Noget af en overraskelse

Sikke en dag! En mindeværdig en af slagsen … I formiddags var jeg rimelig flittig og skrev en del, og kl. 12.30 gik jeg ned for at spise frokost. Jeg nåede at få et enkelt stykke rugbrød og en halv sild på tallerkenen, da dobbeltdøren pludselig gik op og fire mennesker med flag festligt og højlydt råbte hurra, hurra, hurra. I begyndelsen ænsede jeg ikke, hvem det var, og at det var mig, jubelråbene gjaldt, men så så til min store overraskelse, at det var fire af de allermest trofaste venner og kommentatorer fra bloggen.

 

20110909_154901

 

Jeg blev noget forvirret og nåede at tænke. Jamen, det her er jo frygteligt. De må tro, at jeg har fødselsdag, og hvordan skal jeg fortælle dem, at det har jeg altså ikke, når de nu var kørt så langt. I hænderne havde de vin og boblevand og en kæmpe pokal med den skønneste buket, jeg længe har set. Noget chokeret var jeg stadig, og lettere overrasket, da de alle fire kom hen og gav mig et knus, mens de sagde tillykke, tillykke, tillykke … Mon det er skjult kamera, nåede jeg at tænke.

 

20110909_154705 20110909_154726

 

Hvad er dette her for noget? Hvad går det ud på? Jeg var fuldstændig blank. Den fine pokal fik jeg overrakt, og da jeg læste, hvad der stod på det fine bånd, var det, at noget faldt på plads: ’1.000.000 Besøgende’.

 

20110909_154804

 

Jeg var godt klar over, at jeg hver dag, siden jeg begyndte at blogge i marts 2010 gennemsnitligt har haft mellem 2.000 og 3.000 besøgende dagligt, men at jeg næsten havde rundet den hele million besøg, havde jeg altså ikke den fjerneste anelse om. På ære …

 

 20110909_154815

 

Dette var altså grunden til at disse fire skønne mennesker, kom helt til Skagen. For at sige tillykke til mig og takke for bloggen. Det er da rørende.

 

På et medfølgende kort stod bland andet:

Vi lister os af sted på tå,

for vi skal ud og tælle.

Hvornår en million han nå,

ham Claus og så hans fælle …

20110909_115444_01

 

I skal selvfølgelig vide, hvem de fire gæster var: Fra venstre: Inga fra Ringkøbing, Syrenprinsen (John – gift med Jytte), Paw fra Amager og så Tante Grøn (Jytte) fra Mors.

 

20110909_154935

 

Er der noget at sige til, at jeg blev utroligt glad for og stolt over at få besøg af disse fire dejlige mennesker, der kom langvejs fra? Både Inga og Paw stod op i morges omkring kl. 3.30 i hver deres ende af landet for at være med til at hylde mig, og Tanten og Prinsen samlede dem op på vejen. Det er da bare rørende.

 

Heldigt var det, at det var en smuk, smuk dag her i Skagen, så vi gik ind til byen og slog os ned i cafeen bag Skagen Museum og fik rigtig snakket. En mindeværdig eftermiddag for mit vedkommende. Tak til jer fire og alle I andre. Uden jer var der ingen blog, og jeg glæder mig til at fortætte. Mange år endnu …

 

Afsluttende skal siges, at der går et par dage eller tre, før millionen virkelig er rundet, men de fire ’musketerer’ ville være helt sikre på at træffe mig hjemme inden. Derfor …

 

En meget stor tak skal også lyde til Jesper fra 9haven, som også ville have været med i dag, men desværre blev forhindret. Det var ham, der fulgte med på min tæller. Uden ham var der sikkert gået måneder, før jeg eller andre havde tænkt på ’jubilæet. Også Frøken Iberis skal nævnes, for det var nemlig hende, der var bestilt til at lave den overmåde skønne buket. Tak, tak, tak …

47 kommentarer:

 1. Tillykke. Du har fortjent den fine buket, sang og pokal. Mere flittig blogger skal man lede længe efter, skønne, skønne billeder, inspiration og viden deler du ud af....Tak.

  SvarSlet
 2. Ja, en sån överraskning...då vill jag bara inflika med de övriga: STORT GRATTIS och en miljon tack för alla fina blogginlägg du gör...de förgyller våra kvällar!
  Kram från Lydia

  SvarSlet
 3. Hei Claus
  Den pokal og skjønne bukett er du ærlig fortjent. Gratulerer til deg, og takk til disse flotte menneskene som gjorde stas på deg.

  Til lykke med jubileet:):):)

  Unni

  SvarSlet
 4. Mange gange tillykke med det flotte besøgstal!
  Og hvor er det en flot buket!
  Det er fuldt fortjent at du på denne måde bliver fejret for alle de mange skønne indlæg du laver dag efter dag.
  Fortsat god aften og weekend.

  SvarSlet
 5. Det var en dejlig overraskelse du fik. Tillykke med de mange mange besøg på bloggen og tak for alle de gode og inspirerende indlæg og ikke mindst tak for alle de super skønne billeder du beriger os med. Jeg så med det samme at det var en Frk. Iberis buket hold nu op hvor er den skøn - jeg formoder at du stadig sidder med et kæmpe smil på læberne for det er da folk der forstår at vise deres begejstring:0)

  SvarSlet
 6. Hvor flot og dejligt for dig - tillykke ♥♥

  SvarSlet
 7. Tillykke Claus. Og tak fordi du deler alle dine tips og gode ideer. Der er jo en grund til de mange besøg.

  Godt du holder øje, Jesper - og herligt at du, Claus, blev fejret af så dejlige mennesker, sikke en dag med gode grin, er jeg sikker på. Hvor er hun er dog dygtig, hende Frk. Iberis.

  SvarSlet
 8. kære Claus
  jeg kan godt følge din forvirring - og så falder brikkerne på plads ... hvor hyggeligt at blive fejret på den måde. Stort TIL LYKKE også herfra (og tak til de 'vågne', der sørgede for alt det, der hører sig til sådan en dag :D ) hvor dejligt for dig og sikke nogle vidunderligt smukke blomster,
  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 9. juhu og stort tillykke..,. Det er alletiders at dine fans kan sådan overraske dig, det har du ærligt fortjent.,.en million besøgende flot. Det tror jeg ikke der er andre blokfolk der kan klare..
  Og så kan det ikke undre hvor stor virkning du har på planteindkøb rundt om i butikkerne, hihi.
  De fristelser du lige har vist, er osse sat på ønskelisten,, men gad vide hvor sart magnoliaen er?? det må tjekkes.
  Håber du har lyst og kræfter i mange mange år endnu til at friste os stakkels svage havesjæle.
  god weekend
  kh Gunvor

  SvarSlet
 10. Tillykke med det imponerende jubilæum. Og sikken en skøn overraskelse, sådan at blive fejret - hvor er de bare søde :-)

  SvarSlet
 11. He-he... man kan vist roligt sige at de tog r.. øhhh... jeg mener en vis legemsdel på dig!!! Godt gået til fire-banden!!

  Og så lige et tillykke med besøgstallet fra mig også :o)

  SvarSlet
 12. Gratulerer så masse, og oppmerksomheten er vel fortjent:)

  SvarSlet
 13. hej claus
  det var da noget af en overraskelse må jeg sige og en af de rigtig gode. og sikke en flot buket du har fået...
  tillykke med den føste million... nu følger vi med til den næste.

  hilsen anne marie

  SvarSlet
 14. Kære Claus og beundringsværdige fans, som står for denne smukke gestus.

  Jeg istemmer koret!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 15. kære claus
  stort tillykke med det flotte besøg på din blog..altid dejlige billeder -video med inspirerende fif og ideer
  . Kanon med sådan en surprice, super flot buket..kan godt forstå du blev lidt paf..
  Diana

  SvarSlet
 16. Stort tillykke med det flotte besøgstal :-)
  Kan godt forstå du blev overrasket, sødt og betænksomt af de mennesker der stod bag :-)

  SvarSlet
 17. Kære Claus - også tillykke herfra.
  Du har fortjent alle hurra og opmærksomheden. Du driver en dejlig blog og det er en fornøjelse at være flittig læser :-)

  Tak for de mange skønne indlæg fra din smukke have! Bliv endelig ved med at inspirere.

