Video d. 18. september 2011

Så er der flere levende billeder.

11 kommentarer:

 1. På denne tiden av året kommer det skjønne flammebedet ditt virkelig til sin rett. Naturens høstfarver gjenspeiles i de vakre varme blomster- og bladfarvene. Selv om det hele ser svært naturlig ut, er jeg sikker på at også dette bedet er komponert med nitid tankevirksomhet ned til minste detalj og absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Rosene står som diamanter i bedet, det hele er så fantastisk nydelig og smakfullt!

  SvarSlet
 2. Tak for rundturen i flammebedet og fortsat god søndag.

  SvarSlet
 3. Hej Claus.

  Tak for de fine videoer. Mine klokkeranker er på samme niveau som dine - en vis beroligelse, jeg troede, de skulle have været i blomst for en måned siden. Der var også en vis beroligelse i at se at også din have går på hæld, når du har vist alm. billeder har det tit været flotte og ubeskadigede planter og man kunne forledes til at tro, at det så sådan ud hos dig og jeg har tænkt: "Hvordan bærer han sig dog ad?" - så tak for den nøgne sandhed - misforstå ikke, jeg synes stadig din have er meget smuk.
  Jeg var på plantemarked i går og købte en del til et nyt bed, som jeg er ved at etablere, men har det som du - kan næsten ikke vente til næste år.

  Hilsen fra Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Ja, din have er fin endnu, så tak for video.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 5. Fantastisk syn af dine lyssegule blomster op af den hvide væg. Troede aldrig jeg skulle kunne lide de lyssegule blomster, men det må jeg prøve til næste år :-)) Dejligt og se dine klokkeranker der har jeg ventet på med længsel. Mine 2 lilla klokkeranker(kun 2 ud af 14 frø kom op) har blomstret helt uhæmmet, siden sidst i juli med rigtig mange fantastiske flotte klokker. Næste år vil jeg prøve lykken med den hvide variant.
  Tak for en dejlig blog Claus, som inspirerer mig med så mange nye ideer, at min mand er begyndt og sige...: " er det ham krukkemandens ide ? "
  mange hilsener havepigen

  SvarSlet
 6. kære Claus,
  tak for kigget i Flammebedet nok en gang - det er meget smukt, men må altså lige gøre opmærksom på, at helenium er solbrud (og en af mine yndlinge), ikke solhat (= rudbeckia) :D

  Så må jeg jo sige, at det var dejligt, dejligt at nå at se Doris Tysterman-rosen i blomst, sikke en vidunderlig orange farve - du omtalte den tidligere, i august tror jeg, hvor du viste den med det flotte røde løv, men uden blomster på det tidspunkt. Den skal jeg have på min ønskeliste. Lige nu glæder jeg mig også over en af de orange (kobberfarvede) roser, nemlig Flora Danica, som også har meget smukt rødligt løv.

  Fortsat god søndag :)

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 7. Tak for endnu et kik på dit dejlige flammebed. Jeg skal i gang med at lave et bed tilsvarende og inspireret af dig, dog i mindre målestok. Jeg suger til mig. Hilsen Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Rigtig flot flammebed, selv om vi nu kan se på vores haver, at efteråret er på vej, det går lidt ud over rosernes anden blomstring plus det er svært at holde dem fri for stråleplet og lignede.
  Kender du den Heuchera hybrid Peach flambe? den er rigtig flot i flammebedet.
  Knus herfra midtfyn Pia

  SvarSlet
 9. Tusind tak for endnu en tur i dit dejlige flammebed :-)
  Jeg er lige blevet færdig med at flytte mit 'Orange bed' til min nye 'Orange have'. Jeg gjorde mig den ekstra umage at flytte alt med blomster. Det kunne jo lade sig gøre, fordi det har været så vådt. Så nu står det hele og blomstrer, næsten som et stort bed som altid har været der.
  Men jeg fik da lige et par ekstra idéer endnu engang ved at se dit dejlige bed :-)

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Mange tak for nogle dejlige videoer fra din have. Ja, man kan tydeligt se, I ligger mere beskyttet derovre på Østkysten og i læ af skoven. På min altan er "glansen gået af Sct. Gertrud". Det er altsammen blevet pisket af vestenvinden - men så nyder jeg dine videoer endnu mere.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 11. Kære Claus!
  Tusind tak for endnu en meget smuk video - denne gang fra dit Flammebed. Du har virkelig inspireret mig til at prøve med de brændte farver. Jeg bor i et mauvelyserødt hus med vogngrønne, småsprossede vinduer og døre, så lidt kant eller drama skal der til i min pottehave på terrassen for at det ikke skal komme komme til at se alt for 'polite' ud, som angelsakserne udtrykker det. Men hold da op hvor er det svært at komponere sådan et bed! Du har jo i både bøger og på TV og nettet vist os, at det er du rigtig, rigtig dygtig til, så jeg suger til mig, når du viser os hvordan. Og pottehaven har da den fordel, at man kan rokere om på planterne eller fjerne nogle, mens man øver sig.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet