Et oppusteligt drivhus

Som nævnt var jeg forleden på den store Spoga-masse i Köln sammen med Bilkas indkøbere. Her præsenterede man en række nyheder indenfor havetilbehør.

 

 

Hvad siger I for eksempel til et oppusteligt drivhus til vinteropbevaring af sarte vækster? Det var ikke et af de produkter, der røg ’ned i kurven’. Men ideen er både sjov og anderledes, så I skal da lige præsenteres for den her.

 

Se en præsentationsvideo her.  Firmaet, der sælger disse huse, findes på www.herbagard.de

 

Selv om I ikke kommer til at se disse huse i Bilka næste år, lover jeg, at der er mange nye tilbehørsting på vej: En serie af sommerblomstfrø, som jeg har sammensat. Det samme gælder for løg og knolde. Mine store kegleformede plantestaiver, plantereoler, staudestativer, smukke redskaber, kunstlys til frøspiring, minidrivhuse med varme til forspiring, lækre potter, små papirbindere til opbinding og meget, meget mere.

25 kommentarer:

 1. Ideen er da god. Men det er godt nok en hidsig blå farve, man skal trækkes med.
  Tak for gode input sommeren igennem.
  På en regnvejrsdag er det rart at kunne finde solskin på din haveblog.
  Tak for det!

  SvarSlet
 2. De er da godt nok grimme! Kunne du ikke få Bilka til at finde nogle at de store, runde jernfade du selv har? Jeg glemte at spørge dig, da jeg var på besøg i din have.
  mvh
  Bente

  SvarSlet
 3. Vi får hoppas att Stora Stygga Vargen inte kommer och puster utifrån! ;-) (Tänk på hur det gick för de tre små grisarna).

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 4. Uden at sige for meget, så går den der slags vist kun i Tyskland.. Men sjove og sikkert anvendelige er de vel.. :)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en drøm Claus! Glæder mig til at shoppe ind næste år I Bilka.
  "Man skal aldrig gå ned på gear", som min mand siger :-)

  Bedste hilsener Lisbeth

  SvarSlet
 6. Kære Bente - vi er på udkig efter jernfadene. De er bare ikke så nemme at finde. Det firma, jeg købte dem fra i tidernes morgen er lukket.

  SvarSlet
 7. kære Claus
  Måske ikke lige de kønneste drivhuse, du har fundet her, man kunne måske nok have sine bange anelser om, at de ikke kunne sælges her i landet.
  Med hensyn til alle de andre fine ting du nævner, er det nok godt det snart er jul, så vi kan ønske os penge i julegave, for der bliver vist mange ting, vi gerne vil have til næste år, når de begynder at komme frem i bilka. Vi håber, at der er nok af det, så vi ikke skal køre forgæves efter det.
  Forsat god dag til dig Claus.
  Knus hernede fra det Midtfynske, hvor det rumler i det fjerne Pia

  SvarSlet
 8. man skal nok ikke have megen efterårsstom för ens oppustelige blomsterhus er blevet til naboens oppustelige hundehus.

  :-)

  SvarSlet
 9. Åh nej dog hvor er de grimme! Selve idéen er god nok. Åh hvor jeg glæder mig til at se hvilke godter i har fundet til os! Kaster mig frygtløs ud i vinterlathyrus, Claus. Det skal prøves. Så må jeg lige ha købt mig kunstlys som i også har valgt men det er vel ikke i handlen inden marts?? Ja hun er godt gal, tænker du nok, men når jeg får en ide skal den altså afprøves:)

  SvarSlet
 10. Hej Mester.
  Sjov ide, men den går ikke i min have......
  Håber du har fået sovet ud, efter dit lille ´smut´i Køln. Glæder mig allerede til foråret, med alle de ting du skal lancere i Bilka :-).

  Nu hvor du er tilbage i skønne Skagen, tænkte jeg på om du ikke skulle forbi Mølbak med dit kamera......

  Efterårshilsner Bettina

  SvarSlet
 11. Hehe - sjove ser de ud og ideen er såmænd god nok. Meeen jeg vil nu foretrække et produkt med et lidt mere elegant design :-)

  SvarSlet
 12. hej.
  Hvordan har man kunne leve uden de drivhuse.... hmmm ja de kommer ikke indenfor havelågen her :) men ser da frem til andre spændende ting:) Anne Gine

  SvarSlet
 13. De er godt nok ikke kønne, men de lyder virkelig praktiske og da de skal bruget til vinteropbevaring ville man ikke komme til at se meget til dem. Jeg kunne bruge et at stille i mit kolde drivhus. Det er spændende hvad I så HAR købt:)

  SvarSlet
 14. Kære Cendie - hvis alt går efter planen, skulle kunstlyset være ude i butikkerne i anden halvdel af februar.

  SvarSlet
 15. Jeg ved ikke rigtigt om jeg skal grine eller græde over drivhusene ;O)

  Det lyder rigtigt spændende med de andre tilbehørs ting.

  Jeg sendte dig en mail 14. august, angående at få min blog på din blogliste, håber ikke at min mail er forsvundet.

  Mange hilsner

  Gitte

  SvarSlet
 16. Kære Gitte - har lige tjekket. Har ikke fået en mail fra dig, men nu er du sat på.

  SvarSlet
 17. Glæder mig til Bilka-forårs-besøg, jeg har tænkt mig - efter nogen års pause, efter dårlige resultater, at genoptage forspiring - og måske kan nye hjælpemidler være en hjælp til et godt resultat :-)

  SvarSlet
 18. Kære Sussi - hvis du f.eks. bruger en dagslyslampe, går det meget, meget nemt. Det skal jeg nok fortælle om.

  SvarSlet
 19. Ih hvor er jeg glad for at høre det! Hvis det lykkes så skal jeg nok prale :) Det skal du ligegodt ha et luftkys for! Mange tak for hjælpen!

  SvarSlet
 20. Den er da godt nok ikke køn, men hvis den virker efter hensigten, så skal man vel heller ikke have den stående i haven året rundt. Så er den vel kun ment som vinteropbevaring, så syntes jeg faktisk den er fantastisk. Jeg kan huske før jeg fik min vinterhave, at det var møg irriterende at jeg ikke kunne have citrontræer, oliven og kameliaer. Så hvis den ellers er frostfri evt. i et drivhus. så kunne jeg da godt bruge den.
  Annette

  SvarSlet
 21. Kære Claus.
  Oppustelige drivhuse ... i Vestjylland!! Tør næsten ikke tænke tanken til ende, de vil da i den grad være til fare for Helicopter trafikken til og fra Nordsøen ... smiler. Men der er sikkert nogen som kan bruge dem og synes de er nuser. Smag og behag, men sjove er de. Hér må vi forlade os på det absolut nagelfaste ...
  Glæder mig rigtig meget til at se ´stativerne´ og reolerne, og blomsterfrø-serierne, spændende. De bliver garanteret ligeså fine og vellykkede som prydløgløg- sammensætningerne. ...
  Kærligst Iris.

  SvarSlet
 22. findes der mon ikke noget lidt kønnere, dels til brug for overvintring, dels til forspiring ?

  SvarSlet
 23. Kære Claus
  Sidder her og griner, for de er da godt nok grimme disse drivhuse, men sikkert praktiske, meeen ikke i min have. Det lyder jo helt fantastisk vildt spændende med alle de herligheder vi har i vente. Kan næsten ikke vente, men nu nå efteråret er på vej, kan tiden jo bruges til armchair gardening, som også er helt vildt skønt. Fortsat god arbejdeslyst i det skønne Skagen.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 24. Ser rigtig meget frem til især de kegleformede plantestativer. De rustne er nemlig meget svære at opdrive her i midtjylland. Det oppustelig drivhus er vist heller ikke lige sagen her i det forblæste Jylland... Vi har 1½ ton sokkel på drivhuset - og det står!
  Kh Gitte

  SvarSlet
 25. hej Claus,
  det var da vist en voldsomt travl dag, du havde med de Bilka-folk :D og nogle sjove ting, I fandt.
  Sjov detalje med de drivhuse ...

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet