Det bløde lys

Vi, der fotograferer, ved, hvor svært det kan være at bringe sollys ind i billederne. I mange tilfældet bliver det for hårdt.

 

20110919_074157 20110919_072247

 

Men lige nu med septembers bløde lys er det noget nemmere at tage smukke billeder. Og for at få den særlige transparens skal billederne tages i modlys.

 

20110919_073332 20110919_074331

13 kommentarer:

 1. Så vackra bilder! Ja, det är svårt med ljuset, hälsar Lotta :)

  SvarSlet
 2. Lære Claus
  Ja - det sollys har virkelig drillet mig, især da jeg er vild med de hvide og gule blomster. Nu har jeg knækket koden rimeligt til det med lidt indstillinger og så dit gode råd om at liste enten tidligt ud og tage billeder om morgenen eller sent på dagen. Billeder i modlys er min næste udfordring - det ser så flot ud når du og andre laver det trick.

  SvarSlet
 3. uhhh ha ....hvor lækkert Claus. Specielt det med den stolte kavaler. Den er da bare ikke til at stå for. Det er nærmest den man tegner som barn, - så køn og alligevel enkel i formen.

  Håber vi får mange solskinstimer i efteråret, så vil jeg teste dit fif ;)

  kh
  Eva
  Evigglade.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Utrolig flotte bilder Claus! Klem Ellen.

  SvarSlet
 5. Neeej hvor dejligt! Mere eye candy ;) Har en fin samling af dine billeder som jeg bruger til baggrund på min pc - fantastisk! Lennart spæner også rundt i øjeblikket og "foreviger" som han kalder det :) 2 dejlige bøger dumpede nemlig ind i af døren igår - ikke fra Klematis - om digital foto og så var Nikon i sving.
  Jeg bruger også dine nærbilleder til at skæve efter når jeg modellerer mine fondant og marcipanroser. Holder dine endnu? Tak for dejlige billeder - stemningen mærkes og duften fornemmes. Ih hvis man ku billeder med duft!!
  Stort knus fra Præstø idag

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Du har virkelig taget nogle smukke billeder af disse blomster, hvor er de smukke og du en dygtig fotograf.
  Også dine buketter ser fine ud--
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Det er super fine billeder. Tager du billederne på stativ og hvad er lukketiden?
  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 8. Claus, hvor har du mange evner :-)
  Det er nogle utrolig flotte fotografier du her disker op med. Du har vist for længst rundet det punkt hvor du kan kalde dig professionel autodidakt ... !

  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Disse billeder kan man vist godt kalde poetiske, uden at tage munden for fuld

  SvarSlet
 10. Det ser bare smukt ud Claus!! - helt enestående :-)
  Knus Gro

  SvarSlet
 11. Hej Claus,

  Jeg må altså også lige rose dig for dine fantastiske billeder - særlig den stolte kavaler, synes jeg er himmelsk og aldeles fortryllende.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet