Video d. 28. august 2011

 

Weekendbilleder …

17 kommentarer:

 1. Tak for en skøn vidio og rigtig god tur til Hune og Skagen, glæder mig til at hører nyt derfra.
  God Søndag til Dig.
  Hilsen
  Dorte

  SvarSlet
 2. Fin sensommervideo, tak...

  Nyd dit refugium i Skagen og god arbejdslyst.

  SvarSlet
 3. tak for endnu et dejligt klip fra din vidunderlige have, tror snart jeg lægger en løbetur forbi, så jeg håber ikke det er blevet alt for tæt ud mod skoven.
  Hilsen Ann
  Og god tur.

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig vidunderligt ud. Pragtfuldt med så mange blomster så sent på sæsonen. Jeg må dog indrømme, at jeg har grinet lidt, for jeg har svært ved at forstå, hvor du vil gøre af alle de planter, som står klar til at komme i jorden. Du godeste menneske. Godt nok har du erfaring med skrueteknikken men alligevel. Forhåbentligt får vi senere at se, hvordan det kommer til at se ud. Tak for kigget. Det var som sædvanligt meget inspirerende.

  SvarSlet
 5. God tur til Hune og Skagen.. Men det må da være svært at forlade sin have i længere tid når den er så smuk som nu?
  kh Gunvor

  SvarSlet
 6. Lige mine tanker, Nette :-D
  Men vi ved jo at Claus får plads til hele til sidst alligevel.
  Tusind tak for en skøn video fra din have i det dejlige morgenlys.
  Jeg kunne gå rundt og 'meditere' over alle de dejlige planter i timevis.
  Rigtig god arbejdslyst i Skagen :-)

  SvarSlet
 7. kære Claus
  Tak for dejlig rundtur rundt i haven, dejligt at se alle de flotte blomster, der blomster nu. Håber at der var mange mennesker til dit foredrag i Hune og vejret var med jer. God tur til Skagen og god skrivelyst. Jeg glæder mig til din næste bogudgivelse i november.
  Store knus her fra det Midtfynske Pia

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Tak for endnu en dejlig video fra din have.
  Og så var det bare skønt at være i Haven i Hune i dag og høre dig have tid til rigtigt at fortælle om Anne Just og jeres oplevelser sammen.
  Det var også dejligt at se haven igen, efter at have set tv-udsendelserne fra haven deroppe. Og hvor er der da lavet meget, siden jeg sidst havde været der. Det var virkelig hele rejsen værd!
  Kan du nu have et rigtig godt ophold i Skagen
  Kærlig hilsen og tak for i dag!

  SvarSlet
 9. Tak for denne skønne og lange tur rundt i haven. Dejlig sensommer stemning.

  Glæder mig til Hemmelige Haver...

  SvarSlet
 10. Hej Claus.

  Tak for en vidunderlig tur rundt i haven og rigtig god tur.

  Kan ane lidt forkølelse?! God bedring.

  Kærlig hilsen

  Inge Sørensen

  SvarSlet
 11. Tak for en super video og et godt foredrag om Annes og dit haveliv.God tur til Skagen.

  Kærlig hilsen

  Margrethe

  Ps.Din gartner Preben er en herlig gæv gut.

  SvarSlet
 12. Kære Claus,

  upz...blev "smidt af" for første gang i lang tid, så jeg prøver lige igen:

  Mange tusind tak for en lang, smuk og næsten meditativ havevandring sammen med dig i din underskønne have på en stemningsfyldt søndag morgen. Det var ren balsam for sjælen på denne Monsun-regnvejrsdag.

  Er dybt imponeret over det fantastiske flor, du stadig har, her sidst i august måned. Nogle kan jo næsten ikke vente med at få pakket havemøblerne sammen og få "afsluttet" havesæson 2011. Men lad os endelig holde gang i vort blomsterflor så længe vi overhovedet kan, for vinteren er så uendelig lang.

  Ligeledes mange tusind tak for et smukt, fint og kærligt foredrag om din blomsterkæreste i Hune igår. Det var rørende at stå i Annes have og høre dig fortælle både sjove og gribende anekdoter om denne blomsterdiva og store personlighed.

  Jeg var som altid ved at blive blæst bagover af forundring og BEundring, da jeg trådte igennem haveporten ind til Annes have. Denne fandenivoldskhed, kompromisløshed, kunstneriske detaljerigdom, frodighed, skønhed og atmosfære kan kun en sand kunstner skabe. Haven er et unikum og jeg kunne virkelig unde ALLE at besøge dette enestående haveunivers.

  Ønsker dig et rigtigt godt, produktivt, inspirerende og kreativt skrive-ophold i Skagen, Claus. Kan forestille mig, at det er et rigtig godt tidspunkt på året at skrive havebøger på. Og jeg glæder mig ustyrlig meget til din næste bogudgivelse, som helt sikkert vil hjælpe mig igennem november måneds frygtede mørke og rusk. Kunne man mon kalde din november-bogudgivelse for et "støtte-bind"!?!? "Støtte-bind" nr. ???:o) Ja, hvilket nummer er det mon efterhånden?!?!?:o)

  Kærligst
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 13. Hej Claus.

  Tak for den dejlige tur rundt i din have. Sensommeren er smuk, men desværre også lidt vemodig, for tænk hvor lang tid, der går, før vi ser det hele igen. Her blæser det voldsomt og det sætter sit præg.

  Du må have et dejligt ophold i skagen, Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Tak for turen rundt i din hyggelige have. Vi fik også et lille kig gennem din hvide have, som jeg ikke synes, vi har set så meget til på det sidste. Det forekommer mig, at vi ser en hvid lupin i blomst. Kan man få en ekstra blomstring ved at klippe lupiner ned?
  God arbejdslyst - jeg glæder mig til din bog om hemmelige haver, for jeg er sikker på, at den bliver meget inspirerende.
  Mange hilsner fra Heddie

  SvarSlet
 15. Kære Heddie - ja, lupnblomstringen kan holdes vedlige ved vedvarende klipning.

  SvarSlet
 16. Hej Claus. Tak for rundvisningen. Du viste et sted at du har en masse du skal have plantet ud - og du nævnte akelejerne. Kan de ikke sås i foråret i drivhus? Eller skal de sås tidligt i drivhus og plantes ud før vinteren slår til? Jeg har fået nogle frø fra en venindes have.

  SvarSlet
 17. Kære Stina - du kan så akelejer hele året.

  SvarSlet