  Kh. Lone
  - minhavedagbog.blogspot.com

  SvarSlet
 18. Hi Claus Congratulations with 1 million visitors and nearly 1000 followers! Thank you for all interesting posts.
  Have a nice weekend,

  SvarSlet
 19. Tillykke med 1.000.000 jubilæet. Det er godt nok flot!
  Smuk buket - den er velfortjent. Søde mennesker der tager sig tid og ovenikøbet tæller dine besøgende!
  Tak for dejlige ideeer og opmuntrende billeder af samme.
  Det blir' en god week-end!!

  SvarSlet
 20. For en aldeles herlig og rørende overraskelse du fikk! Synes jeg ser deg, lettere forvirret :) Ja, du fortjener virkelig en påskjønnelse for det flotte og trofaste arbeidet du legger ned i bloggen. Det kan ikke ha vært enkelt å sette sammen en bukett til deg, men denne overgår jo alt! SÅ nydelig! Virkelig en flott hedersmann som deg verdig. Gratulerer, kjære Claus :)

  SvarSlet
 21. Et stort tillykke herfra med de flotte besøgstal. Det er en skøn buket. Dejligt at nogen sådan fejrer dig med en skøøøne buket. Du har gjort dit til at der efterhånden er så mange af os andre bloggere. Det er så dejligt at kunne udveksle ideer og og havetanker på denne måde. Jeg glæder mig til at følge bloggen i mange år frem.

  SvarSlet
 22. Gratulerer! Vell undt.
  Pokalbuketten var jo bare aldeles
  n-y-d-e-l-i-g Kos deg med heder og ære. Utrolig kjekt å lese bloggen din.

  SvarSlet
 23. Tillykke Claus,
  Jeg er så glad for at, kunne følge din blog det har været og er en stor inspirerende gave til mig.
  mange knus Gro ;-)

  SvarSlet
 24. Kære Claus Dalby
  Stort tillykke med millionen. Hvor er det dejligt, at der er folk, som tager initiativ til at hylde dig for din store indsats,ekspertise,viden og inspiration her på din blog.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 25. Tillykke med det flotte tal Claus.
  MEN det er jo heller ikke uden grund, at 1.000.0000 er nået - det er pga. den afsmittende haveglæde, som alle kigger ind forbi bliver smittet af.

  Tak du er en stor inspiration
  for os alle

  Havemúsen

  Tenna Salmon Kristensen

  SvarSlet
 26. Tillykke, Claus - det var da en fantastisk overraskelse for dig, fuldt fortjent med den store inspiration du er for os alle - og tænk at runde en hel million :) Hvor var det sødt af disse 4 at fejre dig på denne måde.
  Buketten er overmåde smuk.

  Tak for en fantastisk blog endnu en gang.

  Kh Ulla

  SvarSlet
 27. Stort tillykke her fra ,1mil. det er immervæk en del ,ikke så mærkeligt,hvis du spørger mig,altid hyggeligt at besøge din blog med mange gode tips,råd og billeder,den flotte buket den har du fortjent og pokalen skal vel hjem og stå på pejsen.mange hyggelige hilsner Maj-Britt

  SvarSlet
 28. Kære CLaus
  Et stort tillykke med den første million, det er et stort antal der har besøgt denne dejlige blog, men det er jo fordi du giver os alle rigtig meget. Men også fordi vi alle er ved at revne af nysgerrighed over, hvad du nu har fundet på, at skrive om idag.
  Det er altid rigtig indspirende og giver rigtig mange TOSSEDE ideer, som min mand plejer at sige.(Det er ham der graver hullerne og jeg planter HA HA)
  Det er en rigtig flot buket, du fik igår,du har vel ligget og kikket på de hele natten.
  Mange store TILLYKKE knus her fra det Midtfynske Pia

  SvarSlet
 29. Hej Claus

  Hjertelig tillykke både med overraskelsen og den første million. God weekend
  Mvh Maibritt fra trekantsområdet

  SvarSlet
 30. Et stort tillykke fra mig også. Meget flot resultat men frem for alt tak for al den inspiration og MOD du giver. Der er ingen betænkeligheder, når du er med på sidelinien.
  Venligst Janette

  SvarSlet
 31. Så hjertelig tillykke mange mange gange !!

