

  Tak for "rundvisningen" til os, som ikke er fysisk tilstede i dag - det var en sød tanke, blot mangler vi duftene.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 5. Hej Claus.

  Tak for "rundvisningen" til os, som ikke er fysisk tilstede i dag - det var en sød tanke, blot mangler vi duftene.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Tusind tak for en dejlig eftermiddag i din have, spændende at se det som vi har læst så meget om, den er så beundringsværdi.
  Mange hilsner
  Dorte
  Gram(Skanderborg)

  SvarSlet
 7. I dag har jeg set din have både her og i virkeligheden. Det takker jeg mange gange for. Det var en dejlig oplevelse. Jeg så en del smukke planter, som jeg ikke kendte, og jeg er fyldt med indtryk både af de enkelte planter og af helheden. Duerne var så flotte på husene.
  mette,djurs

  SvarSlet
 8. Hej Klaus
  Tusind tak for rundvisningen.
  Tantastisk have - jeg tror det er den første have, jeg har set,hvor jeg ikke på en eller anden måde ikke er blevet skuffet, når man først har været der i virkeligheden - billeder kan jo skjule en del.
  Tak Vibeke

  SvarSlet
 9. Hej Claus

  Tak for en fantastik rundvisning i din smukke have, alt var perfekt, vejret haven, de mange fantastiske blomster også de små hvide engle der fløj rundt (duerne).
  Det har virkeligt givet meget inspiration til hvad jeg skal gøre bedre i min have. Næste år vil jeg fokusere meget på sommerblomster, dem vil jeg bruge som bed fylder. Jeg tror også jeg snart vil igang med at lave et flammebed a la Claus Dalby.
  Endnu en gang tak for en fantastisk dag den vil jeg aldrig glemme.

  Venlig Hilsen Jesper

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Jeg var en af de meget heldige der fik lov at se hele herligheden up close and personal i dag. Til Jytte må jeg blot nævne at duftene bestemt er skønne. 1000 tak for den dejlig oplevelse du har givet os i dag. Jeg sidder med en del foto og sortere mens jeg endnu engang kan glædes over de smukke bede. Det er rart at kunne sidde i fred og ro og opleve det igen da man næsten blev overfyldt af indtryk (altså på den gode måde).
  Jeg glemte desværre at forhøre mig om hvilke roser og klematis du har valgt til dine buer. Skulle du få tid kunne du måske nævne det på bloggen en dag.
  Jeg følger dagligt med og har gjort det fra day one. Hvad jeg efterhånden ikke har lært ...tak for hjælpen med de praktiske tips men nok mest for at formidle have glæden. Det har givet livet et nyt og herligt krydderi jeg ikke tidlige var klar over jeg manglede.
  Det er dejligt for os "unge" at kunne søge hjælp ved alle I garvede have folk. Tak tante grøn for tips ang. purpursolhatte som jeg drømmer om næste år.

  Der skal vist også handles i Bilka i 2012 det bliver fantastisk at kunne købe fine stativer.

  Endnu engang tak
  De bedste hilsner fra Josefine i den anden ende af skoven.

  (mon ikke en af dine søde duer kunne forvilde sig ned til mig, jeg skal nok tage mig bedre af den en spurvehøgen).

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Lige landet her på Vestegnen ved København, det var bestemt den lange tur værd, det vil ikke have været foruden, tak fordi det blev os forundt at se din skønne have. Det er dejligt at blive inspireret til måske bare med små midler at lave forandringer, for det bliver der helt sikkert både i min og datterens have.
  Endnu en gang tak fordi vi måtte komme.
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  MANGE TAK for en fantastisk oplevelse i din have idag. At du lukker os ind og lader os få del i din smukke private have er en stor gestus og jeg er helt "beruset" over dens mangfoldighed og liv.

  Håber at du også har nydt dagen og på trods af alle spørgsmålene og de gentage de svar stadig har lyst til at dele din have.

  Imorgen må jeg på planteskole og finde phlox med gevind ;-)

  Mange hilsner Rikke Møllebjerg

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Så kom vi tilbage til Falster, os 4, der var på besøg i din have. Vi fik også besøgt en have på Fyn på vej hjem. Nu skal vi bare lige pakke ud efter vores tur (vi måtte jo have madpakker m.m. med, idet turen jo var lang), men det var alle kilometrene værd.

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Tak for endnu en skøn video, også den fra i går----
  OG STOR TAK fordi du lige tog dig tid til at vise os andre din smukke have.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  En underskøn video og smukke billeder oven for. Hvor ER det dejligt at læse, at dine gæster har dejlige indtryk og inspiration at tage med hjem. Det er i sandhed en dejlig skønhedsplet, som har mange haveændringer på samvittigheden.

  @ Josefine vil jeg da lile pippe, at denne blog har en dejlig søgefunktion øverst til højre. Hvis man søger på "rosenbuer" kommer bl.a. dette frem: http://www.clausdalby.dk/2010/04/slyngende-planter-i-skn-forening.html. Så kan man bare slupre i sig :-)

  SvarSlet