En dejlig dag

Man ville være et skarn, hvis man ikke gik sig en god lang tur på en dag som i dag, hvor det her i Skagen har været helt vindstille og et par og tyve grader. Så det gjorde jeg – ind til byen og mærke folkelivet. En helt igennem dejlig dag.

 

 

20110829_110239

 

Klitgården – den gamle Kongevilla, som man kalder stedet her i Skagen - ligger stateligt ud til Kattegat syd for havnen. Fra mit værelse, der vender mod nord, ser jeg både hav og by.

 

20110901_131216

 

Lige udenfor døren blomstrer lyngen, og der er en frisk duft af hav. Kan man så forlange mere?

9 kommentarer:

 1. Nei, det synes jeg ikke - det høres nydelig ut :) En perfekt og inspirerende dag i alle henseende etter mitt syn. Å komme tilbake til den bølgende lyngen må jo ha vært en 'grand finale'. For et vakkert landskap du omgir deg med på Klitgården!

  SvarSlet
 2. Ja, Skagen är så fint. Det ser litet dimmigt ut där tycker jag......

  SvarSlet
 3. Nyd den skønne natur ved Klitgården, og tak for de dejlige billeder! Jeg roede i kajak forbi Klitgården flere gange i juli måned, det var en skøn oplevelse at se kysten og Kongevillaen fra vandsiden. Fantastisk at du kan skrive din bog et så dejligt sted.
  Mvh Lisbeth, Half Moon Bay, Californien

  SvarSlet
 4. Skagen er jo bare så deilig. Lyset gir en følese av frihet, og man kjenner at man lever når man kjenner lukt av saltvann og vind. deilig med slike dager, når vi snart går en lang vinter i møte.
  Riktig god helg.

  Mvh Cathrine

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Nej, du kan ikke være mere heldig, det er bare om at nyde de stunder man får foræret når vejret er så godt oppe ved dig, og havluften gør en glad. Hernede har det ikke været for varmt, endda men en enkelt regnbyge.
  Knus herfra det Midtfynske Pia

  SvarSlet
 6. Ah! Så herlig, Claus!!

  STOR klem
  Anette:)

  SvarSlet
 7. flotte billeder , jeg kan da godt forstå du havde lyst til at gå en tur i dag.Det har jo simpelthen været det skønneste vejr. flotte billeder af den blomstrende lyng,jeg har selv været på tur efter en lyng buket i dag..elsker farven,og årstiden...god aften til dig

  SvarSlet
 8. åh....der er så skønt i Skagen.....og det hus, har jeg malet med akvarel den sommer, jeg var på malerkursus i Skagen......

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Nej så kan man bestemt ikke forlange mere. Havet - både lyden fra bølgerne, duften, farverne, lyset. Det er simpelthen det bedste sted for dig at færdiggøre din bog om Hemmelige haver - som jeg glæder mig virkelig meget til!
  Nyd nu de dejlige indtryk så meget du kan, det er godt for hjernen.
  Mange hilsner
  Mette Marie

  SvarSlet