  Hvor ville jeg dog gerne have overværet det. Jeg elsker sådanne overraskelser.... der var vel ingen, som filmede det ?

  SvarSlet
 32. Et meget stort tillykke med det superflotte besøgstal. Jeg ville gerne have været en flue på væggen, for det må have været sjovt og bevægende på én gang at overvære de 4s entre.

  Hvor er det vidunderligt at vide, at der er mennesker, som tænker på hinanden og gør sig umage for at glæde andre. Ros til de overraskende budbringere og til Iben for en meget smuk buket.

  Du har så sandelig fortjent det Claus, for du er selv et generøst menneske, som forskønner mange menneskers liv!

  SvarSlet
 33. Kære Claus.
  Et stort, varmt og hjerteligt tillykke med millionen, den velfortjente pokal og den overmåde smukke smukke buket. At du allerede nu har ´rundet´siger jo alt om HVOR god og seriøs din haveblog er. Du lægger så mange kræfter, og så megen flid i at videregive dine ´guldkorn´ og som oftest sanseløse smukke fotos og video´er, til alle os som trofast følger din gøren og laden. Super flot af haveentusiasterne at overraske dig idag. Også ros til dem.
  Håber du nyder din popularitet, den er dig vel ondt, og fuldt ud velfortjent.
  Kærligst,
  Iris.

  SvarSlet
 34. Stort tillykke til dig, velfortjent efter al den inspiration, du dagligt giver på din blog. Så smuk en buket. Igen tillykke fra Lisbeth,
  Silkeborg.

  SvarSlet
 35. Kære Claus, stort tillykke med millionen. Du har i den grad fortjent pokalen. Du er til stor inspiration med dine altid gode blogs og flotte billeder. Det er en nydelse at besøge din blog og helt vidunderligt, at der er så mange der påskønner alt det du deler ud af.
  kh Birgit og på gensyn mange år endnu fremover

  SvarSlet
 36. Det er dog den vildeste, smukkeste buket!
  Jeg har fluks sat den ind som baggrund på mit skrivebord, selvom billedet er lidt lille (og dermed bliver lidt sløret). Hold da op hvor er den flot.
  Jeg synes også at du i høj grad har fortjent enhver anerkendelse for gavmildt at dele ud af din viden og dine tanker. Mange tak <3
  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 37. Kære Claus
  Også stort tillykke med millionen fra mig, meget flot. Det er en stor fornøjelse at besøge din blog, du er meget omhyggelig med at lægge smukke billeder på bloggen - og endda videoer! Ikke noget at sige til vi vender tilbage når vi bliver så forkælede. Skønt. Du er et meget positivt menneske der spreder glæde. Godt initiativ af jer 4 have-bloggere mm, flot at I rev en dag ud for at overraske Claus - men hvem vil ikke gerne "ofre" en dag i Claus Dalbys selskab - og så i skønne Skagen! Fortsat god arbejdslyst og ophold deroppe i Nord.
  Mange hilsner
  Anne Ring

  SvarSlet
 38. Hej Claus.
  Tillykke tillykke med det fine resultat.

  Må sige du har nogle "opfindsomme" venner.
  Det var flot gjort, sådan at overraske dig.
  Tak for bloggen vi andre 999996
  ville også gerne været kommet, hvis de dog bare havde sagt til!!!!!!!!!
  hilsner JMN

  SvarSlet
 39. Kære Claus

  Det var da en dejlig overraskelse at få og stort tillykke. Det er fortjent med alt det sukker du lægger ud til bierne.
  Dejlig buket, en der kan gås på opdagelse i, den slags buketter er en sjældenhed og så helt uden bukkede palmeblade, befriende.

  Kærlig hilsen

  Engblomsten

  SvarSlet
 40. Kære Claus,

  selv tak tak tak. Det er OS, der takker, for ALT det du gør, for på ALLE måder at forskønne og berige vore haveliv:o)Din blog er blevet et uundværligt krydderi på tilværelsen som havetosse. Kan jo slet ikke begribe, hvordan vi klarede os igennem den nørdede, og til tider ret ensomme tilværelse som havetosse FOR din blog så dagens lys.

  Det var en helt ny og fager verden, der åbnede sig op.

  Som extra bonus"materiale" er der, i kølvandet efter dig, sprunget en hel masse nye spændende havebloggere ud af skabet. Haveblogs som man også rånyder i det omfang, tiden overhovedet tillader det - og som i den grad også beriger ens tilværelse.

  Nye bekendt- og venskaber opstår også, - takket være haveblog-universet. Det er vidunderligt, at møde ligesindede, med hvem man kan tale latin og havesnak i een uendelighed, UDEN at folk begynder at vende det hvide ud af øjnene og se noget så forpinte og forknytte ud i ansigtet:o) Man kan bare springe alle høflighedsfraserne og smalltalken over, og gå direkte til det, det handler om; nemlig haven og blomsterne: "Hej! Jeg hedder X. Har du haft et godt rosenår iår? Hvordan står dine Vernonia crinata og har du erfaring med beskæring af blærespirea?" Befriende, ikke?

  Vi glæder os til at følge dig til du runder den næste million.....og den næste.....og den næste:o)

  Taknemlige hilsner og tanker fra
  SYRENPRINSEN og TANTE GRØN

  SvarSlet
 41. At Claus sådan blev taget på sengekanten - eller frokostbordet- , var simpelhed det sjoveste jeg fik læste på bloggen igår (er pga. sygdom kommet noget bagefter, så er i gang med gennemlæsning af blogindlæg og kommentarer). Jeg kan forestille mig de tanker, der er fløjet igennem dit hoved, Claus. Pyha det må have været en lettelse, at opdage grunden til de fires tilstedeværelse.
  Jeg vil også sige tillykke - det er sørme velfortjent og herfra skal også lyde en stor tak for din tålmodighed og engagement og delen din viden ud til alle os lærlinge.
  Man siger at viden er magt. Tak fordi du deler din magt med os.

  Til I 4 skønne mennesker - tak fordi I har haft mulighed (og viden) til at hylde mesteren på egne og alle vi andres vegne. Det må have været en sjov og rørende oplevelse.
  Jesper 9haven tak fordi du har fulgt med i tallene, så Claus fuldt fortjent kunne blive hædret.
  Kh til alle på bloggen.
  Hanne - Hedensted

  SvarSlet
 42. Kære Claus.
  Må det være mig tilladt her at takke Jesper, fordi han følger med i alle tallene, og holdt os underrettede. Bare ærgerligt, du ikke kunne være med i Skagen Jesper.
  Også en ganske særlig tak til Frk. Iberis for at have lavet den helt uovertrufne smukke buket, som vi med stolthed kunne overrække Claus.
  Tante Grøn, Syrenprinsen, Claus og Paw har jeg takket - men I får den lige igen: "Af hjertet tak".
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 43. Gratulerer. Du ble oppservert i Skagen.Jeg var på sykkeltur med venninegjengen.Skagen er bare koselig.Takk for jeg fikk komme i hagen din i fjord sommer. Lever ennu på det. Var heldig å få kjøpt en tulipaneske Som du har satt sammen på Az, spennende.

  SvarSlet
 44. Kære Claus

  Føler mig ofte som rosinen i pølseenden på denne blog, tiden er simpelthen ikke til at være online i weekenderne ... Men herfra naturligvis også tillykke - hvor morsomt af de fire musketerer sådan at rejse til landets ende for at hylde dig. Kan godt forstå at du nu må være meget beæret :-)
  Det ER bare en SKØN blog du har!

  Kærlige hilsener fra Lisbeth K

  SvarSlet
 45. Congratulations ! You deserve this wonderful bouquet so much ! Your blog is so inspiring. Thank you.

  SvarSlet
 46. Et stort tillykke her fra Dybet27. Fuldt fortjent med den linde strøm af spændende og inspirerende indlæg. Super flot.

  SvarSlet