Video d. 17. september 2011

 

God fornøjelse.

12 kommentarer:

 1. kære Claus
  Dejlig at gense dine flotte lysegule og broget krukker, de er bare så flotte. Det er sjovt at se hvor forskellig klokkerankerne har udviklet sig. Jeg var også med på holdet af klokkeranke dyrker,i en halv whiskytønde blev der plantet 11 planter og de blev placeret ind i et hjørne, hvor der er både sol og læ hele dagen (den sol vi haft iår) og den har givet over 100 blomster, den anden krukke, som var en stor lerpotte blev der plantet 9 planter i, stillet i et hjørnet med lidt læ og halvt så meget sol som den store, den har vel haft ca 50 blomster, så hvis jeg skal lave en konklusion, må det være, at de helst vil have læ og sol. Det er i i hvert fald en som jeg skal så igen til næste år.
  Dejligt at høre din stemme igen efter lang tids pause.
  Forsat god lørdag
  Knus fra Midtfyn Pia

  SvarSlet
 2. Takk for nok en hyggelig video.
  Det er fremdeles utrolig flott i hagen din :-)
  Min hvite Cobea står også med knopper nå, har planer om å ta den inn før frosten tar den.Frosten kommer mye tidligere her enn i Danmark.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Håber du nåede, hvad du havde sat dig for oppe i det høje nord. Vi er jo nogle stykker som glæder os til udgivelsen, men som ønsker dig stressfri.

  De heeelt fine lysegule er så dejlige, og jeg kunne ønske mig en større have, hvor jeg havde plads til flere af de lækkerier, du disker op med.

  SvarSlet
 4. Ingen nattefrost foreløbig tak,.
  Det er et rigtig skønt månelyshjørne du har. Sjovt, når jeg ser hvordan du bruger de gulløvede planter, så syntes jeg de er smukke, men når jeg står ved dem i plantesalget, så uha, vil jeg ikke ha dem hjem.
  Der kan være store forskelle i blomstring bare på kort afstand, mine pudeasters er knapt begyndt at blomstre endnu, men inde i landsbyen, en kilometer herfra blomstre de på fuld kraft. Bare mine når det inden frosten, det kneb sidste år.
  forsat god weekend
  kh Gunvor

  SvarSlet
 5. Hej Claus.Tak for det flotte syn af dine sarte gule blomster. Dem elsker jeg. Mine klokkeranker har blomstret længe og en enkelt er i gang med at sætte frø, jeg håber de når at modne inden det bliver for koldt.Klokkerankerne bliver her hos mig voldsomt store og er nærmest ved at kvæle deres naboer, så jeg har måtte i gang med saksen.
  Venlig hilsen Elsebeth

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Tak for video - dejligt du igen har taget dig tid til at vise din have.
  Jeg har samme oplevelse med Klokkeranker som Pia fra Midtfyn, læ og sol.
  Jeg har også haft stor glæde af mine, med mange mange blomster især den hvide/cremede var hurtig. Den rosa (det kalder jeg den farve, den veksler en del), den har haft lidt mindre blomster, men et godt projekt.

  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 7. Kære Claus jeg bliver mere og mere vild med de lysegule blomster, tak for det ;-)Tante Grøn har sendt mig nogle lysegule stokrose frø, jeg er meget spændt på dem!
  Rigtig god søndag Gro

  SvarSlet
 8. Sukk...så vakkert!! Akkurat slik jeg tenker meg en plantekasse i den nye leiligheten skal se ut :). Du har en så utsøkt og finstemt bruk av farver, du finner valører som harmonerer perfekt. Det krever stor innsikt og mye tid å finne de perfekte kombinasjonene. Dette var en mesterlig samplanting!

  Jeg er fremdeles varm om hjertet etter å lest din nydelige kommentar hos meg. Som jeg kommenterte så skal du slett ikke se bort fra at jeg kommer på besøk neste sommer :). Om alt går som jeg håper med hussalget til våren, har jeg tid og ro til en ferie. Håååper! Stor hjerteklem til deg

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  dejligt med en video idag hvor regnen bare siler ned.
  Men fik da sat godt 150 løg ud i haven igår nu mangler jeg bare at lægge i krukker ,men tænker det lige er tidligt nok.men ellers en god beskætigelse i regnvejr ,da jeg kan stå i et udhus og gøre det.
  Første gang jeg rigtig vil ligge i krukker plejer at at lægge i haven,men kan ikke finde plads til flere der ,så nu prøver jeg din måde claus For kommer altid til at købe mange løg ,kan ikke stå for dem elsker løg om foråret( også resten af året men forårs bebuderne er da uundværelige)
  Mange hilsener Helle

  SvarSlet
 10. Kære Ninni - du ved, at du altid er velkommen, som jeg før har skrevet til dig.

  SvarSlet
 11. Tak for et dejligt lysegult kik som stadig emmer af sommer:) Jeg er så glad for mine lysegule. Tagetes Vanilla var desværre en stor skuffelse i år de blev grumset gule og slet ikke som dem jeg tidligere har haft som hed Creme Vanilla og var fyldte, jeg kan se at dine også er anderledes end dem du skrev om i krukkebøgerne. Det er irriterende med F1 frø så man ikke kan genskabe dem selv.

  SvarSlet
 12. De lysegule fargene gjør meg glad, det er solskinn i de sammenplantninger du presenterer. Tenkte på deg i går da jeg satte løker - har benyttet meg av danske venner og importert en pakke "Clausløker" fra Bilka :-)

  SvarSlet