Splendid!

Fra tid til anden har jeg nævnt de skønne Thalictrum-arter – og sorter.

 

20110916_135228

 

Den dobbelte – ’Hewitt’s Double’ – har jeg gjort mit for at udbrede kendskabet til. Og I der endnu ikke har fået den anskaffet, kan få den i Bilka næste år.

 

20110916_135250

 

Men den, som jeg vil nævne her, er ’Splendide’, som jeg flere gange har vist på mine videoklip. Ja, den er splendid! Her et par måneder efter, at den sprang ud, har den stadig blomster.

11 kommentarer:

 1. Så fiiiin. Næsten en lille alfeblomst.

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Den er så fin og på din opfordring blev et eksemplar anskaffet i foråret. Den har virkelig blomstret hele sommeren. Kommer nok til at supplere med nogle flere til foråret, det vil pynte med små svævende skyer rundt omkring i bedet.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Du e faktiskt helt otrolig med blommor.....Me Like :)
  Mer sådana män :)
  Här blommar rosorna fint fortfarande....
  å missa inte....

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
 4. Sådan lige umiddelbart minder den mig lidt om den viol frøstjerne, som vi så da vi besøgte den have, er det mon rigtigt? Hvor stor er planten du viser der i bredde og højde.. Den har en smuk lys lilla farve.. :)

  KH Rakel

  SvarSlet
 5. Så køn og let, som en ballerina danserinde. Næste år - VIL jeg bare have en violfrøstjerne i haven. Er igang med at klippe ned for at få RIGTIG mange løg ned. Det blir så fint til foråret.

  Hav en dejlig weekend Claus
  ;)
  Eva
  Evigglade.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Det med lette overstandere var jeg helt sikkert ikke selv kommet på, hvis ikke jeg havde læst dine bøger og bloggen her. Jeg havde ganske vist anskaffet et par violfrøstjerner, før jeg "fandt" dig, men de forsvandt ved omlægning af et bed. Nu er jeg derimod bevidst om, at de høje svævende og svajende er nødvendige. De er et "must". Jeg har flere akelejefrøstjerner, violfrøstjerner (samt verbena bonariensis) og anskaffede Hewitt's Double denne sensommer, Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan den kommer til at skabe stemning næste sommer.

  Det er skønt med alle de fif, man kan få fra dig her på bloggen :-)

  SvarSlet
 7. Siden dine første tv-udsendelser har violfrøstjerne stået på ønskelisten. Ønsket gik i opfyldelse i tirsdags, da jeg købte 2 forskellige slags i Anne Just's have. Det var mit første besøg i haven - men absolut ikke det sidste. Dagen efter blev stauder flyttet rundt og delt i min have! Stjernestunder:-)
  Kh Gitte M.K.

  SvarSlet
 8. Hej Claus,
  Ja, så røg den også på ønskelisten......men jeg havde allerede besluttet mig for flere "lilla skyer" i haven.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 9. Hej Claus

  Den er virkelig sød :) Vi har også tilført vores have både enkelt violfrøstjerne og Hewitt's Double og det kan du da godt tage æren for - jeg havde aldrig fundet på det selv, men din blog og et havebesøg i juni hjalp gevaldigt på det.

  Kh
  Ulla

  SvarSlet
 10. Jeg kan så regne ud ud fra kommentarerne at det er en viol frøstjerne.. Det var også en af dem der stod højt på min ønskeliste efter at have set dem hos dig.. :)

  SvarSlet
 11. Den er sublim Claus :-)

  God aften fra Lisbeth K

  SvarSlet