Video d. 6. august 2011

 

Lidt auguststemning …

10 kommentarer:

 1. Det är ett sant nöje att se din trädgård!! Jag är så imponerad hur du får till det så snyggt! I videon som du visar så pratar du om 4 st små rödbladiga träd/buskar, men jag uppfattar inte namnet på dem? De var jättefina. Skulle verkligen vilja få till en sådan fantastisk rabatt.
  /Ha en fortsatt trevlig helg. Maria

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Ja, jeg kan altså godt forstå, hvorfor alting hos dig bliver ekstra stort og flot: Du roser det jo til skyerne, og det må da være den allerbedste gødning - også til blomster!
  Lækkert, lækkert på en fantastisk sommerdag: Først Haven i Hune og så en video fra Mester himself.
  Claus, du må altså gerne videofilme med forklædet på - jeg tror altså ingen af os, dine fans forventer jakkesæt og slips:o))
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 3. Hei Claus. Flott kombinasjon med solhatt og frøstjerne. Dessverre er ikke denne frøstjernen herdig her hos meg, har prøvet gjentatte ganger, men den greier ikke vinteren. Denne gangen var jeg ikke så heldig å bli trukket ut til å besøke hagen din,
  (var der i juni), men håper på bedre lykke en annen gang.Det er spennende å se hvordan hagen endrer og utvikler seg igjennom sesongen.Ønsker deg en god hage-helg. Hilsen Mette

  SvarSlet
 4. Tak for det smukke syn, det hele er jo så harmonisk og matchende hos dig. Jeg håber at du har haft en god dag i haven, det har jeg i hvertfald:)

  SvarSlet
 5. Kære Maria - det er blodblomme, Prunus cerasifera atrpurpurea

  SvarSlet
 6. Tak for video.
  Det ser bare så skønt ud !
  Gad godt at august var længere end de 31 dage...

  SvarSlet
 7. Blå skyer ,, yndefuldt, det er bare en vidunderlig sammensætning du har der. Og det lader til at du har det fugtig endnu. Her er der faktisk tørt flere steder, og der er visse stauder der hænger, så jeg har allerede været rundt med vandkanden.
  Her i ferien har jeg været i Birkegårdens Haver. De har osse rudbecia, i deres præiehave, ojoj,
  kom i tanke om du har skrevet om manden bag haven i din bog, Havedrømme, og fandt afsnittet
  om Finn Bruun. Han er jo medejer af Annestines stauder!!! Så det må blive efterårets udflugts mål.. For han må da have nogle af de stærke stauder der er brugt i præiehaven. Der er adskellige på ønskelisten...
  Dine bøger og blog bliver altså brugt flittigt både til hyggelæsning og til opslag.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Tak for en dejlig video fra din vidunderlige have ---
  Tænk at gå rundt der!!!!!
  Du har vist os mange skønne haver, MEN jeg synes nu, din er den dejligste, den virker så let og fin - den sammensætning du har i din have.
  Violfrøstjerner og Solhat -- hvor er det smukt----
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Smuk kombination, frøstjernen bløder op på solhattens noget stive vækst, det ser rigtig dejligt ud. Solhatten er ellers en plante jeg har det lidt svært med.
  Der fik jeg vist sagt noget der kan blive til fare for mit liv og lemmer.crr

  Kærlig hilsen
  Engblomsten

  SvarSlet
 10. Kære Claus, åhh hvor ser det bare skønt ud. Jeg bed god mærke i at du viste os rasleblomsten :-) jeg har i en engelsk havebog set en meget smuk kombination med den! så til næste år er det et sikkert hit :-D
  K. Gro

  SvarSlet