Blomster på bordet

Lige nu, hvor jeg sidder og skriver på livet løs på ’Hemmelige haver’, er det i den grad hyggeligt at bringe haven indenfor.

 

20110919_083509 20110919_083028

 

Om sommeren har jeg ikke det store behov for blomster på bordet, for der nyder jeg dem jo udenfor.

 

20110919_082853

 

En ting er synet; en anden duften. Rosernes blandet med den lidt lakridsagtige aroma fra fennikel. Sikke en symbiose.

 

20110919_082910 20110919_083137

12 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Skøn buket du har fået på bordet i dag, er det Pat austin rosen du har iblandt? den er bare flot som den står der.
  Jeg har den sammen i flammebedet sammen med Doris Tystermann, Crown Princess Margareta og Summer Song, dejlige farver. Jeg kan ikke huske om du har andre roser i dit flammebed?
  Forsat god skrivelyst til dig.
  Knus herfra det midtfynske hvor solen skinne lige nu Pia

  P.s Har du fået lavet dobbelt indlæg om Årets sidste blomster?
  .

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Det er en ualmindelig fin og varm efterårsbuket, og fint farve afstemt. Har selv hentet roser ind da de bare bliver ødelagt af det lidt stride efterårsvejr, ´Walled Garden´ eller ej. Er det Bronze-Fennikel, som jeg vist nok så i dit flammebed? Og et forsigtigt gæt, er den anden en Røllike ? Denne er rigtig fin. En smuk buket, som lyser op og udstråler en sjælden varme på denne, lidt grå, våde og vindomsuste mandag.
  Noget andet der vil varme og løfte dagen idag, jeg skal på posthuset og hente én af dine fantastisk dejlige bøger. Nej, hvor jeg glæder mig. Er sikker på at jeg får en skøøøn aften.

  Kærlige hilsener,
  Iris.

  SvarSlet
 3. hej claus...flotte farver, ja og ikke mindst på denne tid af året er det en fornøjelse at kunne klippe lidt af det som stadig er i haven
  Diana

  SvarSlet
 4. Fin og flot. Er det ikke en røllike i blandt?
  Jeg har en rød en af slagsen. Og synes de er så dejlige i buketter. Dér kan man sige den træde i karakter og kommer til udtryk med sine fine farver og blomster.
  Venlig Hilsen
  Vibeke V. Andersen

  SvarSlet
 5. Dejlig dejlig buket! Har også plantet masser af fennikel også den fine broncefennikel og gæt hvem jeg har fået den gode ide fra? ;-) Kram fra Fru Krull

  SvarSlet
 6. Kan godt forstå du nyder din fine lille buket. Dejligt at have noget pænt at se på, hvis tankerne lige skal samle sig ind imellem i skriveproccen :-)

  SvarSlet
 7. Åh, det er jo lige mine rosen-farver. Hvor vidunderligt. Du bliver bare "nødt til" at fortælle hvilke rose(r) det er... "Lady Emma Hamilton"? Austin-roserne har et fantastisk udvalg i denne farveskala, og det kan være svært at begrænse sig, særligt når man har haft næsen dybt begravet i deres duft :)
  Måske man ligefrem bliver inspireret til et større rosenbed?!! Den slags er jo ikke det værste der kunne ske... Elsker hele processen, lige fra første tanke, over rokaden til det "endelige" resultat - som i regel ikke er endeligt alligevel. Gud ske lov!
  Tak for en altid ualmindelig smuk og inspirerende side.
  De bedste have-hilsener til alle fra Majbritt

  SvarSlet
 8. Hei Claus
  Denne var vakker:):) Tenk at noen ikke liker disse fargene??? Den ideen med fenikkel må jeg kopiere neste år. Den er rett og slett noe helt eget i selskap med ulike blomster.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 9. hej Claus,

  hvor ser det bare godt ud!! og lyder som en lækker og spændende blanding med roser og fennikel :D

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 10. Hej Claus. Jeg blev ligesom lidt inspireret af denne smukke buket, ville du have noget imod, jeg malede den og lagde den ind paa min blog? Jeg ville selvfolgelig naevne, hvor den kommer fra. Du kan svare mig paa jnmcp@yahoo.it. Hvis jeg ikke hoerer noget, vil jeg gaa ud fra , at det er ok.

  SvarSlet
 11. Ups, kom lige til at laese det, som er skrevet paa din sidebar, der staar jo allerede svaret, saa glem ovenstaaende.
  Ha' en god dag.

  SvarSlet