Endnu en buket

Som nævnt i går blev hele hjemmet i forgårs fyldt med buketter, som Ana havde lavet.

 

 20110929_080710

 

Blomsterne var selvfølgelig afstemt de forskellige rums farver, så i den abrikosfarvede spisestue, var blomsterne i varme toner.

 

20110929_080737 20110929_080839

 

På denne årstid, hvor naturen begynder at gløde, har jeg ligefrem brug for de varme toner.

17 kommentarer:

 1. Claus, hvor er den fortryllende smuk. Hun er jo et sandt geni!

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn! Elsker efterårsfarverne og det vilde, naturlige look!

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke! herligt med alle de forskellige matchende blomsterfarver
  kh lone.g

  SvarSlet
 4. Smukt, smukt smukt
  hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 5. Hej Claus,

  Hvor er denne buket overdådigt smuk. Hvor kunne jeg ønske, at jeg havde de kunstneriske evner, det kræver at sætte sådanne buketter sammen. Nogle har den evne, og andre har den ikke. Og jeg må sande, at jeg har den ikke! - så er det jo dejligt med den inspiration, man altid kan hente her på bloggen. Tak for det.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Kære Claus,
  En hilsen til Ana for hendes overdådigt smukke buketter.
  Herligt, at hun kan sørge for, at du også har et flammebed indendørs - bl.a.
  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Sikke smukke buketter. Var ude og købe storkenæb patricia ved en gartner idag. Nævnte at jeg havde fået ideen fra dine børger med at plante storkenæb tæt på roserne....da jeg nævnte dit navn så han ud som om jeg havde bandet. Claus Dalby har skabt kaos... sagde han og så blev jeg paf.. Håber ikke at du møder modstand rundt omkring, for jeg kan virkelig ikke se du har fortjent det. Dine skønne bøger og have programmer og denne blog er mig til STOR inspiration. Mon ikke bare den kære gartner er misundelig?? Herfra al den støtte du har brug for. God weekend Rikke Møllebjerg

  SvarSlet
 8. Kære Rikke - 'Kaos'? Fik du det præciseret?

  SvarSlet
 9. hej Claus

  hvor smukt, simpelthen :D

  Må jeg foreslå, at du lægger disse billeder ind under valgmulighederne under 'send en hilsen' - det var lige præcis dét, jeg havde brug for i onsdags, da jeg skulle sende en hilsen til en tidligere kollega i anledning af hendes fødselsdag :D

  Det fås ikke smukkere - tak til Ana for inspireret sammensætning (er det Doris Tysterman-rosen, der sidder der så smukt midt i?)

  kh og god weekend med endnu et par dejlige eftersommerdage

  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 10. Kære Sweetpea,

  det er en fuldstændig vidunderlig buket Ana har begået. Det er helt utroligt, hvor meget sjæl, herlighedsværdi, stemning og personlighed en havebuket kan tilføre vore huses forskellige rum. Det er så livsbekræftende at kunne invitere lidt af haven eller naturen indenfor i en vase. Jeg har selv et stort behov for også at omgive mig med blomster indendøre.

  Mon ikke det er en af Anas yndlingsopgaver, at binde disse bugnende og overdådige havebuketter til jeres smukke og smagfulde hjem?:o) Det må slet ikke være noget dumt job:o) Tænk, at få lov til, at blive sluppet løs med en saks i dit blomsterparadis og bare plukke løs, for bagefter at kunne arrangere en buket i een af dine smukke vaser:o)

  Kære Rikke,

  sikke dog en joykiller af en gartner. Mener han mon: "Claus Dalby har skabt kaos" som i "Kunder kommer og efterspørger plantenyheder, introduceret af Claus Dalby, som vi ikke har sørget for at få skaffet hjem", - eller som i: "Visse planter bliver revet væk, fordi Claus Dalby har anbefalet dem" eller mener han monstro, at "Claus Dalby har skabt kaos" som i " Jeg er bange for at Bilka render med alle mine kunder, fordi Claus Dalby har indledt samarbejde med Danmarks største varehus-koncern"!?!?!?!?!?!

  Rikke, nyd du dine Patricia storkenæb. De er fantastiske sammen med roser, især Rose de Rescht. Claus, nyd du din velfortjente succes og din stjernestatus som Europas mest indflydelsesrige havekunstner og haveekspert. Det er jo ikke alle, der er ligeså rummelige, positive, generøse og large som du:o)

  Og kan I så allesammen se at få lukket ned for computeren og SPÆNE ud i jeres haver. Vi skal have tanket noget sol, lys, energi og haveglæde op i vores livskvalitetsbeholder, inden det atter bliver ruskumsnuskvejr igen. Hvis nogle skulle kunne holde mig indendørs i denne mirakuløse løvfaldssommer, vi får i denne weekend, skal de ihvertfald binde mig:o)

  Solskinshavehilsner til alle fra TANTE GRØN

  PS. Søde Claus, kan ikke flytte din skrivecelle ud i lysttemplet denne solbeskinnede og varme weekend?:o)

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Hvilken overdådig smuk buket.Der skal virkelig noget til for at matche din elegante og efter min smag, lækre spisestue. Wuauww. Men det klarer Ana jo helt exeptionelt. Hvem der havde hendes evner udi blomsterbindingskunsten. Fantastisk.
  Til Rikke´s gartner ku´ jeg fristes til at sige, ´misundelsens brød er svær at tygge´, men Claus Dalby er kommet for at blive! Måske de rundt omkring skulle ´ruske lidt op´, fornyelse er ikke at kimse af. Heldigvis er der også gartnere som ´følger rigtig godt med´ og som du kæreste Claus, følger devisen, hvo intet vover, intet vinder.
  Ønsker dig en fortræffelig smuk dag.
  Kærligst Iris.

  SvarSlet
 12. Fantastisk smuk buket, som passer til de smukke møbler, vi kan se på billedet :-)

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Nu ved jeg jo ikke, om du har fået forklaringen på, hvorfor Rikkes gartner sagde "kaos" - ellers tror jeg, jeg har forklaringen:

  Det er simpelthen kaos på landevejen, han mente! Tænk alle de biler, der er på vej til Bilkas planteafdeling, hver gang du har lanceret noget nyt der. De store plakater med dit kontrafej uden for Bilka har det som Misse Møghe i Matador: "De drager". Ergo mere "kaos" på landevejene.
  Og så må vi da ikke glemme alle dem, der tager i alle landets planteskoler for at lede efter bestemte planter, du har nævnt her på bloggen. Nogle har ligefrem anhængeren med og sinker trafikken. Jo Claus: Du har sørme skabt kaos - men det er altså af den allermest positive og givende slags, der findes.

  Skulle jeg nu tage fejl, at det ikke var det, gartneren mente, ja, så mener jeg, manden har et stort problem med sine handelstallenter, og at han snarest skulle tage og "hoppe med på vognen".

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Den smukke buket med dens placering er jo forrygede. Hvis man kigger på billede 1 og forestiller sig stuen uden buketten, er det tydeligt at se, hvordan buket og stue fremhæver hinanden.

  Mht. kaos ville jeg ikke tage det så tungt. Jeg er ofte på planterskoler og i særdeleshed ofte på Aldershvile Planteskole, og da dit samarbejde med Bilka startede, var de forståeligt nok lidt nervøse. Men jeg er overbevist om, at du har været medvirkende til øget salg hos planteskolerne rundt omkring. Jeg er ikke så speciel, og jeg er et strålende eksempel herpå. Jeg har købt flere ting hos Bilka siden dit samarbejde med dem startede. Mange krukker og også flere stauder (der er selvfølgelig også røget andre ting fra andre afdelinger ned i kurven, nu jeg var der :-)). Men. Der er langt til Bilka for mig, så det er hos Aldershvile jeg lægger langt de fleste kroner. Ofte på baggrund af inspiration fra dig. Jeg har også været en småflittig kunde på nettet af samme årsag.

  For nogle uger siden stod jeg i kø for at betale hos Aldershvile, og foran mig stod en dame med forskellige ting i vognen. Hun stillede et spørgsmål til damen ved kassen, hvortil jeg ikke fandt svaret fyldestgørende. Jeg blandede mig lidt (what a surprise), og tilføjede "til det siger Claus Dalby at .....". Hertil svarede damen: "ok ..... hvem er Claus Dalby?", hvilket afstedkom stor undren hos mig og et afsluttende "det må siges at være en fejl, du ikke ved det, når du har have, men gå hjem og google ham, så går det hele nemmere". Damen bag kasseapparatet tilføjede: "Ja, det er virkeligt en fejl, at du ikke ved det. Du bør afgjort kigge på hans bøger".

  Så hvis der står en enkelt mavesur planteskolemand et eller andet sted, så lad ham stå. For det kaos du har skabt er nok, at der pludseligt kommer forespørgsel på planter, som de så ikke har og muligvis har svært ved at skaffe :-)

  Vejret er SKØNT lige nu. Så nu vil jeg lige surfe lidt mere rundt mens jeg drikker min kaffe og så gå ned i haven og få ondt i ryggen af at lægge nogle hundrede forårsløg. For den tossede og besværlige idé har jeg fået af en vis Hr. Dalby :-) Håber på en video senere som jeg kan nyde i en pause.

  PS: Undskyld det blev lidt langt.

  SvarSlet
 15. Hej Claus og Ana

  Bare det var mig der fik lov til at plukke i din have Claus.

  Det kunne være en oplevelse der blot ved tanken - får min hjerne til at gå i selvsving.

  Hvor er I bare gode. Denne buket er jo et syn - man sent vil glemme. Det kunne endda være at man var nødt til at eksperimentere lidt ud i de skønne varme toner.

  Lige nu er det jo et skønt varmt lys. Håber vi er heldige med nogle uger af godt vejr.

  Gartnerens indsnævrede syn på din skønne person, skal du blot glemme. Han burde da vide at når det regner på præsten - drypper det på degnen!

  Knus fra
  Eva
  Evigglade.blogspot.com

  SvarSlet
 16. Hej Claus.

  Der er ikke noget så dejligt livgivende som sådan en smuk buket, det skulle da lige være at binde den. Jeg nyder også at lave buketter, men nænner ikke altid at tage lige de blomster, som måske passer aller bedst, fordi jeg ikke har dem i industrielle mængder.... nej, nej bestemt ingen misundelse, måske lidt vårgrøn!

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 17. Kære Claus

  Jeg har nydt vejret i disse dage, så nu læser jeg baglæns på bloggen og du må undskylde min mærkelige rækkefølge af kommentarer :-)

  Buketten er skam smuk, men jeg kan ikke lade være med at tilføje at det er rummet den indgår i, der virkelig giver det hele et fuldendt indtryk! Hvor er det en smuk og elegant stue, Claus. Jeg kan så godt lide din stil i indretning, og jeg er ret imponeret over dine møbler, hver gang jeg ser et billede med dem. Der er så mange flotte detaljer, helt som i din have :-)

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet